Dizajn BMW-a M6 Cabrio

LJEPOTA JE U OKU VOZAČA.

BMW M

Dizajn BMW-a M6 Cabrio.

LJEPOTA JE U OKU VOZAČA.

Dizajn BMW-a M6 Cabrio.

Dizajn automobila ne definira samo njegov oblik nego i karakter: mišićavim dizajnom BMW M6 Cabrio dojmljivo stavlja svoju moćnu siluetu u prvi plan. Izbočeni blatobrani i ostali tipični, upadljivi detalji samo potvrđuju potencijal prikrivene snage automobila. Tu ćete snagu najdojmljivije doživjeti smješteni u kokpit orijentiran prema vozaču i ukrašen ekskluzivnim materijalima iz kolekcije BMW Individual. Doživljaj goleme snage automobila najintenzivniji je kad njegov elegantan meki krov za samo 19 sekundi tiho nestane.

LJEPOTA JE U OKU VOZAČA.Dizajn BMW-a M6 Cabrio.

Dizajn automobila ne definira samo njegov oblik nego i karakter: mišićavim dizajnom BMW M6 Cabrio dojmljivo stavlja svoju moćnu siluetu u prvi plan. Izbočeni blatobrani i ostali tipični, upadljivi detalji samo potvrđuju potencijal prikrivene snage automobila. Tu ćete snagu najdojmljivije doživjeti smješteni u kokpit orijentiran prema vozaču i ukrašen ekskluzivnim materijalima iz kolekcije BMW Individual. Doživljaj goleme snage automobila najintenzivniji je kad njegov elegantan meki krov za samo 19 sekundi tiho nestane.

Pročitajte više
BMW M

VANJSKI DIZAJN.

S obzirom na to kako dobro izgleda, šteta što BMW M6 Cabrio obično nestaje iz vidokruga tako brzo. Uostalom, otvoren ili zatvoren: sa svojim snažnim linijama, a osobito u opcijskoj BMW Individual boji karoserije Frozen Bronze metalik, BMW M6 Cabrio je pravi mamac za poglede. Dizajn i izvedba čine savršenu simbiozu. Koliko je to savršena simbioza može se vidjeti u aerodinamički optimiziranoj donjoj strani prednjeg branika, čiji veliki otvori opskrbljuju V8 motor s puno zraka da bi u svakom trenutku disao.

Detaljna pažnja posvećena je i najmanjim detaljima. Na primjer, na način na koji dvostruke rešetke maske Black boje visokog sjaja graniče s M amblemom. Ili kako upečatljive M "škrge" s integriranim indikatorima smjera dodaju prepoznatljiv dodir stila odmah iza kućišta prednjih kotača. Elegantno međusobno djelovanje oblika i funkcije također je vidljivo u donjem dijelu stražnjeg branika. On obuhvaća tipične M dvostruke ispušne cijevi - kao i difuzor kako bi stvorio potrebnu potisnu silu - na takav način da se održava skladna linija BMW-a M6 Cabrio. Bilo sa zatvorenim mekim krovom ili pod otvorenim nebom.

Film o dizajnu BMW-a M6 Cabrio

BRZA KLASA.

Film o dizajnu BMW-a M6 Cabrio.

BRZA KLASA.

Film o dizajnu BMW-a M6 Cabrio.

UNUTARNJI DIZAJN.

Unutrašnjost BMW-a M6 Cabrio načinjena je po mjeri, a njezina pomno osmišljena arhitektura govori sama za sebe. Kokpit okružuje vozača i posve mu je okrenut te izrađen od profinjenih opcijskih materijala iz kolekcije BMW Individual. Svaka se kontrola nalazi točno tamo gdje je i očekujete. Nikad se u sportskom automobilu nije bilo tako jednostavno osjećati kao kod kuće. Funkcionalno središte kokpita je M kožnati upravljač, samo na udaljenost prsta od njegova utora za palac, dvije ručice M mjenjača s dvjema spojkama i sustavom Drivelogic te brojni gumbi sustava M Drive.
Instrumenti s posebnim M prikazom pouzdano prikazuju informacije čak i na jarkoj svjetlosti, pa vozač u svakom trenutku ima odličan uvid u sve što se zbiva s automobilom. Savršena kombinacija performansa i zadovoljstva u vožnji pod otvorenim nebom – u čemu je najbolje uživati u ergonomskim M sjedalima s opcijskim opalnobijelim kožnatim presvlakama i okružen ekskluzivnim pepeljastobijelim oblogama i ukrasnim detaljima.

