Dizajn BMW-a X6

ZAJAMČENO PRIVLAČI POZORNOST.

Dizajn BMW-a X6.

ZAJAMČENO PRIVLAČI POZORNOST.

Dizajn BMW-a X6.

Vrijeme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 načinjen je za pokret. Energični, prema naprijed usmjereni obrisi stvaraju nezaustavljiv dojam dinamike i svrhovitosti. Široki bokovi i čvrst stav zrcale X nasljeđe, a kupeovska linija krova ističe prepoznatljiv sportski karakter BMW-a X6. Riječ je o kombinaciji koja taj SAV čini uistinu jedinstvenim.

ZAJAMČENO PRIVLAČI POZORNOST.Dizajn BMW-a X6.

Vrijeme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 načinjen je za pokret. Energični, prema naprijed usmjereni obrisi stvaraju nezaustavljiv dojam dinamike i svrhovitosti. Široki bokovi i čvrst stav zrcale X nasljeđe, a kupeovska linija krova ističe prepoznatljiv sportski karakter BMW-a X6. Riječ je o kombinaciji koja taj SAV čini uistinu jedinstvenim.

Pročitajte više

VANJSKI DIZAJN.

Širok. Mišićav. Dinamičan. BMW X6 objedinjuje čvrst stav X modela i kupeovski sportski duh. Prednji dio automobila s veliki otvorima za zrak upućuje na to kakva se snaga skriva iza njih. Velika, sportski oblikovana maska ističe sportski duh. U kombinaciji s dvostrukim prednjim svjetlima i daleko sa strane postavljenim maglenkama BMW X6 djeluje uistinu impozantno. Kad ga gledate s boka, odmah se prepoznaju sportski kupeovski obrisi, vizualno istaknuti plemenitim kromiranim okvirima prozora. Iz te je perspektive odmah vidljiv aktivni dizajnerski jezik modela BMW X6. Prvi se dio prepoznatljivog nabora proteže od snažno oblikovanih blatobrana sprijeda do ručica na stražnjim vratima. Drugi dio počinje na stražnjim blatobranima te se elegantno sužava na stražnjem dijelu vozila. Dinamična narav modela BMW X6 još je istaknutija na dojmljivo širokome stražnjem dijelu vozila, gdje njegov čvrst stav naglašavaju vodoravne linije. BMW X6 spreman je za sobom ostaviti sve granice.

DIZAJN LED SVJETALA.

Po želji se BMW X6 može naručiti s kompletom LED svjetala izvana – od prednjih svjetala i maglenki do stražnjih svjetala.

 • Prilagodljiva LED prednja svjetla

  Prilagodljiva LED prednja svjetla sastoje se od pozicijskih svjetala, kratkih i dugih svjetala, sustava protiv zasljepljivanja dugim svjetlima, LED svjetala za maglu, svjetala za slijeđenje zavoja, žmigavaca, dnevnih svjetala i prilagodljivih prednjih svjetala s promjenjivim snopom. Sva svjetla, bez iznimke, načinjena su u LED tehnologiji.
  Distribucija svjetlosnog snopa automatski se prilagođava brzini kretanja i kutu upravljača. Osobito jarko svjetlo bojom je slično dnevnom svjetlu te optimalno i homogeno osvjetljava ceste, što poboljšava vidljivost i tako smanjuje zamor tijekom noćne vožnje. Četiri svjetleća prstena čak i danju osiguravaju prepoznatljivi izgled.

 • LED maglenke

  LED maglenke poboljšavaju vidljivost na male udaljenosti po magli i padalinama te tako povećavaju sigurnost vožnje noću i u lošim vremenskim uvjetima. Osim što im je svjetlosni snop vrlo širok, LED maglenke karakteristične su po boji vrlo sličnoj onoj dnevne svjetlosti, dugom radnom vijeku i maloj potrošnji energije. LED maglenke također su iznimno privlačan detalj dizajna vozila ispod dvostrukih glavnih svjetala uz upečatljivu masku vozila.

 • Stražnja LED svjetla

  Stražnja svjetla sa svjetlosnim elementima u potpunoj LED izvedbi načinjena su od dvaju zasebnih visokoučinkovitih LED elemenata, obaju u karakteristično BMW-ovu L-obliku. To pridonosi prepoznatljivosti stražnjeg dijela, pa je čak i po mraku odmah jasno da je riječ o BMW-u.
  Također, svjetlosni elementi kočnih svjetala u obliku slova L preuzimaju i pojačavaju dizajnerski motiv stražnjih svjetala.

UNUTARNJI DIZAJN.

Jasne strukture. Ekskluzivan sportski duh. Visokokvalitetna izrada. Unutrašnjost BMW-a X6 promišljena je do posljednjeg detalja. U tipičnom BMW-ovu stilu, kokpit je potpuno okrenut vozaču koji zbog povišenog položaja sjedenja ima izvanredan pregled nad zbivanjima na cesti. Sportski oblikovana sjedala dobro drže tijelo u brzoj vožnji zavojima.
Kupeovski obrisi i ugodan dizajn unutrašnjosti u svakom trenutku nude osjećaj vrhunske udobnosti za sve putnike. Izmjena svijetlih i tamnih unutarnjih površina stvara snažne kontraste, a vrhunski materijali i standardne kožnate presvlake šalju jasnu poruku: najvažnije je savršenstvo.

MATERIJALI.

Najvažnije obilježje kožnatih presvlaka te obloga i ukrasnih letvica u unutrašnjosti BMW-a X6 je vrhunska kakvoća materijala i izrade. Dostupan je niz izražajnih kombinacija boja. Jedna je opcija crna meka napa koža na gornjem dijelu instrumentne ploče u crnoj/smeđoj kombinaciji paketa opreme Pure Extravagance koju odlikuju kontrastni smeđi šavovi. Donji je dio smeđe boje Cognac. Paket M Sport, među ostalim, nudi kombinaciju crne kože i alkantare s ukrasnim aluminijskim letvicama 'Hexagon'. Na raspolaganju je i koža 'Dakota' različitih boja, a osobito privlačne naglaske nudi kombinacija koraljnocrvenih obloga s kontrastnim crnim prošivima i ukrasnim brušenim aluminijskim letvicama.

PAKET RASVJETE S AMBIJENTALNOM OSVJETLJENJEM.

Paket rasvjete obuhvaća brojna LED svjetla zaslužna za ambijent modela BMW X6 koji putnike poziva na opuštanje.
Ambijentalna rasvjeta koja obuhvaća i rasvjetu dobrodošlice te devet unaprijed zadanih načina rasvjete u plavoj, bijeloj i narančastoj boji cijelu unutrašnjost ispunjava ugodnom i opuštajućom mješavinom izravne i neizravne rasvjete te ističe salonsko ozračje putničke kabine. Dodatni svjetlosni izvori ambijentalne rasvjete smješteni su, među ostalim, u stropnoj oblozi, na ukrasnim letvicama, u prednjem i stražnjem prostoru za noge, u naslonima prednjih sjedala te u svim pretincima i oblogama vrata.
Dodatna LED svjetla izvana vrlo su praktična u svakidašnjoj uporabi, primjerice rasvjeta prostora oko vrata smještena u ručicama, odnosno praktične svjetiljke za čitanje na stražnjim sjedalima.