Udobnost i praktičnost BMW-a X3

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

Udobnost i praktičnost BMW-a X3.

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

Udobnost i praktičnost BMW-a X3.

Bez obzira na to što svakidašnji život stavlja pred njega, BMW X3 spreman je suočiti se sa svakim izazovom. A svojim domišljatim funkcijama svaka se pustolovina pretvara u pravu dječju igru. Prostrana unutrašnjost i prtljažnik mogu se prilagoditi svim potrebama, a istodobno jamče vrhunsku udobnost i praktičnost. Upoznajte svoj nagon za istraživanjem i iskusite ga u potpunosti: u tome će vam pomoći BMW X3.

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.Udobnost i praktičnost BMW-a X3.

Bez obzira na to što svakidašnji život stavlja pred njega, BMW X3 spreman je suočiti se sa svakim izazovom. A svojim domišljatim funkcijama svaka se pustolovina pretvara u pravu dječju igru. Prostrana unutrašnjost i prtljažnik mogu se prilagoditi svim potrebama, a istodobno jamče vrhunsku udobnost i praktičnost. Upoznajte svoj nagon za istraživanjem i iskusite ga u potpunosti: u tome će vam pomoći BMW X3.

Every day like no other

SVAKI JE DAN DRUKČIJI.

Zahvaljujući brojnim funkcijama za povećanje udobnosti i raskošnom te praktičnom prostoru, BMW X3 omogućava najbolji doživljaj profinjenosti.

KONCEPT POHRANE.

Nizom dodatnih rješenja za pohranu, paket pohrane čini unutrašnjost kabine i prtljažnika još praktičnijima za svakidašnju uporabu. Paket pohrane obuhvaća pretinac za pohranu ispod prekidača za svjetla s lijeve strane ispod instrumentne ploče, mrežice na stražnjim stranama naslona prednjih sjedala i u suvozačevu prostoru za noge te okretnu podnicu prtljažnika s donjom stranom obloženom gumom. Na stražnjem dijelu središnje konzole i u prtljažniku nalaze se 12-voltne utičnice. Mrežica za pohranu s lijeve strane prtljažnika i dvije kuke za pričvršćivanje, vodilice za učvršćivanje prtljage na podu prtljažnika, praktične vješalice za vrećice i dodatne točke za učvršćivanje nude dodatne mogućnosti prijevoza i osiguravanja predmeta.

PRAKTIČNOST.

BMW X3 nudi dovoljno prostora za sve što poželite – savršeno za izazove koje život svaki dan stavlja pred nas. Bez obzira na to vozite li se na posao, na dugom ste putovanju ili idete u kazalište, prostrana unutrašnjost u svim okolnostima putnicima nudi vrhunsku udobnost. Zahvaljujući brojnim mogućnostima spremanja, prostora ima na pretek. Na središnjoj su konzoli držači za čaše koji se mogu zatvoriti. Prtljažnik obujma 550 litara može se povećati do 1600 litara. Opcijska stražnja klupa može se spustiti u omjeru 40:20:40, pa raspoloživi prostor prilagodite svojim potrebama. Još više fleksibilnosti nudi opcijski paket pohrane koji obuhvaća dodatne mreže za prtljagu, oblogu prtljažnika koja se može upotrijebiti s obje strane te brojna mjesta za učvršćivanje.

UDOBAN PRISTUP.

Udoban pristup

UDOBAN PRISTUP.

Inovativan i jednostavan za uporabu – sustav udobnog (olakšanog) pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika omogućava da bez uporabe ključa otvorite vrata automobila i pokrenete motor. Ključ može biti u džepu hlača ili u torbi, a čim se približite automobilu on ga automatski prepoznaje. Kad se vrata automatski otključaju, možete ući u vozilo i jednostavnim pritiskom na gumb pokrenuti motor.
Sustav olakšanog pristupa obuhvaća i funkciju Smart Opener. Ugrađeni senzor zamjećuje kratak pokret stopalom ispod stražnjeg branika i automatski otvara ili zatvara vrata prtljažnika bez potrebe da ih dotaknete.
Pouzdanost u radu sustava udobnog pristupa zajamčena je provjerom autentičnosti ključa.

BESKONTAKTNO OTVARANJE PRTLJAŽNIKA.

Beskontaktno otvaranje prtljažnika

BESKONTAKTNO OTVARANJE PRTLJAŽNIKA.

Vraćate se iz kupnje, stojite kraj svog automobila s rukama prepunim stvari koje želite odložiti u prtljažnik i posljednje što tada želite je u džepu ili torbici tražiti ključ automobila. U pomoć vam priskače inovativan sustav olakšanog pristupa koji omogućava beskontaktno otvaranje prtljažnika:
Brz, precizan pokret stopala ispod stražnjeg odbojnika dovoljan je za aktivaciju senzora koji otvaraju prtljažnik. Uza se morate samo imati ključ automobila. Vrata prtljažnika se otključavaju i automatski otvaraju. Senzori ugrađeni na različitim visinama stražnjeg branika registriraju pokret stopala i otvaraju prtljažnik, Uz tu inovativnu funkciju sustava BMW ConnectedDrive otvaranje prtljažnika još je jednostavnije i lakše.

KUKA ZA VUČU S ELEKTRONIČKI NAMJESTIVOM KUGLOM ZA VUČU

KUKA ZA VUČU S ELEKTRONIČKI NAMJESTIVOM KUGLOM ZA VUČU.

Kuku za vuču prikolice s elektronički namjestivom kuglom za vuču vrlo je lako sklopiti pod stražnji branik, pa se tijekom vožnji bez prikolice uopće ne vidi. Tako se također smanjuje opasnost od krađe. Kuka također obuhvaća funkciju održavanja stabilnosti prikolice.
Zamijeti li sustav da se prikolica opasno njiše, selektivno primjenjuje funkciju dinamičkog nadzora stabilnosti (DSC) kako bi je ponovno stabilizirao. Ovisno o motoru vozila, najveće opterećenje prikolice iznosi 2400 kg.

Pomoćno grijanje

POMOĆNO GRIJANJE.

Kad su vanjske temperature niske, vozač može započeti vožnju u ugodno predzagrijanom vozilu jer se temperatura kabine može neovisno o radu motora može namjestiti pomoćnim grijačem koji raspolaže i praktičnom tajmerskom funkcijom. Tako se također sprječava zamagljivanje i zaleđivanje stakala. Pomoćnim grijačem upravlja se posebnim daljinskim upravljačem, aplikacijom BMW Remote ili iDrive Controllerom.
Kao izvor topline služi grijač za vodu koji energiju dobiva iz gorivnog sustava. Uređajem se također predgrijava motor vozila. Tako se smanjuje potrošnja goriva tijekom zagrijavanja motora. Pomoćni grijač uključuje se kad vanjska temperatura padne ispod 15 °C, odnosno po želji se izravno uključuje na bilo kojoj temperaturi.