BMW X5

BMW X5 xDrive30d s M paketom opreme.

VEĆ ZA 1.245,63 KM MJESEČNO*.

 

U suradnji s našim partnerom Sparkasse Leasing, put do vašeg novog BMW vozila postaje brži i lakši.

 

Predstavljamo vam posebnu pogodnost financiranja na financijski leasing uz atraktivnu kamatnu stopu i minimalno učešće. Tako BMW X5 xDrive30d s M paketom opreme možete voziti već za 1.245,63 KM mjesečno*.

 

EKS u RS-u (ELIN) je izračunata na iznos od 113.675 KM, za period 60 mjeseci, uz učešće od 45.495,87 KM, ostatak vrijednosti 28.418,80 KM. U izračun je uključen trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

 

Cijene su izražene u KM. Akcija traje do 30.06.2019. godine i odnosi se na pravna lica i nova vozila.

THE BOSS IS BACK.

 

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5. Njegova je pojava jasna za sve - uspravna, snažna i elegantna. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo.

 

Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.