PERFORMANSE SU U DETALJIMA.

Novi BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

PERFORMANSE SU U DETALJIMA.

Novi BMW X4 M40i.

PERFORMANSE SU U DETALJIMA.Novi BMW X4 M40i.

Što se tiče maksimalnih performansi, često su mali detalji ti koji čine veliku razliku. Novi BMW X4 M40i to pokazuje s performansama i okretljivosti koja vam omogućuju da lako svladate čak i teške situacije u vožnji. Prvenstveno odgovoran za ovo jamstvo je 353 KS (260 kW)/500 Nm jak M Performance TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor, inovativna lagana konstrukcija i prilagodljivi M ovjes.

BMW X4 M40i (2)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9.2–9.0 
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 213–209 

Pročitajte više

OSTAVLJA KONKURENCIJU IZA SEBE.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

OSTAVLJA KONKURENCIJU IZA SEBE.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Lov na prvo mjesto nikada nije bilo tako težak - za suparnike. To je zato što je M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor s 353 KS (260 kW) zahvaljujući twin-scroll turbopunjenju, potpuno izmjenjivom regulacijom Valvetronic ventila i visokotlačnim izravnim ubrizgavanjem. Time se osigurava maksimalni zakretni moment od 500 Nm, ubrzanje od 0 do 100 km/h u 4.8 sekundi - i prije svega veća prednost nad konkurencijom.

Pročitajte više

PERFEKCIONIST U PERFORMANSAMA.

Značajke vozne dinamike BMW-a X4 M40i.

PERFEKCIONIST U PERFORMANSAMA.

Značajke vozne dinamike BMW-a X4 M40i.

Suočavanje s novim izazovima uvijek zahtijeva najbolju moguću pripremu. Zato se BMW X4 M40i pojavljuje u apsolutnom vrhunskom obliku. Posebno precizni M Sport ovjes i promjenjivo sportsko upravljanje pruža iznimno precizno rukovanje. M Sport kočnice su standard, sustav pogona na sve kotače BMW xDrive i M Sport diferencijal povećavaju bočne i uzdužne dinamičke karakteristike vozila. Kao da je stvoren za postavljanje novih standarda.

Pročitajte više
 • Prilagodljivi M ovjes

  Prilagodljivi M ovjes može se u svakom trenutku elektronski prilagoditi kako bi odgovarao cesti i uvjetima vožnje. Vozač također može podesiti karakteristike ovjesa pomoću kontrole iskustva vožnje kako bi omogućio svoj odabrani način vožnje u to doba - od udobnog do iznimno sportskog karaktera s izrazito okretnim rukovanjem.

 • Promijenjivo sportsko upravljanje

  Promijenjivo sportsko upravljanje s opcijom s Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor na upravljanje i osigurava manje tjelesne napore za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje kad parkiranja i okretanja.

 • BMW xDrive uključujući M Sport diferencijal

  Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive glatko i varijabilno prenosi snagu pogona na prednje i stražnje kotače za maksimalno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj situaciji vožnje. Za još bolju okretnos, elektronički kontrolirana distribucija snage primjerice nadmašuje preupravljanje ili podupravljanje u zavojima. M Sport diferencijal olakšava prianjanje i stabilnost vožnje tijekom dinamičke vožnje ili na različitim površinama ceste.

VRHUNSKA FORMA NA SVOM VRHUNCU.

Posebne značajke M Performance dizajna naglašavaju ekskluzivnost BMW-a X4 M40i na prvi pogled. Uvećani ulazi zraka, maska i kućišta retorvizora u Cerium Gray boji jasna su izjava o sportskim ambicijama. Lakometalni kotači od 21" garantiraju snažan izgled, dok ekskluzivni završeci ispušnih cijevi slobodnog oblika u crnom kromu ostavljaju trajan dojam iza sebe. M značke na prednjim bočnim stranama zajedno s oznakom modela na stražnjoj kraju, također u Cerium Grey boji, zaokružuju cjelokupnu sportsku sliku.

NAGNITE SE I POVEDITE.

M Sport paket isporučen kao standard daje BMW-u X4 M40i dinamičnost koja se nastavlja kroz cijelu unutrašnjost. S M kožnog upravljača i M Performance specifičnih instrumenata, preko letvica unutrašnjosti do M oslonca za stopala - pruža sportski pristup do najsitnijih detalja.

Pročitajte više

Revolucionaran u svakom pogledu.

M kožni upravljač, uključujući multifuncionalne tipke, M značku i integrirani zračni jastuk za vozača, sadrže dizajn s tri kraka. S obručem upravljača u koži "Walknappa" Black boje s crnim šavovima i oblikovanim palčastim osloncima pruža izravno, sportsko iskustvo upravljanja.
Pročitajte više

Izvanredan u funkciji i dizajnu.

Individualno podesiva sjedala za vozača i suvozača pružaju brojne mogućnosti ručnog podešavanja, uključujući širinu naslona, prednji i stražnji položaj i kut naslona sjedala. Zahvaljujući većim sjedalima i naslonima leđa te dobro definiranim bočnim osloncima, oni pružaju izvrsnu ergonomiju i visok stupanj bočne potpore.
Pročitajte više

Sportske karakteristike s karizmom.

Središnja konzola opremljena je M značkom u boji umjesto oznake serije u prednjem kraju, čime se naglašava sportsku atmosferu u unutrašnjosti i ukazuje na kvalitetu vozne dinamike vozila.
Pročitajte više

ZAJEDNICA PERFORMANSI.

M Performance automobili.

ZAJEDNICA PERFORMANSI.

M Performance automobili.

SLIKE I FILMOVI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon se smatra opcijskom opremom i različitom veličinom kotača i guma dostupnim na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.