Dizajn BMW-a M6 Coupé

PRIVLAČI POGLEDE. I BRZINOM ODUZIMA DAH.

BMW M

Dizajn BMW-a M6 Coupé.

PRIVLAČI POGLEDE. I BRZINOM ODUZIMA DAH.

Dizajn BMW-a M6 Coupé.

Sjednite za volan BMW-a M6 Coupé i doživite savršenu kombinaciju luksuzne svakidašnje udobnosti i trkaćih performansa. Ali BMW M6 Coupé ne impresionira samo vozača nego i sve koji ga vide: od lijepo oblikovanoga prednjeg dijela pogled vam odluta prema sportskoj silueti s moćnim 20-inčnim lakometalnim kotačima kao dijelom opcijskog paketa Competition. Pogled vam zatim privuče mišićavi stražnji kraj prije nego što zvuk karakteristične M dvostruke ispušne cijevi ne ukaže ne samo na vozilo koje ubrzava nego i na otkucaje srca koji su iznenada podivljali.

PRIVLAČI POGLEDE. I BRZINOM ODUZIMA DAH.Dizajn BMW-a M6 Coupé.

Sjednite za volan BMW-a M6 Coupé i doživite savršenu kombinaciju luksuzne svakidašnje udobnosti i trkaćih performansa. Ali BMW M6 Coupé ne impresionira samo vozača nego i sve koji ga vide: od lijepo oblikovanoga prednjeg dijela pogled vam odluta prema sportskoj silueti s moćnim 20-inčnim lakometalnim kotačima kao dijelom opcijskog paketa Competition. Pogled vam zatim privuče mišićavi stražnji kraj prije nego što zvuk karakteristične M dvostruke ispušne cijevi ne ukaže ne samo na vozilo koje ubrzava nego i na otkucaje srca koji su iznenada podivljali.

VANJSKI DIZAJN.

BMW M6 Coupé izgleda kao da je u svakom trenutku spreman poletjeti cestom. Pri svakom pritisku papučice gasa veliki usisnici na aerodinamičnome prednjem dijelu vozila omogućavaju motoru da se opskrbi svježim zrakom. Na dvostrukim ukrasnim letvicama maske za trenutak bljesne značka s M logotipom. Gume su se već zalijepile za asfalt. Navala snage iz motora potiskuje sportsku karoseriju naprijed. Pogled slijedi bočnu liniju vozila: opcijska metalik mat crvena boja iz palete kolekcije Individual savršeno ističe izduljene linije kupea. Zakrivljena M vanjska osvrtna zrcala i oblikovan karbonski krov skladno upotpunjuju dizajn karoserije. Vrlo dojmljiv prizor nastavlja se upečatljivim stražnjim dijelom vozila. Savršeno uklopljeni spojler i difuzor pridonose stvaranju potiska i ostavljaju iznimno snažan dojam.

Film o dizajnu BMW-a M6 Coupé

SRCA KUCAJU SVE BRŽE.

Film o dizajnu BMW-a M6 Coupé.

SRCA KUCAJU SVE BRŽE.

Film o dizajnu BMW-a M6 Coupé.

UNUTARNJI DIZAJN.

Savršeni uvjeti za obaranje osobnih rekorda: unutrašnjost BMW-a M6 Coupé nudi idealne uvjete za vožnju na granicama mogućnosti. Bez ikakvih kompromisa glede luksuza i materijala najbolje kakvoće - na zahtjev je dostupna sva oprema kolekcije BMW Individual.
Vozaču su na raspolaganju inovacije poput Head-Up Displaya u boji s posebnim M funkcijama. U kokpitu usmjerenom prema vozaču ergonomski oblikovan kožnati upravljač s ugrađenim ručicama za promjenu stupnjeva prijenosa pridonosi osjećaju jedinstva s vozilom. Pritiskom gumba u svakom se trenutku mogu pozvati pojedinačne postavke. Opcijska M multifunkcijska sjedala – primjerice presvučena finom merino kožom – tijelu nude savršenu bočnu potporu čak i u vrlo brzoj vožnji zavojima. Sportski dojam unutrašnjosti upotpunjuju detalji poput stropne obloge od crne alkantare.

KARBONSKI KROV.

