BMW X3 M AUTOMOBILI.

Četiri snažna BMW X3 modela za tu prepoznatljvu sportsku razliku.

BMW X3 M COMPETITION.

Maksimalna vozna dinamika i ekskluzivnost.
 • M TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive s aktivnim M diferencijalom i M Steptronic prijenosom s 8 brzina s opcijom Drivelogic
 • Ekskluzivni elementi dizajna i oprema
 • 375 kW/510 KS, 600 Nm, 0–100 km/h u 4,1 s
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština.

BMW X3 M.

Vozna dinamika na najvišoj razini.
 • M TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive s aktivnim M diferencijalom
 • M Steptronic prijenos s 8 brzina s opcijom Drivelogic
 • 353 kW/480 KS, 600 Nm, 0–100 km/h u 4,2 s
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština.

BMW X3 M40i.

Izuzetno uravnotežene performanse i svakodnevna prikladnost.
 • M TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor
 • BMW xDrive
 • Steptronic prijenos s 8 brzina
 • 260 kW/354 KS, 500 Nm, 0–100 km/h u 4,8 s
BMW X3 M40i u Black Sapphire metalik boji, vanjština.

BMW X3 M40d.

Snaga i učinkovitost bez žrtvovanja.
 • M TwinPower Turbo šesterocilindarski dizelski motor
 • BMW xDrive
 • Steptronic prijenos s 8 brzina
 • 240 kW/326 KS, 680 Nm, 0–100 km/h u 4,9 s
BMW X3 M40d u Phytonic Blue metalik boji, vanjština.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION I BMW X3 M.

Značajke performansi.

Dva modela, jedinstvene performanse: svi pogonski sklopovi i komponente šasije naglašavaju trkaće korijene BMW-a M. Dopunjeni istinskim X karakterom, osiguravaju M tipično zadovoljstvo u vožnji na bilo kojem terenu.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, prikaz prednjeg kraja iz ptičje perspektive.
BMW X3 M Competition i BMW X3 M, M TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor visokih performansi.

M TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor visokih performansi.

M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor odlikuje se vrhunskom snagom i nepogrešivim glatkim radom u kombinaciji sa sportskim zvukom motora. S opcijama Double-VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection i dva turbopunjača generira 353 kW (480 KS) - u modelu Competition čak 375 kW (510 KS).
BMW X3 M Competition i BMW X3 M, motor, M Carbon precizni podupirač.

M Carbon precizni podupirač.

M Carbon precizni podupirač povećava krutost prednjeg kraja i doprinosi većoj preciznosti i točnosti upravljanja. Visokokvalitetna polimerna komponenta ojačana ugljičnim vlaknima iznimno je lagana i stvara pravi sportski ugođaj kada se poklopac motora podigne. Na taj se način posebno izražava i sportski potencijal.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, tročetvrtinski prednji prikaz, M specifični ovjes.

M specifični ovjes.

M specifični ovjes naglašava veliki dinamički potencijal vozila. Osim triju režima vožnje COMFORT, SPORT i SPORT+, vozač može birati između tri različite postavke dinamičke kontrole stabilnosti (Dynamic Stability Control - DSC) kako bi prilagodio razinu stabilizirajuće podrške tako da odgovara željenom stilu vožnje.
BMW X3 M Competition I BMW X3 M, unutrašnjost, kontrolni zaslon, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive i aktivni M diferencijal jamče maksimalnu vučnu snagu i voznu dinamiku u sportskoj uporabi i svakodnevnom životu. Zahvaljujući M-specifičnoj tehnologiji, vozilo se uvijek može precizno usmjeriti i sigurno kontrolirati na bilo kojoj površini, pa čak i kada snažno ubrzava iz uskih zavoja.
BMW X3 M Competition I BMW X3 M, unutrašnjost, M ručka za obdabir prijenosa, M Steptronic prijenos s 8 brzina.

M Steptronic prijenos s 8 brzina.

