BMW Individual

BMW INDIVIDUAL.

Izraz vaše osobnosti.

BMW INDIVIDUAL.

Izraz vaše osobnosti.

BMW INDIVIDUAL.Izraz vaše osobnosti.

Picassov original, prvo računalo Apple, ručno izrađena Riva Aquarama – svojom jedinstvenošću oni su više od objekata. Oni su pravi doživljaj. Kolekcija BMW Individual i BMW Individual Manufaktur omogućuju vam da sami dizajnirate vlastiti i jedinstveni BMW. Automobil će postati izraz vaše jedinstvene osobnosti kao nijedan drugi predmet.

Kolekcija BMW Individua
Kolekcija BMW Individua
Kolekcija BMW Individua

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Što osobu čini jedinstvenom? Njezina osobnost i jedinstven izgled. Baš poput BMW-a. Zato kolekcija BMW Individual nudi široku paletu dodatne opreme za zahtjevne kupce. Elegantni drveni umetci savršene teksture nabavljeni sa svih strana svijeta. Besprijekorna primamljiva meka koža od najboljih svjetskih obrađivača kože. Boje koje fasciniraju svojim sjajem, dubinom i efektom. Dostupne su u brojnim nijansama koje određuju duh vremena, a ne slijede ga. Ponudu zaokružuje posebna oprema koja u kombinaciji s ostalim elementima vaš BMW čini dijelom vaše osobnosti.

BMW Individual Manufaktur
BMW Individual Manufaktur
BMW Individual Manufaktur

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Što pokreće našu čežnju za svime što je posebno? Naši jedinstveni snovi i težnje, naravno. Težnja za stvaranjem idealnog okružja koje odražava naše želje. Zato smo utemeljili BMW Individual Manufaktur. Želite li jedinstvenu boju, ekskluzivne materijale ili posebnu opremu? BMW Individual Manufaktur vrhunskom izradom pomaže kupcima pretvoriti i najekstravagantnije želje u stvarnost, pa će vaš BMW savršeno odražavati vašu osobnost.

Aplikacija BMW Individual

APLIKACIJA BMW INDIVIDUAL.

Kako doživjeti nešto što još ne postoji? To je izazov s kojim se suočavate kad želite voziti BMW koji odražava vašu osobnost, a ne serijski automobil. Nova interaktivna aplikacija BMW Individual omogućuje da na svojem tabletu ili pametnom telefonu isprobate brojne kombinacije materijala i dodatne opreme iz kolekcije BMW Individual. Zahvaljujući inovativnom dizajnu aplikacije vaše će ideje oživjeti u realističnim detaljima.

APLIKACIJA PROŠIRENE STVARNOSTI BMW INDIVIDUAL.

Novi BMW serije 7 dostiže posve novu razinu savršenstva. Obradili smo svaki detalj kako bismo ostvarili vrhunsku sinergiju snage, udobnosti i dizajna – temelj suvremene elegancije. To je moguće poboljšati samo na jedan način: prilagođavanjem vlastitoj osobnosti ekskluzivnom ponudom boja i materijala iz kolekcije BMW Individual. Aplikacija BMW Individual Augmented Reality savršen je izvor nadahnuća koji će vam omogućiti stvaranje vlastitog BMW-a serije 7 na zaslonu i vidjeti opremu u stvarnoj veličini, bilo kada i na bilo kojem mjestu.

Pregled ponude modela BMW Individual

PREGLED PONUDE MODELA BMW INDIVIDUAL.

Zašto ne postoji jedan BMW koji odgovara svima? Jer su naša očekivanja što vozilo čini vrhunskim različita kao i naše osobnosti. A raznolika ponuda modela znači da će se u kolekciji BMW Individual i Manufaktur pronaći pravo vozilo za svakoga. Ona je i savršena osnova za daljnju individualizaciju, počevši od BMW-a serije 3 limuzine sve do BMW-a M6 Gran Coupé.