NA ZADATKU.

Posve novi BMW X3.

NA ZADATKU.Posve novi BMW X3.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW X3 M40i)

4.8

Maksimalna brzina u km/h (BMW X3 M40i)

250

Kombinirana potrošnja u l/100 km (BMW X3 M40i)

8.4–8.2

Kombinirna emisija CO2 u g/km (BMW X3 M40i)

193–188

Posve novi BMW X3 je izjava neograničenih mogućnosti i izraz iskonske prisutnosti i slobode. Od prvog pogleda impresionira svojim sportskim izgledom i fascinira uzbudljivim iskustvom vožnje. Zahvaljujući djelomično autonomnoj vožnji i inteligentnom BMW xDrive sustavu pogona na sve kotače, on pruža vrhunsku udobnost vožnje kako na cesti tako i izvan nje. On stoga redefinira mjerila u svojoj klasi i čini jednu stvar nepogrešivo jasnom: postoji velika razlika u tome kako dolazite do vaših odredišta.

BMW X3 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.4–8.2
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 193–188

"Suveren i pouzdan on otkriva nepoznato, jer zna svoju unutarnju snagu."
MARC MICHAEL MARKEFKA, VODITELJ DIZAJNA SREDNJE KLASE BMW AUTOMOBILA

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 utvrđene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u vrijeme odobrenja tipa. Brojevi se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različite veličine odabranih kotača i guma.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 utvrđuju se prema Direktivi 1999/94/EZ i Pkw-EnVKV i temelje se na potrošnji goriva i vrijednosti CO2 sukladno NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na poveznici https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.