SNAGA U SAVRŠENOM OBLIKU.

BMW M6 Gran Coupé.

SNAGA U SAVRŠENOM OBLIKU.BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Kombinirana vožnja u l/100 km

9.9

Emisije CO2 u g/km

231

Najveći okretni moment na o/min

680/1,500–5,750

Pojedinačni detalji su impresivni, kombinacija je nevjerojatna: BMW M6 Gran Coupé je puno više od savršeno usklađenih kombinacija tehnologija visokih performansi. To je utjelovljenje iskustva i znanja BMW M inženjera. S veličanstvenim karakterom punim duha koji zaista morate doživjeti. Po mogućnosti u jednom od pet savršeno oblikovanih sjedišta - i po želji, okruženi najkvalitetnijim materijalima iz BMW Individual kolekcije. Tutnjava i podrhtavanje cijelog tijela iz nepogrešivih dvostrukih ispušnih cijevi najavljuje strašnu snagu motora M TwinPower Turbo V8 od 560 KS. Svojom simbiozom tehnologija poput prijenosa s dvostrukom spojkom i opcijom Drivelogic i opcijskom M karbonskom keramičkom kočnicom, BMW M6 Gran Coupé je uzbudljiv odraz M filozofije. A čak i ovo iskustvo može se dodatno pojačati: Opcijski M Competition paket povećava i performanse i puls motora pilota u kokpitu snažno oblikovane karoserije.

UPOZNAJTE BMW M6 GRAN COUPÉ.

Dizajn

Dizajn.

Jedinstven karakter BMW-a M6 Gran Coupé vidljiv je iz svih kutova. Jedan pogled na prednje usisnike dovoljan je da prepoznate sportske ambicije automobila. Sve pojedinosti tog elegantnog kupea sa četvorim vratima ponajprije imaju praktičnu stranu koja pridonosi opskrbi zrakom moćnog motora ugrađenog iza M maske s kromiranim dvostrukim letvicama. Prepoznatljiv nabor počinje neposredno iza M škrga. Kad otvorite jedna od četiriju vrata pogled vam odmah pada na ukrasnu letvicu praga s M logotipom. Čim sjednete u neko od pet savršeno oblikovanih sjedala odmah vas očara ekskluzivno ozračje putničke kabine. Svaki detalj odiše vrhunskom kakvoćom i vještinom. Poželite li tako, možete se okružiti i najfinijim materijalima ekskluzivne kolekcije BMW Individual: opcijske presvlake od finozrnate merino kože platinaste boje iznimno su meke na dodir i već na prvi pogled ostavljaju dojam ekskluzivnog materijala.
Read more
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

U BMW-u M6 Gran Coupé snažno je prisutna filozofija tvrtke BMW M GmbH. Savršena raspodjela težine, prijenos tehnologije iz svijeta automobilizma i inteligentna primjena lakih materijala obećavaju vrhunske dinamičke performanse. Lakši krov od ugljikovih vlakana ne samo da povećava učinkovitost nego je zahvaljujući sniženom težištu vozila zaslužan i za poboljšanu agilnost. Savršen paket za još sportskije vozačko iskustvo – u luksuznom ozračju bez konkurencije.
Read more
Natjecateljski paket

Natjecateljski paket.

Nepatvoreni trkaći osjećaj: paket Competition povećava snagu motora, omogućava izravnije upravljanje i raspolaže posebno ugođenim ovjesom kako bi vozne značajke BMW-a M6 Gran Coupé bile još bolje. Snaga 8-cilindarskog benzinskog motora M TwinPower Turbo sa 412 kW skače na 423 kW. To poboljšanje performansa omogućeno je dodatnim pretlakom turbopunjača na visokim okretajima. Sportski ispušni sustav stvara iznimno uzbudljiv zvuk koji doslovce uzrokuje trnce. Na trkaćoj stazi, ali i u svakidašnjoj uporabi, posebno ugođen ovjes i izravno dinamičko izravno upravljanja jamče da se svaki pokret upravljača na cestu prenosi najvećom mogućom preciznošću. Paket Competition privlači poglede ekskluzivnim 20-inčnim M dvobojnim lakometalnim kotačima s dvostrukim krakovima tipa 601 M miješanih dimenzija, baš kao i crno kromiranim dvostrukim cijevima sportskog ispušnog sustava.
Read more

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Disclaimer reference invalid