KOKPIT PRETVARA U VIP SALON.

Udobnost i praktičnost BMW-a X6.

Naslonite se i uživajte. Jer je u BMW-u X6 sve podređeno samo jednome: vama. Sve počinje udobnim pristupom, odnosno ulaskom u prostranu i iznenađujuće praktičnu putničku kabinu. A nastavlja se opcijama poput vrhunskog surround audiosustava Bang & Olufsen ili opreme za zabavu na stražnjim sjedalima Professional. Omogućujući vama i vašim suputnicima da u svakom putovanju uživate potpuno opušteni.

Pročitajte više
Bang & Olufsen

VRHUNSKI SURROUND AUDIOSUSTAV BANG & OLUFSEN.

Zahvaljujući novom sustavu digitalne obrade zvuka Dirac Dimensions, vrhunski surround audiosustav Bang & Olufsen stvara otvoreno i živo ozračje izvanrednog zvučnog doživljaja. Iznimno dojmljiv zvuk sustava Bang & Olufsen zasluga je 16 zvučnika ukupne snage 1200 vata, uključujući središnji zvučnik koji se automatski izdiže iz instrumentne ploče. Taj je središnji zvučnik srednjetonac načinjen po tehnologiji akustične leće, što jamči jednaku kakvoću zvuka na svim sjedalima. Audiosustav nudi dva načina rada: “Studio” za besprijekoran zvuk i “Expanded” koji stvara dojam proširenoga akustičkog prostora. Audiovizualni doživljaj dopunjuje rasvjeta svih zvučnika.

PRAKTIČNOST.

Zona dobrog osjećaja: Unutrašnjost modela BMW X6 ne impresionira samo ekskluzivnim materijalima i izvanserijskim dizajnom nego nudi i obilje prostora za svih pet putnika. Premda je naizgled riječ o elegantnom dvosjedu, na stražnja se sjedala po potrebi može smjestiti i treći putnik. U cijelom su vozilu na raspolaganju brojni praktični pretinci za pohranu, među njima i oni na svim vratima te u središnjem naslonu za ruke straga, baš kao i ispod poda prtljažnika (dio opcijskog paketa pohrane). U prednjem središnjem naslonu za ruke dva su velika držača za čaše koji se trzajem šake mogu sakriti roletnim pokrovom. U vrata stanu boce obujma do 1,5 litre. Putnicima na stražnjim sjedalima na raspolaganju su dva držača za čaše u središnjem naslonu za ruke.

 • Naslon stražnje klupe djeljiv u omjeru 40:20:40

  S podignutim naslonom stražnjih sjedala prtljažnik modela BMW X6 nudi 580 litara prostora za pohranu. Ako je potrebno, tri dijela naslona stražnjih sjedala mogu se spustiti u omjeru 40:20:40 čime se povećava raspoloživi prostor. S posve spuštenim naslonima svih stražnjih sjedala prtljažnik raspolaže s dojmljivih 1525 litara obujma.

 • Paket pohrane

  Kakve god planove imali, BMW X6 spreman ih je ostvariti. Visoka razina funkcionalnosti može se dodatno proširiti opcijskim paketom za pohranu. U unutrašnjosti taj paket sadrži, primjerice, pretinac za naočale u svodu vozila. U prtljažniku obuhvaća fleksibilnu mrežicu, multifunkcijsku kuku lijevo, mrežicu na lijevoj strani prtljažnika te remen za zatezanje lijevo i četiri vodilice za učvršćivanje s ušicama koje sprečavaju da prtljaga otkliže s mjesta.
  Idealni je pratitelj vreća Pro za skije i snowboard koju se može izravno učvrstiti na odgovarajuća učvrsna mjesta. Kao dio paketa za pohranu koristimo je za siguran i čist prijevoz četiri para skija ili tri snowboarda – a da straga ostane dovoljno mjesta za dva putnika. Vreća se možе lako izvaditi, a s obzirom na to da ima kotače lako ju je transportirati i upotrijebiti izvan vozila. Složenu je možete spremiti u pod prtljažnika.

 • Kuka za vuču prikolice

  Kuka za vuču prikolice namješta se električno, a složena stane ispod stražnjeg dijela vozila. Opremljena je i sustavom za stabilnost prikolice. Ovisno o jačini motora u vozilu, najveće opterećenje prikolice iznosi 3500 kg.

Udoban pristup

UDOBAN PRISTUP.

Inovativan i jednostavan za uporabu – sustav udobnog (olakšanog) pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika omogućava da bez uporabe ključa otvorite vrata automobila i pokrenete motor. Možda vam je ključ u džepu hlača ili u aktovci no sustav ga automatski prepoznaje čim se približite automobilu, a vrata prtljažnika također se mogu otvoriti i zatvoriti bez kontakta. Kad se vrata automatski otključaju (uključujući i vrata prtljažnika) motor se može pokrenuti samo pritiskom na gumb Start/Stop.
Paket uključuje i osvjetljenje izbliza prednjih i stražnjih vanjskih ručica na vratima.

