BMW X6

VEĆA DINAMIKA. MANJA POTROŠNJA.

BMW X6.

VEĆA DINAMIKA. MANJA POTROŠNJA.

BMW X6.

VEĆA DINAMIKA. MANJA POTROŠNJA.BMW X6.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min (50i)

330 (450)/5,500-6,000

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s (50i)

4.8

Najveća brzina u km/h (50i)

250

Zapremnina prtljažnog prostora u litrama (50i)

580-1,525

Velika snaga i sportski izgled. Sa stavom X modela i sportskim duhom kupea, BMW X6 prelazi sve granice. Njegovi su motori BMW TwinPower Turbo moćna mješavina dinamike i učinkovitosti, a BMW xDrive pomaže da se raspoloživa snaga prenese na podlogu. Posebno dizajnirani paketi opreme poput Pure Extravagance i vrhunski materijali karakteristika su vozila koje se uvijek nalazi u središtu pozornosti, ali je istodobno nevjerojatno praktično.

UPOZNAJTE BMW X6.

BMW X6 Dizajn

Dizajn.

Vrijeme je da preuzmete nadzor: BMW X6 načinjen je za pokret. Energični, prema naprijed usmjereni obrisi stvaraju nezaustavljiv dojam dinamike i svrhovitosti. Široki bokovi i čvrst stav zrcale X nasljeđe, a kupeovska linija krova ističe prepoznatljiv sportski karakter BMW-a X6. Riječ je o kombinaciji koja taj SAV čini uistinu jedinstvenim.
Pročitajte više
BMW X6 Vozna dinamika

Vozna dinamika.

Upečatljiv dizajn BMW-a X6 prepoznatljiv je na prvi pogled. Međutim, naposljetku je od svega najvažniji jedan čimbenik: kakav je osjećaj voziti tu pravu energanu? Ovjes BMW-a X6 postavlja nove standarde. Pogon na sve kotače BMW xDrive jamči izvanrednu trakciju – bez obzira na vremenske prilike i vrstu podloge. Ona je popraćena izvanrednim držanjem smjera i žustrinom koja osvaja čim vožnja započne. Opcijska oprema poput paketa prilagodljivog ovjesa i aktivnog upravljača pridonosi još većem zadovoljstvu u vožnji.
Pročitajte više
BMW X6 Oprema

Oprema.

Najbolji glavni glumac: BMW X6. Svojom energičnom pojavom ovaj SAV izaziva uzbuđenje kamo god pošao. Koju ulogu igra? Na vama je da odaberete. Paket opreme Pure Extravagance obiluje jedinstvenim detaljima. Paket M Sport još više ističe sportski duh BMW-a X6. Oprema iz kolekcije BMW Individual vozilu podaruje ozračje luksuzne ekskluzivnosti. A ako vam je potrebno još nešto za savršeniji izgled vozila, na raspolaganju su vam originalni BMW dodaci i pribor.
Pročitajte više