NEOGRANIČEN - RAVNO DO KRAJA.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X3.

BMW X3 ima jasnu misiju: bezuvjetno ujediniti dinamiku i sigurnost. Zato nudi maksimalnu udobnost vožnje i jasan sigurnosni bonus, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima ili na skliskim površinama. Daljnji pokazatelji izvrsnog iskustva u vožnji su visoki okretni moment u kombinaciji s impresivnom vučom snagom i agilnošću. Ili da to kažete na drugi način: u BMW-u X3, cesta završava samo tamo gdje želite.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

Pročitajte više
NEOGRANIČEN - RAVNO DO KRAJA.Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a X3.

IMPRESIVNA SNAGA.

Nova generacija BMW-ova TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog dizelskog motora nudi impresivnu isporuku snage u kombinaciji s odličnim podacima o potrošnji, kao rezultat vrlo inovativnih tehnologija kao što su turbopunjač s promjenjivom geometrijom turbine i sustav izravnog ubrizgavanja sa zajedničkim vodom (Common Rail). Motor donosi 190 kW (258 KS) i impresivni maksimalni okretni moment od Nm.

Pročitajte više

IMPRESIVNA SNAGA.

NIZAK OTPOR. ZA BRŽI NAPREDAK.

Zahvaljujući inteligentnoj laganoj konstrukciji, BMW X3 je vidljivo izgubio težinu i svojim precizno isprepletenim aerodinamičnim mjerama postiže optimizirani koeficijent otpora. Obje značajke imaju pozitivan utjecaj na izuzetno agilnu dinamiku, učinkovitost i potrošnju goriva. Posebno je vrijedno spomenuti stražnji dizajn s definiranim rubovima, aerodinamički optimiziranim vanjskim retrovizorima i zračnim zavjesama na prednjem braniku. Kontrola odzračivanja zraka maske s aktivnim strujanjem zraka je jedinstvena - ako je potreba za rashladnim zrakom niska, jedan zračni ventil ostaje automatski zatvoren, što dodatno poboljšava aerodinamiku.

Pročitajte više

NIZAK OTPOR. ZA BRŽI NAPREDAK.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Izvucite više od svake litre goriva s BMW EfficientDynamicsom: bolje performanse, veća učinkovitost i povećano iskustvo vožnje. Tehničke inovacije koje smanjuju potrošnju goriva uz istodobno povećanje zadovoljstva u vožnji znače da iskonska dinamika dolazi sa svakim BMW-om.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

POVEZANOST I SUSTAVI POMOĆI VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.