KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Izrada, materijali i dizajn spojeni su u cjelinu, odraz vaše osobnosti.

Savršen spoj nadahnuća i kreativne slobode. To je kolekcija BMW Individual. Široka ponuda opreme pojednostavnjuje proces stvaranja BMW-a po vašim željama. Svoj automobil možete konfigurirati potpuno usklađenom opremom iz kolekcije BMW Individual. Međutim, ono što slijedi mnogo je ekskluzivnije. Od odabira materijala i načina izrade do elemenata dizajna, poput boje i oblika, svaki dio opreme prolazi brojne korake obrade. Sve s jednim ciljem: spojiti savršene detalje u BMW koji savršeno odražava vašu osobnost.

Read more
Boje karoserije BMW Individual

BOJE KAROSERIJE BMW INDIVIDUAL.

Teško je objasniti ukus pojedinca. No lako ga je pokazati. Zato je BMW Individual nadahnuće za brojne zapanjujuće boje karoserije koje upotpunjuju osobnost svakog modela pronašao u bojama dragog kamenja.
Boje karoserije BMW Individual mjerilo su glede dubine i sjaja: njihov se sjaj mijenja ovisno o kutu pod kojim na karoseriju pada svjetlost. Neki lakovi osvajaju višebojnim efektima. Druge, primjerice mat boje, imaju svilenkast sjaj kojim se ističu od ostalih. Tajna je u posebnom pigmentiranju tijekom nanošenja slojeva. Mat boje premazane su posebno usklađenim prozirnim lakom koji im daje prepoznatljiv izgled. Rezultat toga je vidljiv izraz vašeg vlastitog stila.

VIŠE OD BOJE.

Metalik tamnoplava Tanzanite

Metalik tamnoplava Tanzanite.

Ta se boja ispod površinskog sloja ističe čistim tamnoplavim pigmentima koji sjaje tirkiznim sjajem kad ih obasja svjetlost.
Metalik srebrna

Metalik srebrna.

Dva sloja boje i fine aluminijske nanočestice stvaraju dubok sjaj zbog kojeg se površina doima kao da je od tekućeg metala.
Metalik siva Quartz

Metalik siva Quartz.

Sitne reflektirajuće čestice pigmenta ispod površine boje šampanjca mijenjaju boju od smeđezlatne do plavoljubičaste i ističu linije automobila.
Metalik tamnosmeđa Almandine

Metalik tamnosmeđa Almandine.

Ta tamnosmeđa boja savršeno ističe prepoznatljive obline automobila. Sadržava pigmente koji pod izravnom svjetlošću isijavaju različitim bojama što ostavlja dojam iznimne dubine boje i daje joj dašak luksuza.

Metalik smeđa Pirite

Metalik smeđa Pirite.

Fine srebrnozlatne čestice ljeskaju se ispod površinskog sloja i kad ih obasja svjetlost stvaraju igru svjetla i sjene.
Metalik bisernobijela

Metalik bisernobijela.

Ova jedinstvena i elegantna boja ističe privlačne linije vozila i stvara jedinstven sjaj.

Metalik crna Azurite

Metalik crna Azurite.

Pod izravnom svjetlošću ta boja prelazi iz crne u duboku tamnoplavo boju s tirkiznim detaljima, baš kao i mineral kojem duguje naziv.

Metalik srebrna Moonstone

Metalik srebrna Moonstone.

Višebojni pigmenti površini daju trodimenzionalnu dubinu, s nijansama koje prelaze od plavosive do zlatnožute.
Metalik crna Ruby

Metalik crna Ruby.

Bezbrojni pigmenti odražavaju svjetlost i stvaraju intenzivan sjaj koji prelazi od tamnocrvene do ljubičaste.
Merino koža iz kolekcije BMW Individual

MERINO KOŽA IZ KOLEKCIJE BMW INDIVIDUAL.

Naša osjetila omogućuju nam da cijenimo kvalitetu i privlačan izgled. Naše oči registriraju svaku nijansu. Naš nos uživa u mirisu najfinije kože. Naše ruke istražuju površine i teksture.


BMW Individual odaje počast tim sposobnostima posvećujući posebnu pozornost stručnosti upotrijebljenoj u proizvodnji merino kože. Proces počinje odabirom i rezanjem originalne kože: samo koža posebne vrste ovaca, bez ožiljaka i drugih nepravilnosti, dovoljno je dobra za radionicu BMW Individual. Za bojenje kože upotrebljava se poseban proces uranjanja u bačve koji ne zahtijeva dodatnu površinsku obradu nakon bojenja. Koža ostaje prirodna, podatna i iznimno udobna.


Ručno izrađeni precizni šavovi, dekorativne perforacije i obrubi pružaju umjetnički kontrast i uzbudljive naglaske. Ta beskompromisna potraga za savršenstvom merino kožu iz kolekcije BMW Individual čini doživljajem za sva osjetila.

SIMFONIJA ZA OSJETILA.

Opalnobijela merino koža

Meka merino koža opalnobijele boje.

Filigranski precizni rubovi i kontrastni šavovi ističu individualan karakter unutrašnjosti.
Opalnobijela merino koža

Meka merino koža opalnobijele boje.

Ta nijansa nadahnuta elegantnim jahtama odražava mediteranski luksuz.
Merino koža smeđe boje Amaro

Meka merino koža smeđe boje Amaro.

Ta je boja idealan kontrast ukrasnim letvicama od bijela jasenovog drva BMW Individual.
Merino koža bijele boje Platinum

Meka merino koža bijele boje Platinum.

