Dizajn BMW-a X3

SVESTRANOST S NOVIM LICEM.

Dizajn BMW-a X3.

SVESTRANOST S NOVIM LICEM.

Dizajn BMW-a X3.

Posljednja inačica vozila koje je nekoć utemeljilo segment SAV vozila i dalje zrači prepoznatljivim šarmom. Istodobno BMW X3 izgleda sportskije nego ikad prije, a svoj izvanredan premium karakter u unutrašnjosti ističe visokokvalitetnim materijalima.

SVESTRANOST S NOVIM LICEM.Dizajn BMW-a X3.

Posljednja inačica vozila koje je nekoć utemeljilo segment SAV vozila i dalje zrači prepoznatljivim šarmom. Istodobno BMW X3 izgleda sportskije nego ikad prije, a svoj izvanredan premium karakter u unutrašnjosti ističe visokokvalitetnim materijalima.

VANJSKI DIZAJN.

Uvjerljiv izgled: vanjština modela BMW X3 izvanredan je primjer sportskog duha. Zahvaljujući širem braniku s velikim ulazima zraka, prednji dio vrlo je markantan. Velika prepoznatljiva BMW-ova maska svojim istaknutim položajem nudi jasnu poruku te pršti samopouzdanjem. Prepoznatljiva izduljena prednja svjetla zaokružuju izgled prednjeg dijela, a opcijski se mogu kupiti u ksenonskoj ili LED tehnici. U njih su – baš kao i na kućišta vanjskih osvrtnih zrcala – ugrađeni žmigavci. Serijska svjetla za maglu također su opcijski raspoloživa u LED tehnici.
Bočna silueta vozila odmah otkriva da je riječ o modelu BMW X3. Karakterna linija koja se nastavlja do stražnjeg dijela pomalo podsjeća na klin, što pridonosi sportskom duhu vozila. Jedinstven Hofmeisterov pregib nedvojbeno ukazuje na to da je riječ o modelu BMW X3. Izražajan branik na stražnjem dijelu zaokružuje izgled vozila i ističe čvrst, nepokolebljiv stav. Još jedan uočljiv detalj zaštita je podvozja, koja je u paketu xLine izvedena od aluminija.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVJETLA.

Prilagodljiva LED svjetla obuhvaćaju oboren i dug snop te žmigavce u potpunoj LED tehnici. LED žmigavci postavljeni su iznad karakterističnih LED dnevnih svjetala, koja svjetlost stvaraju trodimenzionalnim svjetlosnim cijevima tipičnim za BMW. Prilagodljiva LED prednja svjetla obuhvaćaju i sustav protiv zasljepljivanja drugih vozača, LED svjetla za maglu, svjetla za zavoje te prilagodljiva svjetla s promjenjivim svjetlosnim snopom za najbolje osvjetljavanje ceste i bolju vidljivost noću – što vožnju čini gotovo jednako ugodnom kao danju.

UNUTARNJI DIZAJN.

Unutrašnjost modela BMW X3 visokokvalitetno ozračje kombinira s domišljatom funkcionalnošću. Instrumentnu ploču i unutrašnjost vrata razdvajaju uzbudljive linije. Uz vertikalnu zakrivljenost središnje konzole ističu suvremen izgled, zadržavajući za BMW karakterističnu orijentaciju prema vozaču. A zahvaljujući povišenom položaju sjedenja, svi putnici mogu uživati u izvanrednom pogledu. Usto, BMW X3 odličan dojam stvara opcijskom opremom čija se kakvoća prepoznaje na prvi pogled. Probrani materijali s detaljima poput kromiranih letvica i umetaka ističu suvremenost i kakvoću unutrašnjosti.

BOJE I MATERIJALI.

Odabir boja i materijala za BMW X3 nudi mnoštvo visokokvalitetnih opcija. Spektar boja karoserije u rasponu je od klasične metalik mineralne bijele do izražajnih tonova poput metalik dubokomorske plave. To je savršen način za isticanje samouvjerenog, čvrstog stava modela BMW X3. Vozilo impresionira i svojim prvorazrednim materijalima te dizajnom unutrašnjosti. Za unutarnje površine na raspolaganju su brojne obloge – primjerice antracitnocrne s biserasto kromiranim detaljima koji stvaraju vrlo suvremeno ozračje. Ili ekskluzivni detalji od orahovine, koji unutrašnjosti podaruju posebice elegantan izgled. Dojmu koji se personalizacijom postiže u unutrašnjosti pridonosi i izbor kožnatih presvlaka. Među njima je i smeđa koža Nevada s kontrastnim jarkocrvenim prošivima.

AMBIJENT.

Čim uđete u BMW X3, hipnotizirat će vas njegovo ozračje. Mnogo prostora i povišen položaj sjedenja zaslužni su za odličan dojam sigurnosti. Izvanredan pogled na sve strane poboljšan je velikim opcijskim panoramskim staklenim krovom koji u unutrašnjost propušta mnogo svjetlosti. Zahvaljujući odličnoj zvučnoj izolaciji glasni zvukovi ne dopiru u unutrašnjost vozila pa možete u potpunosti uživati u omiljenoj glazbi reproduciranoj preko opcijskog surround audiosustava Harman Kardon. Visokokvalitetni materijali, brojne mogućnosti pohrane i funkcije udobnosti pridonose dobrom osjećaju dok se vozite u modelu BMW X3 – pa čak i najduža putovanja pretvaraju u vrlo ugodan doživljaj.

  • Svjetlosni paket

    Svjetlosni paket dijelom obuhvaća štedljivu i dugotrajnu LED tehnologiju što rezultira privlačnom rasvjetom kabine, ali i rasvjetu izvana. U paketu je i niz dodatnih svjetala: svjetla za čitanje sprijeda i straga, osvijetljena zrcala za vozača i suvozača, rasvjeta prostora za noge sprijeda, dvobojna ambijentalna svjetla sprijeda i straga u oblogama vrata, osvijetljen pretinac, središnja konzola i drugi elementi, izlazna svjetla te rasvjeta okoline u vanjskim ručicama vrata. Tako je čak i po mraku zajamčena najbolja orijentacija oko vozila.

  • Surround audiosustav Harman Kardon

    Audiosustav tvrtke Harman Kardon nudi glazbeni doživljaj usporediv s koncertnom dvoranom. Digitalno širokopojasno pojačalo snage 600 vata omogućava namještanje zvuka u skladu s akustikom automobila i jamči savršen zvuk.
    Šesnaest pomno usklađenih zvučnika – sedam srednjetonskih, sedam visokotonskih i dva središnja dubokotonska zvučnika – stvaraju vrhunski akustični doživljaj u vozilu, a aluminijske pločice s natpisom 'harman/kardon' u zrcalnim zvučnicima pridonose vizualnom dojmu.