MEKI KROV.

Posve automatski meki krov ima izvanrednu zvučnu i toplinsku izolaciju. Kad je podignut, krov kabrioletu podaruje kupeovske obrise. Stražnji se prozor može električno spustiti i tako omogućiti provjetravanje kabine bez propuha, a ima i ugrađen grijač za odleđivanje i sprječavanje zamagljivanja.
Osim antracitnosrebrnog efekta, krov je dostupan u još dvije boje. Na brzinama do 40 km/h otvara se za samo 19 sekunda, a zatvara za 24 sekunde.
Čak i kad je krov zatvoren, putnici mogu uživati u ugođaju vožnje pod otvorenim nebom. Naime, svih se pet prozora može istodobno spustiti i kad je krov podignut, pa služi, primjerice, kao zaštita od izravna sunca.

M vanjska zrcala

M VANJSKA ZRCALA.

Aerodinamički optimirana M vanjska zrcala već su desetljećima simbol sportskog i dinamičkog dizajna M vozila. Na karoseriju učvršćena dvama elegantnim nosačima, dodatno ističu prekrasan izgled automobila i istodobno ukazuju na vrhunsku konstrukcija koja pridonosi karakteru, dinamici i aerodinamici bočnih dijelova karoserije.

KOTAČI.

Kotači

KOTAČI.

Osim standardnih M lakometalnih kotača od 19", postoje tri ekskluzivne inačice naplataka od 20". S pet kovanih krakova za maksimalnu čvrstoću, bilo polirane ili u mat crnoj, Double-spoke 343 M s mješanim gumama učinkovito naglašavaju performanse BMW-a M6 Cabrio. Double-spoke 601 M u Bicolour izvedbi nudi više filigranski izgled: u kombinaciji s M Competition paketom i M karbonsko keramičkom kočnicom, sedam krakova otkriva velike diskove kočnica, kao i kočne čeljusti u mat zlatnoj boji s M logotipom.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u detaljima - izvor istinske ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu težnju za savršenstvom uz BMW Individual značajke za novi BMW M6 Cabrio.

Izraz osobnosti.

  • BMW Individual za vanjštinu

    Estetika individualizma može biti tako osvježavajuća. Uzmite, primjerice, BMW M6 Cabrio u živahnoj BMW Individual Frozen Bronze metalik boji karoserije. Ta boja, sa svojim suvremenim mat izgledom, hrabro naglašava prepoznatljive linije automobila i sportski izgled. Naravno, i druge BMW Individual boje karoserije također imaju svoj poseban karakter: od raskošne do moderne i do elegantne. Još jedan dobar primjer je Citrine Black metalik. Dok svjetlo pada na tu površinu, sjajne zlatne mrlje svjetle ispod duboke tamne maslinasto crne. Bez obzira što odabrali od dvanaest BMW Individual boja karoserija, možete biti sigurni u jednu stvar - to će biti sjajni primjer vašeg osobnog stila.

  • BMW Individual za unutrašnjost automobila

    Vjerojatno je riječ o najboljem mjestu pod suncem za izražavanje osobnog stila. BMW M6 Cabrio, opremljen ekskluzivnim materijalima iz kolekcije BMW Individual, lako je prilagoditi osobnom ukusu i željama. Iznimno meka opalnobijela merino koža, prikazana na fotografijama, utjelovljenje je čiste elegancije. U kombinaciji s privlačnim bijelim jasenovim drvom ukrasnih letvica nudi iznimno skladno ozračje i luksuzan izgled kakav obično povezujemo sa suvremenim motornim jahtama. Vrlo upečatljiv dojam stvaraju i kontrastni, rukom izrađeni šavovi. U kolekciji BMW Individual raspoložive su i kože drugih boja, pa po želji možete stvoriti ugođaj kakav vam se najviše sviđa. Boje su u rasponu od platinaste i šampanjske do smeđe Cohiba, svaka s površinom prirodnih, otvorenih pora iznimno ugodne na dodir. Ugođaj se može pojačati stropnom oblogom BMW Individual od alkantare koja savršeno zaokružuje izgled unutrašnjosti i upotpunjuje ugođaj ekskluzivne kakvoće upotrijebljenih materijala.