Svijetla nijansa koja upotpunjuje prozračnu unutrašnjost i daje joj jedinstven izgled.
Merino koža bijele boje Platinum

Meka merino koža bijele boje Platinum.

Ručno umetnuti crni obrubi detalj su koji posebno plijeni pozornost.
Merino koža muškatnosmeđe boje

Meka merino koža muškatnosmeđe boje.

Premium na izgled i opip, u boji koja je ispred duha vremena.
Merino koža bež boje Cashmere

Meka merino koža bež boje Cashmere.

Ova elegantna svijetla nijansa ističe prostranost svijetle unutrašnjosti.
Meka merino koža smeđe boje Tartufo

Meka merino koža smeđe boje Tartufo.

Meka merino koža smeđe boje Tartufo iz kolekcije BMW Individual vrhunske je kvalitete. Presvlake se ističu ručno izrađenim detaljima poput ukrižanih šavova, ručno izrađenih obruba i šavova kontrastne boje. Stropne obloge od alkantare iz kolekcije BMW Individual unutrašnjosti daju poseban osjećaj kvalitete.
Ukrasne letvice iz kolekcije BMW Individual

UKRASNE LETVICE IZ KOLEKCIJE BMW INDIVIDUAL.

Ne možete ih pročitati, ali ih možete osjetiti: priče koje krije komad drveta. Veličinu i božanstvenu ljepotu drva od kojeg je potekao. Možda to objašnjava ljubav čovjeka prema drvetu koja traje od pamtivijeka.
Kad je riječ o ukrasnim letvicama, BMW Individual ne ograničava se samo na nabavu najfinijih drva iz cijelog svijeta nego je i usavršio njihovu obradu. Beskompromisna preciznost u procesu proizvodnje od najveće je važnosti. Proces počinje rezanjem odabranih komada u željene oblike. Oni postaju umetci koji se tijekom mnogih koraka obrade bruse, lakiraju i poliraju dok njihova površina, struktura i boja ne ispune stroge zahtjeve kvalitete BMW Individual.
Dostupni su i umetci od glasovirskog laka koji zahvaljujući laku visoka sjaja koji se može mjeriti i s onima vodećih proizvođača glasovira unutrašnjosti daju diskretan osjećaj ekskluzivnosti. Raznovrsna ponuda materijala upotpunjena je oblogama unutrašnjosti od kože s profinjenim vezenim uzorcima.

STRUKTURA S KARAKTEROM.

Ukrasne letvice od svijetlosmeđeg drva

Ukrasne letvice od svijetlosmeđeg drva.

Fino japansko drvo jedinstvenog uzorka. Njegov je sjaj još intenzivniji zahvaljujući bisernom efektu boje.
Crni klavirski lak

Crni klavirski lak.

Oni koji cijene vrijednost koncertnog glasovira prepoznat će ekskluzivnost ukrasnih letvica od crnog klavirskog laka BMW Individual.
Ukrasne letvice od bijela jasenovog drva

Ukrasne letvice od bijela jasenovog drva.

Kad je riječ o suptilnoj ljepoti, drugi se umetci ne mogu mjeriti s ovima.
Ukrasne letvice od sjajna crna jasenovog drva s crvenim odsjajem

Ukrasne letvice od sjajna crna jasenovog drva s crvenim odsjajem.

Pore složenih oblika ovog tamnocrnog drvenog umetka ručno su ispunjene crvenim pigmentima koji stvaraju snažan i uzbudljiv kontrast.

OPREMA BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual nudi ekskluzivnu dodatnu, savršeno izrađenu opremu koja vam omogućava da svoj BMW opremite, takoreći, od glave do pete.

 • Lakometalni naplatci BMW Individual

  Svojim prepoznatljivim izgledom lakometalni naplatci BMW Individual mjerilo su ekskluzivnosti i privlačnosti, uvijek u skladu s dizajnerskim izričajem svake modelske serije. Svojim dimenzijama također predstavljaju gornju granicu ponude.

 • Kožnati upravljač BMW Individual

  Kožnati upravljač BMW Individual odlično leži u rukama i svjedoči pozornosti posvećenoj detaljima tipičnoj za program BMW Individual. Ovisno o modelu, upravljač krasi pažljivo izrađen i precizno ugrađen drveni umetak kola koji ga čini još jedinstvenijim. Na upravljaču se nalaze i suptilno umetnute oznake BMW Individual. Svi upravljači imaju jednu zajedničku odliku: nenadmašnu kvalitetu kože koju upotrebljava BMW Individual.

 • Oznake BMW Individual

  Osvijetljeni pragovi s natpisom BMW Individual zažele vam dobrodošlicu svaki put kad uđete u vozilo i simbol su vašeg stila života. Druga je oznaka rezervirana samo za BMW serije 7: natpis BMW Individual na stražnjoj letvici predstavlja ekskluzivan izraz vaše osobnosti.

 • Hladnjak BMW Individual

  Obveza odjela BMW Individual? Ponuditi savršenstvo svim osjetilima. Svojom sposobnošću da fino vino održi na pravoj temperaturi, hladnjak BMW Individual savršeno se uklapa u ponudu.

 • Dodatna oprema BMW Individual

  Za još više ekskluzivnosti i još privlačniju unutrašnjost, BMW Individual nudi dodatnu opremu prilagođenu pojedinim modelima. Ona obuhvaća stropnu oblogu BMW Individual od alkantare koja svojom svilenkasto mekom površinom ostavlja dojam otvorenog prostora. U ponudi je i kožom presvučena instrumentna ploča koja odaje premium dojam na dodir i opip.