M Steptronic prijenos s 8 stupnjeva i opcijom Drivelogic nudi brojne mogućnosti mijenjanja: od ekstremno dinamičnih, posebno udobnih i glatkih do uštede goriva. Vozač može ručno prebacivati stupnjeve prijenosa koristeći ručicu mjenjača ili ručice na upravljaču ili staviti vozilo u automatski režim rada i pustiti prijenos da samostalno radi.
BMW X3 M Competition i BMW X3 M, unutrašnjost, kokpit, M kožni upravljač, M Servotronic.

M Servotronic.

U svakoj situaciji u vožnji, M Servotronic isporučuje pravu snagu upravljanja, prilagođavajući se trenutnoj brzini vožnje. Osim toga, pruža izravan i precizan osjećaj upravljača pri svakoj brzini. Sustav je posebno M prilagođen i nudi tri različite postavke koje se mogu odabrati pritiskom na tipku.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, M lakometalni kotači s M kompozitnim kočnicama.

M kompozitne kočnice.

Zahvaljujući upotrebi različitih materijala, M kompozitne kočnice postižu ne samo izvanredne vrijednosti usporavanja, već i visoku stabilnost i dugi vijek trajanja, kao i smanjenje mase koja pozitivno utječe na agilnost, dinamiku i ubrzanje. Čeljusti kočnica u Blue metalik boji s M oznakama predstavljaju M specifični kočni sustav visokih performansi. Zbog specifičnog dizajna, privremeni šumovi mogu se pojaviti nakon velikog, niskog ili ekstremno dugog opterećenja, koji ponovno nestaju nakon kratkog vremena. Kako bi se izbjegli funkcionalni šumovi, prikladno je opterećivati kočnice u redovitim intervalima uz nešto jače kočenje. S vlagom na kočnim diskovima, kočni sustav se može aktivirati na suhom kako bi se izbjegla buka. Funkcionalni šumovi nemaju utjecaj na performanse, radnu sigurnost i stabilnost kočnica.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, stražnji prikaz s M Sport ispušnim sustavom.

M Sport ispušni sustav.

M Sport ispušni sustav isporučuje dinamičan zvuk koji se može mijenjati pomoću ugrađenog mehanizma ispušnog ventila. Programi SPORT i SPORT+, koji se mogu odabrati putem tipki za dinamičku vožnju, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok program orijentiran na udobnost daje prednost diskretnijoj akustici motora.

BMW X3 M COMPETITION.

Značajke dizajna.

Mišićave proporcije i savršeno koordinirani M elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja pružaju BMW-u X3 M Competition auru visokih performansi. U unutrašnjosti, sportski duh se spaja s ekskluzivnim detaljima kako bi se stvorilo jedinstveno cjelokupno iskustvo.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, prednji kraj s M maskom u crnoj boji visokog sjaja.

M maska.

Upečatljiva M maska u crnoj boji visokog sjaja s oznakom modela dominira dinamičnim M stilom dizajna prednjeg kraja. Dvostruke letvice u crnoj boji visokog sjaja dobivaju vizualni znak od karakterističnog Double-spoke stila M lakometalnih kotača. M maska pruža smionu predodžbu o sportskim ambicijama vozila i nagovještaj ogromne snage koja jednostavno čeka da se oslobodi.
BMW X3 M Competition u Doningto Gnrey metalik boji, vanjština, stražnji kraj s “X3 M Competition” natpisom.

“X3 M Competition” natpis.

Crna "X3 M Competition" oznaka na stražnjem kraju označava visoki potencijal vozne dinamike vozila.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, M škrge u crnoj boji visokog sjaja s oznakom modela.

M škrge.

Karakteristični element M škrga s oznakom modela, koji dodaje izraženi trodimenzionalni sportski dodir, naglašava impresivan potencijal vozila i pruža uzbudljiv nagovještaj izvanrednog iskustva vožnje koje čeka. To je primjer dinamičke kombinacije tehničke savršenosti i dizajna koji oduzima dah i koji je sinonim za M vozila od prvog dana.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, M vanjski retrovizori u crnoj boji visokog sjaja s oznakom modela.

