OSNOVE U VIDNOM POLJU.

Pionirski koncept upravljanja.

Novi koncept upravljanja BMW-a X3 inspiriran s iznimno intuitivnim korisničkim smjernicama. Jasno uređene kontrole i izuzetno kratke udaljenosti između njih i upravljača odvode iskustvo vožnje na novu razinu. Specifičnim funkcijama može se upravljati putem inteligentne BMW-ove glasovne kontrole ili BMW kontrole gestama i kontrolama na dodir. Pokreti poput "pomicanjem" ili "usmjeravanja" u području prepoznavanja iznad prednje središnje konzole su sve što je potrebno za upravljanje telefonskim pozivima ili navigacijskim sustavom.
Pročitajte više

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji prikazuje sve informacije vezane uz putovanje izravno u vidno polje vozača, čime se omogućuje potpuno koncentriranje na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutačna brzina, navigacijski smjerovi, podaci o ograničenju brzine, uključujući indikatore bez pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabave.
Pročitajte više

Kotrolni zaslon od 12 inča.

Višenamjenski zaslon s instrumentima s tehnologijom Black Panel i dijagonalnom zaslonom od 12 inča omogućuje impresivnu vizualizaciju iskustva u vožnji. Tri različita režima rada i njihovi specifični zasloni - svaki od njih ima svoju shemu boja i grafički stil - mogu se prikazati u zaslonu s instrumentima: ECO PRO, COMFORT i SPORT.
Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.