BMW X1

PRIGRLITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIGRLITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIGRLITE NEPOZNATO.BMW X1.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min

135 (184)/4000

Najveći okretni moment na o/min

380/1750-2750

Emisije CO2 u g/km

129.0 (132.0) 

Kombinirana vožnja u l/100 km

4.9 [5.0]

BMW X1 savršeno je vozilo za sve one koji zadovoljstvo u vožnji žele prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Njegove SAV dimenzije otkrivaju dojmljivo samopouzdanje, a unutrašnjost je pokazatelj iznimne fleksibilnosti. Opremom BMW xLine i BMW Sport Line nudi dva dizajnerska rješenja koja posebno ističu detalje vanjštine i unutrašnjosti. Zahvaljujući kombinaciji tehnologija BMW EfficientDynamics te učinkovitih benzinskih i dizelskih motora BMW TwinPower Turbo, BMW X1 u svim se inačicama pogonskih agregata može pohvaliti iznimno malom potrošnjom i niskim emisijama.

UPOZNAJTE BMW X1.

Dizajn

Dizajn.

Karakterističan izgled SAV-a BMW X1 izražava na istodobno profinjen i dinamičan način. Bez obzira na to nalazi li se u gradu ili negdje off-road, njegovi dojmljivi obrisi s dugim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima uvijek privlače poglede. Sportski dizajn spaja s kompaktnim dimenzijama bez da to utječe na fleksibilnost ili izdašnu ponudu prostora u oba reda sjedala. Kombinacija visokokvalitetnih materijala i usklađenih ukrasnih umetaka vješto zaokružuje izgled BMW-a X1.
Pročitajte više
Udobnost i praktičnost

Udobnost i praktičnost.

Savršen partner za putovanje u nepoznato: u unutrašnjosti BMW-a X1 sjedi se na povišenom položaju, pa je pogled izvanredan, a u njemu uživate iz kabine obložene visokokvalitetnim materijalima. U kombinaciji s intuitivnim rukovanjem i vrlo fleksibilnim iskorištavanjem prostora, BMW X1 idealan je partner za sve vaše planove.
Pročitajte više
BMW X1 xDrive

xDrive.

Inteligentan sustav pogona na sve kotače BMW xDrive savršeno se prilagođava najizazovnijim cestovnim uvjetima i u svakom trenutku kotačima jamči najbolje prianjanje. Upravo xDrive i DSC omogućuju BMW-u serije 1 da stabilno slijedi smjer. Nadziran senzorom sustava DSC, xDrive fleksibilno i brzo raspoređuje snagu među osovinama kako bi već u startu spriječio preupravljanje ili podupravljanje, nudeći na taj način izvanredno držanje smjera. Štoviše, jamči brzo i sigurno ubrzavanje čak i na skliskim ili strmim dijelovima ceste. U kritičnim situacijama DSC ne treba na upravljanje utjecati učestalo kao inače. Tako BMW xDrive kombinira sve prednosti pogona na sve kotače – prianjanje, držanje smjera i sigurnost vožnje – s klasičnom BMW-ovom agilnošću, a rezultat je još više užitka u vožnji.
Pročitajte više