M vanjski retrovizori.

Aerodinamički optimizirani M vanjski retrovizori značajan su dio sportskog i dinamičnog M dizajna. Pričvršćeni na karoseriju pomoću naglašenog dvostrukog mosta, oni naglašavaju prekrasnu estetiku vozila i prenose osjećaj precizne tehnike do posljednjeg detalja. Dodatni LED indikatori savršeno su ugrađeni u dugi, uski žlijeb.
BMW X3 M Competition u Donington Grey metalik boji, vanjština, M specifični krovni spojler.

M specifični krovni spojler.

M specifični krovni spojler s istaknutim oblikom osigurava veći aerodinamični potisak na stražnjoj osovini pri većim brzinama. U isto vrijeme, pruža tročetvrtinskom stražnjem prikazu karakteristični sportski duh i obećava vrlo dinamična iskustva vožnje.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, M Sport sjedala u ‘Merino’ koži s opcijom Alcantara.

M Sport sjedala

Višestruko podesiva M Sport sjedala s karakterom sjedala školjke i djelomično integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu za vozača i suvozača. Osim toga, širina naslona može se individualno podesiti. Njihov poseban dizajn s osvijetljenim M logotipom naglašava sportske sposobnosti vozila. (Očekuje se da će gore prikazani M sigurnosni pojasevi biti dostupni od 8/2019.)
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, ‘Carbon Fibre’ ukrasne letvice.

‘Carbon Fibre’ ukrasne letvice.

‘Carbon Fibre’ ukrasne letvice na instrument ploči, vratima i središnjoj konzoli s vrhunskim detaljima u Pearl Chrome boji.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, kokpit, M kožni upravljač uključujući više funkcija.

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, uključujući višenamjenske tipke, M oznaku, kromirane detalje i integrirani zračni jastuk na strani vozača, ima Double-spoke dizajn. S obrubom upravljača u crnoj koži s kontrastnim prošivima i oblikovanim naslonom za palac, izvrsno leži u ruci. Vozač može također koristiti M Drive tipke za odabir željenih postavki tijekom vožnje.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, M ručica za brzine.

M ručica za brzine.

Prekidač za izbor tri Drivelogic postavke prijenosa se nalazi pored M logotipa na gornjoj strani M ručice za prijenos. Tipka P za parkirnu kočnicu nalazi se neposredno ispod njih. U ručnom "S" režimu rada, vozač može ručno mijenjati stupnjeve prijenosa pomoću ručice za prijenos u tipičnom M načinu; u "D" režimu, prijenos se događa automatski.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, kokpit, M specifična digitalna instrument ploča.

M specifična digitalna instrument ploča.

M specifična digitalna instrument ploča ima četiri zaslona - brzinomjer, brojač okretaja uklj. svjetla za biranje stupnjeva prijenosa, pokazivač razine goriva i temperature ulja - kao i indikator statusa za M Driving dinamične sustave - upravljanje, ovjes, motor, Drivelogic i M xDrive. Info zaslon može se pojedinačno podesiti i prikazati, primjerice, funkcije vanjske temperature i ugrađenog računala.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, kokpit, crvena Start/Stop tipka.

Start/Stop tipka.

Crvena Start/Stop tipka nalazi se u središnjoj konzoli i koristi se za pokretanje motora bez ključa nakon otključavanja vozila. Također se može koristiti za zaustavljanje motora. Ključ vozila se prepoznaje automatski, bez potrebe za umetanjem.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, gazišta pragova vrata s Competition oznakom.

Gazišta pragova vrata s Competition oznakom.

Vozača i suvozača dočekuju gazišta pragova vrata s “X3 M Competition” oznakom pri ulasku. Oznaka na umecima u crnoj boji u gazištima pragova vrata na prednjoj strani lijevo i desno zrači kvalitetom i ekskluzivnošću.
BMW X3 M Competition, unutrašnjost, M sigurnosni pojasi.

