Kombinirana vožnja u l/100 km

10.3

Emisije CO2 u g/km

239

Najveći okretni moment na o/min

680/1.500–5.750

Najbolji su oni snovi koje sanjate otvorenih očiju – i sa spuštenim mekim krovom, primjerice u BMW-u M6 Cabrio, vozilu u kojem su karakteristične značajke BMW-ova odjela M GmbH kombinirane kako bi nastala savršena simbioza zadivljujućih performansi i uglađenog kabrioleta. Potrebno je samo 19 sekunda da se meki krov sklopi i znatiželjnom oku otkrije po mjeri načinjenu kabinu obogaćenu najistaknutijim materijalima iz kolekcije BMW Individual.
Zahvaljujući potmuloj grmljavini iz ispušnih cijevi, osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo sa 560 KS mami vas na vožnju. Vrhunski motor ubrza automobil od 0 do 100 km/h za samo 4,3 sekunde. Kako bi svu tu snagu najučinkovitije prenio na podlogu, BMW M6 Cabrio opremljen je aktivnim M diferencijalom, upravljačkim servosustavom M Servotronic čiji rad ovisi o brzini vožnje te M mjenjačem s dvjema spojkama i sustavom Drivelogic za maksimalnu agilnost. A zahvaljujući M-ovim opcijskim karbonsko-keramičkim kočnicama, BMW M6 Cabrio zaustavlja se gotovo trenutačno. Upravo je to pravi trenutak da se zavalite i uživate u pogledu na moćan, lijepo oblikovani vanjski dizajn ovog kabrioleta.

UPOZNAJTE BMW M6 CABRIO.

Dizajn

Dizajn.

Dizajn automobila ne definira samo njegov oblik nego i karakter: mišićavim dizajnom BMW M6 Cabrio dojmljivo stavlja svoju moćnu siluetu u prvi plan. Izbočeni blatobrani i ostali tipični, upadljivi detalji samo potvrđuju potencijal prikrivene snage automobila. Tu ćete snagu najdojmljivije doživjeti smješteni u kokpit orijentiran prema vozaču i ukrašen ekskluzivnim materijalima iz kolekcije BMW Individual. Doživljaj goleme snage automobila najintenzivniji je kad njegov elegantan meki krov za samo 19 sekundi tiho nestane.
Read more
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

U BMW-u M6 Cabrio snažna tutnjava osmerocilindarskog motora M TwinPower Turbo, najsuvremeniji sustavi pomoći u vožnji i ovjes s automobilističkim DNK-om zajedničkim radom brišu granice između običnih cesta i trkaćih staza. Barem dok se meki krov ne otvori i zrake sunca ne padnu na luksuznu unutrašnjost vozila. To je trenutak u kojem se počinju brisati granice između automobila i snažnoga glisera.
Read more
BMW Individual

BMW Individual.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u svakom detalju jer je upravo to izvor prave ekskluzivnosti. Opcijskom opremom iz kolekcije BMW Individual za novi BMW M6 Cabrio potpuno izrazite svoju težnju savršenstvu.
Read more