30% POPUSTA NA ZIMSKE SETOVE KOTAČA.

30% POPUSTA NA ZIMSKE SETOVE KOTAČA.

BUDITE SPREMNI ZA ZIMU.

30% POPUSTA NA ZIMSKE SETOVE KOTAČA.BUDITE SPREMNI ZA ZIMU.

ORIGINALNI BMW ZIMSKI KOTAČI

Uživajte u dolasku hladnije sezone znajući da Vam ona donosi sigurnost i pouzdanost s originalnim BMW zimskim kotačima, sada dostupnima uz 30% popusta.

Originalni BMW kotači razvijeni su zajedno s vodećim proizvođačima guma (npr. Dunlop, Bridgestone, Pirelli i Goodyear) i izrađeni po mjeri za svaki model BMW-a. Rezultat za Vas maksimalna sigurnost i zadovoljstvo u vožnji.

Odaberite najbolje kotače za Vaš BMW i budite bezbrižni tijekom hladnijih dana. Već danas rezervirajte termin za zamjenu guma.

Dobro došli u novu sezonu!

Vaš Auto centar Tomić

ORIGINALNE BMW GUME SA ZVJEZDICOM.

Originalne BMW gume sa zvjezdicom

Kvaliteta, doživljaj i sigurnost su top prioriteti kada su u pitanju kotači i gume.

Oznaka sa zvjezdicom garantira da su gume specijalno proizvedene za BMW – i u skladu sa najvišim BMW standardima. Razvoj guma također započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati i do tri godine, a vrhunac će biti opsežna ispitivanja. Gume su testirane u šest općih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Osim toga, razvijaju se u suradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli). Jednostavno upitajte svog BMW servisnog partnera za gume sa oznakom zvjezdice - precizno postavljene, testirane i sigurne.

BMW dodaci za jesen zimu BMW lanci za snijeg Comfort Plus

BMW lanci za snijeg Comfort Plus.

BMW lanci za snijeg Comfort Plus lako se i sigurno montiraju zahvaljujući sustavu samozatezanja i pružaju najbolje moguće prianjanje. Budući da su savršeno prilagođeni gumama, ne zahtijevaju dodatnu zaštitu naplatka, a integrirani obruč od opružnog čelika čini ih vrlo jednostavnima za montažu.

BMW dodaci jesen zima BMW komplet za mobilnost guma

BMW komplet za mobilnost guma.

Intuitivni BMW-ov set za mobilnost guma olakšava povratak na cestu u slučaju prazne gume. Bez obzira na dimenzije guma, oštećenja na gaznom sloju gume manja od 4 mm mogu se popraviti, što omogućuje nastavak vožnje do sljedećeg BMW servisnog partnera.

BMW dodaci jesen zima BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača

BMW nepomična plutajuća kapica glavčine kotača.

BMW plutajuća kapica glavčine sastoji se od BMW logotipa koji se više ne okreće s kotačem, već ostaje u ravnini. Kapica glavčine može se postaviti na sve BMW naplatke od lakih legura s promjerom kruga od 112 mm.

BMW dodaci jesen zima BMW poklopci ventila s logotipom

BMW poklopci ventila s logotipom.

Kvalitetni BMW poklopci ventila od aluminija učinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. Istodobno, poboljšavaju izgled gume. Komplet od četiri poklopca ventila. S BMW logotipom.