M sigurnosni pojasi.

M sigurnosni pojasevi* s zatezačem pojasa i ograničivačem sile zatezanja imaju ušiveni detalj od najfinije tkanine u tipičnim M bojama i naglašavaju vrlo kvalitetan i sportski ambijent u unutrašnjosti. (* Očekuje se da će biti dostupni od 8/2019)
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, 20-inčni M lakometalni kotači u Orbit Grey boji.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, M škrga s kormiranim značajkama i oznakom modela.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, kućišta retrovizora u boji karoserije.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, stražnji kraj s oznakom modela.
BMW X3 M u Alpine White boji, vanjština, stražnji kraj s kromiranim ispušnim cijevima.
BMW X3 M u Alpine White boji, sportska sjedala u Black ‘Vernasca’ koži.
BMW X3 M u Alpine White boji, kokpit, M kožni upravljač s M specifičnim kontrastnim prošivima.

BMW X3 M.

Sportski izraz za pustolovni duh: BMW X3 M. Snažne proporcije i izražajni M elementi dizajna pouzdano se referiraju na trkaći DNK ovog X modela. Polirani 20-inčni M lakometalni kotači u Orbit Gray boji pružaju vozilu nadmoćnu bazu. Kromirani detalji na okviru maske i škrga, kao i kromirane ispušne cijevi naglašavaju ekskluzivni sportski karakter. Sportski dojam se nastavlja u unutrašnjosti. Sportska sjedala za vozača i suvozača izrađena su od 'Vernasca' kože u crnoj boji i nude savršenu udobnost sjedenja - u svakodnevnom životu, kao i za dinamičnu vožnju na stazi. Ekskluzivna unutrašnjost je zaokružena visokokvalitetnim detaljima kao što su BMW Individual antracitna stropna obloga ili M kožni upravljač s M specifičnim kontrastnim prošivom.

BMW X3 M40i I BMW X3 M40d.

Dizajn i vozna dinamika.

Snažan dizajn, sportska vozna dinamika. S ekskluzivnim značajkama iznutra i izvana, kao i tehnološkim paketom orijentiranim na performanse, modeli BMW X3 M40i i BMW X3 M40d prikazuju svoj sportski DNK.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, u vožnji, vanjština, bočni prikaz ispred planinske pozadine sa svijetlosnim trakama.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, vanjština, tročetvrtinski prednji prikaz

Ekskluzivni dizajn.

Ekskluzivni elementi dizajna naglašavaju dinamičan potencijal BMW-a X3 M40i i BMW X3 M40d iznutra i izvana. To uključuje značajke kao što su veći ulazni otvori za zrak, okvir maske, letvice za rešetku maske i kućišta retrovizora u Cerium Grey boji, kao i sportska sjedala, M kožni upravljač s ručkicama za prijenos i ekskluzivna oznaka M40i na instrumentima, gazištima pragova vrata i stražnjem kraju.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d, unutrašnjost, kokpit s M kožnim upravljačem.

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, uključujući višenamjenske tipke i integrirani zračni jastuk na strani vozača, ima dizajn s tri kraka. S obručem upravljača u 'Walknappa' koži Black boje s crnim prošivima i oblikovanim naslonom za palac pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d, unutrašnjost, sportska sjedala za vozača i suvozača.

Sportska sjedala za vozača i suvozača.

Pojedinačno podesiva Sport sjedala za vozača i suvozača imaju brojne mogućnosti ručnog podešavanja, uključujući širinu naslona, položaj naprijed i natrag te naslon i kut sjedala. Zahvaljujući većim jastucima sjedala i naslona i dobro definiranim bočnim osloncima pružaju izvrsnu ergonomiju i visok stupanj bočne potpore.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, vanjština, prednji kraj s M Aerodynamics paketom.

