SUPUTNIK NA SVAKOM ZADATKU: MOĆNA ESTETIKA.

Dizajn BMW-a X3.

Jedan pogled koji budi želju za izazovima. Nevjerojatan jezik dizajna BMW-a X3 reinterpretira autoritet i neovisnost. Skladne proporcije, snažne konture i izniman naglasak na širinu prednjeg i stražnjeg pogleda spajaju se kako bi se stvorio trajan izgled - i onaj koji se također impresivno nastavlja u redizajniranoj, ekskluzivnoj unutrašnjosti. Ukratko: sa svojim svestranim linijama opreme, BMW X3 nudi prisutnost koja odgovara svakoj težnji.

BMW X3 M40i:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

Pročitajte više
SUPUTNIK NA SVAKOM ZADATKU: MOĆNA ESTETIKA.Dizajn BMW-a X3.

SAVRŠEN POGLED NA SVE RUTE. ČAK I TAMO GDJE NIJEDNA NE POSTOJI.

Prilagodljiva LED prednja svjetla uključuju prednja svjetla s malim i dugim svjetlima i indikatorima skretanja s potpunom LED tehnologijom. Oprema također sadrži BMW Selective Beam, svjetla za vožnju u zavojima, dnevna svjetla za vožnju i prilagodljiva prednja svjetla s promjenjivom kontrolom svjetla za izvrsno osvjetljenje ceste i bolju vidljivost u mraku. Smještene na stražnjem kraju nalaze se oblikovana, trodimenzionalna potpuno LED stražnja svjetla u prepoznatljivom i tipičnom BMW L-obliku. Oni daju vozilu još dinamičniji izgled kako bi ima osvajajući nastup danju i noću.

ZADRŽAVA VAŠ MIR. ČAK I U OLUJI.

Moderni akustični dizajn.

Opuštena, luksuzna atmosfera: znatno poboljšana akustična udobnost okreće unutrašnjost BMW-a X3 u ekskluzivnu mirnu zonu, čak i pri velikim brzinama. Visoka kvaliteta akustičkog stakla znatno smanjuje buku vjetra i druge zvukove izvana.

Pročitajte više

ZADRŽAVA VAŠ MIR. ČAK I U OLUJI.

Moderni akustični dizajn.

"Savršeno uokvireno elegantnim površinama, inteligentna rješenja s detaljima stvaraju dovoljno prostora za aktivan stil života".
OLIVER HEILMER, VODITELJ IDZAJNA UNUTRAŠNJOSTI BMW-a AUTOMOBILA

SPREMNI ZA NOVE AVANTURE: SPECIALIZED ZA BMW E-BICIKL.

U potrazi za izazovima, BMW X3 je sada pronašao istomišljenika: SPECIALIZED za BMW e-bicikl. Vrhunski sportski e-brdski bicikl u kojem su motor i baterija potpuno integrirani u okvir. Opremljen je s tri različita režima vožnje kako bi se zadovoljile i ekstremni zahtjevi vožnje uzbrdo i spusta i pokrivale veće ukupne razlike u visini. A s posebno razvijenom aplikacijom Dostupan je kod vašeg BMW i SPECIALIZED zastupnika kontrola zadatka uvijek možete planirati svoje rute kako bi baterija trajala cijelo putovanje. Usput, jednostavno ga možete napuniti pomoću specijalno razvijenog kabela za punjenje u BMW-u X3. Za zabavu u vožnji na najvišoj mogućoj razini - na svakom terenu.

Dostupan kod vašeg BMW i SPECIALIZED zastupnika

DODACI ZA SVAKI ZADATAK.

Fascinantna svestranost također je obilježje dodataka za BMW X3. Bez obzira želite li naglasiti sportski karakter, trebate više prostora za pohranu ili želite uživati u praktičnijim funkcijama, uz Original BMW dodatke, oni se savršeno prilagođavaju vašem životnom stilu. Visokokvalitetni izbor varira od prostrane krovne kutije preko izražajnih kotača i podnih prostirki do suvremenog nosača bicikla.

VOZNA DINAMIKA I UČINKOVITOST.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 5.4–5.0
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 142–132

  BMW X3 xDrive30d:
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 6.0–5.7
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 158–149

  BMW X3 M40i:
  Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.4–8.2
  Kombinirana emisija CO2 u g/km: 193–188

  Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.