Beskontaktno otvaranje i zatvaranje prtljažnika

BESKONTAKTNO OTVARANJE I ZATVARANJE PRTLJAŽNIKA.

Kad poslije velike kupnje ruku prepunih vrećica želite otvoriti prtljažnik vozila, obično ćete se naći u situaciji da nespretno kopate po torbi ili džepu u potrazi za ključem. Uz inovativni sustav udobnog pristupa tako što posve je nepotrebno.
U kombinaciji s automatskim radom vrata prtljažnika, sustav vam omogućava beskontaktno otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika. Senzori će prepoznati brzo pomicanje stopala ispod stražnjeg branika te otvoriti ili zatvoriti vrata prtljažnika.
Prtljažnik se zatim otključa i automatski otvori ili zatvori. Senzori ugrađeni na različitim visinama stražnjeg branika registriraju pokret stopala i otvaraju prtljažnik. Uz tu inovativnu funkciju sustava BMW ConnectedDrive otvaranje i zatvaranje prtljažnika te ukrcavanje prtljage postaje još jednostavnije. Prtljažnik se otvara samo kad sustav prepozna ključ vlasnika vozila.

Sustav zabave za stražnja sjedala Professional

SUSTAV ZABAVE ZA STRAŽNJA SJEDALA PROFESSIONAL.

Sustav zabave za stražnja sjedala Professional putnicima u stražnjem dijelu automobila nudi najbolje moguće opcije zabave i to zahvaljujući dvama zasebnim HD zaslonima u boji. Dodatni DVD uređaj u stražnjem dijelu vozila putnicima omogućava da na svakome od dva 9,2-inčna monitora istodobno gledaju drugi film.
Također mogu gledati televizijske programe, surfati internetom, pristupiti internetskim sadržajima (ovisno o ugovoru s mobilnim operaterom), slušati MP3-player ili se zabavljati s igraćom konzolom. Zvuk se emitira preko zvučnika ili slušalica (uključujući i bežične). Sustavom zabave za stražnja sjedala Professional može se praktično upravljati daljinskim upravljačem. Čak i putnici na stražnjim sjedalima mogu pristupiti navigacijskim funkcijama.

MULTIFUNKCIJSKI INSTRUMENTNI ZASLON.

Multifunkcijski instrumentni zaslon s tehnologijom crne ploče i dijagonalom od 26 centimetara (10,25 inča) vrlo impresivno prikazuje doživljaj vožnje. Istodobno pomaže vozaču da se usredotoči na cestu pred vozilom jer prikazuje najvažnije informacije i sprečava ometanje pozornosti. Na instrumentnom se zaslonu mogu prikazati tri različita načina rada s posebnim karakteristikama, a svaki od njih ima posebne boje i grafički izgled: Comfort, ECO PRO i Sport. Dok je u režimu Comfort zadržan klasičan izgled instrumenata, ECO PRO karakteriziraju plavi tonovi kojima se zasebno prikazanim instrumentima EfficientDynamics i Bonus Range vozaču pomaže da ostvari što učinkovitiji način vožnje. Sportski režim rada prepoznaje se po crvenim tonovima, a obuhvaća i informacije o performansama.
Na multifunkcijskom instrumentnom zaslonu mogu se prikazati i informacije navigacijskog sustava, među njima i savjeti proaktivne pomoći, popisi glazbenih brojeva i telefonski adresar.

SERVISNI PAKET BSI.

Kupci koji odaberu servisni paket BMW Service Inclusive (BSI) tijekom određenog razdoblja ne trebaju brinuti o troškovima redovitog servisiranja i održavanja. Paket BSI obuhvaća sve osnovne radove s uključenim originalnim BMW dijelovima. Ta opcija nije na raspolaganju samo u vašoj zemlji nego i diljem svijeta kod ovlaštenih BMW servisnih partnera. A ako prodate BMW vozilo, servisni paket BSI automatski se prenosi na sljedećeg vlasnika povećavajući prodajnu vrijednost automobila. Kupci mogu odabrati servisni paket BSI koji najbolje odgovara upravo njihovim potrebama. BSI obuhvaća uslugu zamjene motornog ulja i dolijevanja ulja, servis/zamjenu filtra zraka, svjećica, filtra goriva i mikrofiltra, izmjenu tekućine za kočnice, pregled automobila te ostale usluge predviđene redovitim održavanjem u skladu s BMW-ovim standardima.

 • Servisni paket BSI Plus

  Pri odabiru servisnog paketa BSI Plus, na raspolaganju su i dodatni zahvati: primjerice zamjena prednjih i stražnjih kočnih diskova/pločica, spojke (kad je potrebno) ili brisača vjetrobrana (kad je potrebno, u okviru promjene ulja). Servisni paket BSI može se ugovoriti na razdoblje od tri do deset godina ili na temelju prevaljene kilometraže od 40 000 do 200 000 km.