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket naglašava sportski izgled vozila i mijenja njegov protok zraka. Paket uključuje donji dio prednjeg branika s većim ulazima za zrak, posebne bočne otvore i donji dio stražnjeg branika s difuzorskim umetkom. Ispušne cijevi su kromirane.
BMW X3 M40i u Black Sapphire metalik boji, u vožnji, vanjština, tročetvrtinski stražnji prikaz ispred urbane pozadine sa svijetlosnim trakama.

Vozna dinamika i agilnost.

BMW X3 M40i i BMW X3 M40d nude izvanrednu preciznost i agilnost. Dinamične bočne i uzdužne karakteristike su povećane, a intenzivno zadovoljstvo u vožnji je osigurano, zahvaljujući sveobuhvatnoj novoj kalibraciji ovjesa, M-specifičnoj kalibraciji promjenjivog sportskog upravljanja, standardnoj M Sport kočnici i BMW xDrive pogonu na sva četiri kotača s naglaskom na stražnje kotače.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, u vožnji, vanjština, bočni prikaz s rotirajućim lakometalnim kotačem.

Prilagodljiv M ovjes.

Prilagodljiv M ovjes može se elektronski prilagoditi u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao uvjetima ceste i vožnje. Vozač također može prilagoditi karakteristike ovjesa preko opcije Driving Experience Control kako bi u to vrijeme omogućio željeni stil vožnje - od udobnog do ekstremno sportskog s izrazito agilnim rukovanjem.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, vanjština, lakometalni kotač s M sportskom kočnicom.

M Sport kočnica.

M sportska kočnica ima četveroklipne fiksne čeljusti na prednjem i dvoklipne plutajuće čeljusti na stražnjem kraju u tamno plavoj boji s oznakom M i ima velike kočione diskove kako bi se osigurala izvanredna učinkovitost kočenja.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d u Black Sapphire metalik boji, vanjština, stražnji kraj s M Sport ispušnim sustavom.

M Sport ispušni sustav.

M Sport ispušni sustav isporučuje dinamičan zvuk koji je određen načinom vožnje i modificiran pomoću integriranog mehanizma ispušnog ventila. Programi SPORT i SPORT+, koji se mogu izabrati putem opcije Driving Experience Control, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok program koji je usmjeren na udobnost daje prednost diskretnijoj akustici motora.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d, unutrašnjost, ručica mjenjača, Steptronic Sport prijenos s 8 brzina.

Steptronic Sport prijenos.

Steptronic Sport prijenos sa 8 stupnjeva prijenosa nudi nevjerojatno sportsku promjenu brzina. Bez obzira radi li se o automatskom ili ručnom korištenju ručica na upravljaču ili ručice mjenjača - za udobno i nevjerojatno dinamično upravljanje. U SPORT režimu i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, ručice se podešavaju za maksimalne performanse.
BMW X3 M40i i BMW X3 M40d, unutrašnjost, kokpit, M kožni upravljač, promjenjivo sportsko upravljanje.

Promjenjivo sportsko upravljanje.

Promjenjivo sportsko upravljanje s opcijom Servotronic stvara izravan i okretan upravljački odziv i osigurava manji fizički napor potreban za okretanje kotača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje pri dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban prilikom parkiranja i okretanja.

M TWINPOWER TURBO BENZINSKI MOTOR.

BMW X3 M40i, M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Zajedno s 8-brzinskim Steptronic Sport prijenosom, M TwinPower Turbo redni šesterocilindardski benzinski motor u BMW-u X3 M40i nudi impresivnu dinamiku zahvaljujući zapovjednim performansama. Opremljen TwinScroll turbopunjačem, Valvetronic-ovom potpuno promjenjivom kontrolom ventila i opcijom High-Precision Injection generira 260 kW (354 KS) i pruža maksimalni okretni moment od 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO DIZELSKI MOTOR.

BMW X3 M40d, M TwinPower Turbo šesterocilindarski dizelski motor.

