PRIVLAČAN IZVANA. UZBUDLJIV IZNUTRA.

BMW M6 Coupé.

PRIVLAČAN IZVANA. UZBUDLJIV IZNUTRA.BMW M6 Coupé.
BMW M

Kombinirana vožnja u l/100 km

9.9

Emisije CO2 u g/km

231

Najveći okretni moment na o/min

680/1,500–5,750

Kako se izražava strast? Možete pokušati brojevima. Međutim, 560 KS i 4,2 sekunde od 0-100 km/h otkrivaju samo dio onoga što čini fascinaciju BMW-a M6 Coupé. Jedan pogled na aerodinamično optimizirano tijelo daje vam ideju o tome što pokreće M inženjere. Sa svojim impozantnim prisustvom, izravno pokazuje koliko oaj sportski automobil sadrži motorsport DNK. To se također odražava u kokpitu. Ukoliko želite, ekskluzivni materijal iz BMW Individual kolekcije odiše sportskom osobnošću sve do zadnjeg detalja. Sve to stavlja BMW M6 Coupé u vodeći položaj što se tiče impresivnog inženjeringa. Isto vrijedi i za dinamični M TwinPower Turbo osmerocilindarski benzinski motor. S tehnologijama kao što su aktivni M diferencijal i precizan M ovjes, ovaj središnji dio savršeno je usklađna jedinica. I uz opcijski M Competition paket, BMW M6 Coupé dobiva još veći osjećaj trkaće staze. Sa povećanom snagom do 600 KS i voznom dinamikom optimiziranom u mnogim drugim detaljima, izazaivanje granica je primamljivije nego ikada prije.

UPOZNAJTE BMW M6 COUPÉ.

BMW M6 Coupé Dizajn

Dizajn.

BMW M6 Coupé izgleda kao da je u svakom trenutku spreman poletjeti cestom. Pri svakom pritisku papučice gasa veliki usisnici na aerodinamičnome prednjem dijelu vozila omogućavaju motoru da se opskrbi svježim zrakom. Na dvostrukim ukrasnim letvicama maske za trenutak bljesne značka s M logotipom. Gume su se već zalijepile za asfalt. Navala snage iz motora potiskuje sportsku karoseriju naprijed. Savršeni uvjeti za obaranje osobnih rekorda: Unutrašnjost BMW-a M6 Coupé nudi idealne uvjete za vožnju na granicama mogućnosti. Bez ikakvih kompromisa glede luksuza i materijala najbolje kakvoće - na zahtjev je dostupna sva oprema kolekcije BMW Individual.
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

Kad se osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo pokrene i jurne u akciju ispod izduljenog poklopca motora, granica između trkaće staze i garaže posve se zamuti. Trkaći geni prepoznaju se na prvi pogled – agilnost i preciznost BMW-a M6 Coupé vidljive su u svakom njegovu atomu. Zahvaljujući smanjenoj težini, elegantno oblikovan krov spušta težište automobila - povećavajući dinamičke performanse uz istodobno pospješivanje učinkovitosti. Zato je profinjeni sportski coupé uvijek na prvoj startnoj poziciji.
Paket Competition

Paket Competition.

Nepatvoreni trkaći osjećaj: paket Competition povećava snagu motora, omogućava izravnije upravljanje i raspolaže posebno ugođenim ovjesom kako bi vozne značajke BMW-a M6 Coupé bile još bolje. Snaga osmerocilindarskoga benzinskog motora M TwinPower Turbo sa 412 kW povećava se na 423 kW. Poboljšanje performansa omogućeno je dodatnim pretlakom turbopunjača na visokim okretajima. Sportski ispušni sustav stvara iznimno dinamičan zvuk motora od kojeg ćete se sigurno naježiti. Na trkaćoj stazi, ali i u svakidašnjoj uporabi, posebno ugođen ovjes i iznimno dinamično izravno upravljanje jamče da se svaki pokret upravljača na cestu prenosi najvećom mogućom preciznošću. Paket Competition privlači poglede ekskluzivnim 20-inčnim M dvobojnim lakometalnim kotačima s dvostrukim krakovima tipa 601 M miješanih dimenzija, baš kao i crno kromiranim dvostrukim cijevima sportskoga ispušnog sustava.