Kao dio BMW-ove inteligentne lake konstrukcije, kompozitni krov od ugljikovih vlakana ojačanih plastičnom masom pridonosi smanjenju mase automobila i snižava mu težište. Manje promjene opterećenja kotača za posljedicu imaju brže reakcije i bolju dinamiku pri vožnji zavojima te bolje prianjanje guma pri ubrzavanju i kočenju.
Prekrasni obrisi karbonskog krova dodatno ističu dinamične linije M kupea. Vidljiva kompozitna struktura ističe složenu slojevitu konstrukciju školjke krova koja je, poput vjetrobrana, za karoseriju učvršćena posebnom tehnologijom lijepljenja.

M vanjska zrcala

M VANJSKA ZRCALA.

Aerodinamički optimirana M vanjska zrcala već su desetljećima simbol sportskog i dinamičkog dizajna M vozila. Na karoseriju učvršćena dvama elegantnim nosačima, dodatno ističu prekrasan izgled automobila i istodobno ukazuju na vrhunsku konstrukcija koja pridonosi karakteru, dinamici i aerodinamici bočnih dijelova karoserije.

KOTAČI.

Osim standardnih 19-inčnih lakometalnih kotača sa zvjezdastim krakovima tipa 344 M, za BMW M6 Coupé na raspolaganju su tri tipa 20-inčnih naplataka: jedna od njih su kovani s dvostrukim krakovima tipa 343 M s miješanim gumama, po izboru polirani ili mat crni. Ovi posljednji prepoznaju se po pet prekrasnih krakova koji savršeno uokviruju M kompozitne kočnice – isprobane i dokazane na utrkama, a prepoznajemo ih po plavoj boji kočnih kliješta i M logotipu. Treća mogućnost iz opcijskog paketa opreme Competition su, primjerice, dvobojni uglačani naplatci s dvostrukim krakovima tipa 601 M. Njihovih sedam filigranski dizajniranih krakova ističu sportski duh BMW-a M6 Coupé koji je na pritisak papučice gasa u svakom trenutku spreman bez sustezanja osloboditi svoj neobuzdani pustolovni duh.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u svakom detalju jer je upravo to izvor prave ekskluzivnosti. Opcijskom opremom iz kolekcije BMW Individual za novi BMW M6 Coupé potpuno izrazite svoju težnju savršenstvu.

Oličenje osobnosti.

  • BMW Individual za vanjštinu automobila

    Beskompromisna snaga karaktera. Na iznimno smion način dočarava ga i BMW M6 Coupé obojen čudesno lijepom metalik crvenom bojom iz palete BMW Individual. Tom izvanrednom bojom karoserije možete iskazati svoj osobni stav. Satenska mat površina karoserije istodobno nudi iznimno ekskluzivan dojam. Jedanaest dodatnih boja iz kolekcije Individual za BMW M6 Coupé jednako su dojmljive i nisu ništa manje ekskluzivne. Jedna od njih je metalik sjajna bijela boja s jedinstvenim sedefastim efektom stvorenim posebnom tehnikom nanošenja u slojevima. Naravno, koju god boju iz palete BMW Individual odaberete, izvrsno će dočarati vaš osobni stil.

  • Kolekcija BMW Individual za unutrašnjost automobila

    Luksuz, savršenstvo, uvjerljivost – to su najvažnije značajke unutarnje opreme novog BMW-a M6 Coupé iz kolekcije Individual. Osobito lijepa kombinacija, prikazana na fotografijama, finozrnata je sjajna opalnobijela merino koža s kontrastnim ukrasima crne boje jedinstveno dubokog sjaja. Kontrastni šavovi – koji otkrivaju pravu posvećenost detaljima – savršeno su usklađeni s bojama presvlaka, baš kao i antracitnocrna stropna obloga od alkantare, a sve zajedno stvara kombinaciju sličnu onoj tipkama glasovira. Svaka od još četiri boje merino kože iz ponude BMW Individual ima vlastiti karakter: od platinaste i šampanjske do smeđe Cohiba. Zbog prirodne površine otvorenih pora iznimne su na dodir, pa i to pridonosi ugođaju raskošnog luksuza. Njega možemo dodatno oplemeniti stropnom oblogom od alkantare iz palete BMW Individual. Opremu unutrašnjosti savršeno upotpunjuje dvije vrste ukrasnih letvica iz kolekcije BMW Individual, svaka jednako dojmljiva kad je riječ o kakvoći i završnoj obradi.