M TwinPower Turbo šesterocilindarski dizelski motor BMW X3 M40d oduševljava visokim performansama i učinkovitošću. Opremljen s dva TwinScroll turbopunjača s promjenjivom geometrijom turbine i CommonRail izravnim ubrizgavanjem, motor optimizirane mase razvija 240 kW (326 KS) i impresivan okretni moment od 680 Nm. Time se jamči izvrsna pogonska snaga i visoka vozna dinamika.

BMW X3 M AUTOMOBILI.

Sustavi pomoći vozaču i povezanost.

Fokus na ono što je važno. S inovativnim sustavima za pomoć vozaču i praktičnim značajkama u povezanom kokpitu, BMW X3 M automobili su zadnji krik tehnologije - za suvremenu mobilnost najvišeg kalibra.
BMW X3 M automobili, Control Display, Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus nudi veću udobnost i sigurnost tijekom monotonih ili složenih situacija u vožnji. Navedeno može uključivati prometne gužve, zaustavljanje ili duga putovanja kroz grad, na seoskim cestama ili autocestama, zajedno s navigacijskim čvorištima i promjenom prometnih traka.
BMW X3 M automobili, Control Display, Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Paket opreme Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozila. Posjeduje Surround View uključujući Top View, Remote 3D View, PDC, kao i bočnu pomoć pri parkiranju, funkciju Active PDC kočenja u slučaju nužde i opcije Parking Assistant s linearnim usmjeravanjem koji omogućuje potpuno automatsko parkiranje paralelno i okomito u odnosu na cestu.
BMW X3 M automobili, BMW Connected, žena s osvijetljenom kuglom u ruci.

BMW Connected.

Povežite se s vašim BMW-om. Aplikacija BMW Connected je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost koja se brine o vašim potrebama prije i za vrijeme vašeg putovanja. Pristupite svom automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata, usluga Amazon Echo ili Google Assistant, pošaljite odredišta navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike za sastanke kako biste bili sigurni da ćete doći na vrijeme.
BMW X3 M Competition i BMW X3 M, BMW Head-Up zaslon s M specifičnim prikazom.

BMW Head-Up zaslon.

BMW Head-Up zaslon u boji prikazuje informacije relevantne za putovanje izravno u vidno polje vozača, što im omogućuje da se u potpunosti koncentriraju na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutna brzina i, ovisno o opremi, smjer navigacije, informacija o ograničenju brzine uključujući indikator zabrane pretjecanja, te popise telefona i zabave. BMW Head-Up zaslon modela BMW X3 M i BMW X3 M Competition također dolazi s M specifičnim zaslonom (pogledajte sliku).
BMW X3 M automobili, Control Display, Navigacijski sustav Professional.

Navigacijski sustav Professional.

Navigacijski sustav Professional, koji uklj. LCD zaslon u boji od 10,25" i radio BMW Professional s DVD pogonom dolazi s više od 20 GB memorije, primjerice za audio datoteke. Intuitivno se upravlja preko iDrive Touch kontrolera i sedam funkcionalnih oznaka ili alternativno putem zaslona osjetljivog na dodir.

TEHNIČKI PODACI.

Odaberite model

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 2045
Maksimalna dopuštena masa u kg 2500
Dopušteno opterećenje u kg 530
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 1.185/1.425
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 550
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 1600
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 2400
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 2400

Motor

Cilindri/ventili 6/4
Obujam u ccm 2993
Takt/provrt u mm 90,0/84,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 375 (510)/6.250
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 600/2.600-5.950
Omjer kompresije: 1 9.3

Performanse

Najveća brzina u km/h 250 (285)
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 4.1

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 13,5-12,8
Izvangradska u l/100 km 9,1-8,8
Kombinirana u l/100 km 10.5
Kombinirana emisija CO2 u g/km 239
Zapremina spremnika, cca. u l 65

Kotači

Dimenzije prednjih guma 255/40 ZR21
Dimenzije stražnjih guma 265/40 ZR21
Dimenzije i materijal prednjih kotača 9,5 J x 21 inča, EH2 lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 10 J x 20 inča, EH2 lakometalni

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Disclaimer reference invalid