MOTOR+

BMW M

3,0-litreni M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

MOTOR+

3,0-litreni M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

MOTOR+3,0-litreni M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Srce BMW-a M4 Cabrio je M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor. Sa svojom ogromnom snagom i neponovljivim zvukom. Interakcija između optimalno podešene tehnologije motorističkog sporta dopušta potisak od 317 kW (431 KS), koji se s dodatnim M Competition paketom može povećati na 331 kW (450 KS).

Pročitajte više
BMW M

OD 0 DO 100 U 4.4 SEKUNDA.

OD 0 DO 100 U 4.4 SEKUNDA.

3.0 l M TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor spaja najbolje od dva svijeta: visoke razine okretaja sposobne do 7.600 okretaja u minuti, i superiorna snaga koja kulminira u najvećem okretnom momentu od 550 Nm. Bi-turbo izravno ubrizgavanje i tipično M fino podešavanje osiguravaju da motor reagira izravno na čak i najmanji dodir papučice gasa, uz snažan potisak i samouvjerenu vučnu snagu. Brojne inovacije poput konstrukcije bez košuljice ili upaljača, kovanog koljenastog vratila izgrađenog na inteligentnom laganom konceptu gradnje, poboljšnoj dinamiici i ubrzanju, smanjenoj potrošnji i omogućenoj optimalnoj raspodjeli osovinskog opterećenja od gotovo 50:50. Nagrada: neprikosovena okretnost koju impresivno naglašava nedvojben zvuk M motora.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M4 Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 9.1 (8.7)
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 213 (203)

  Podaci u zagradama odnose se na vozilo s prijenosom s M dvostrukom spojkom i sedam brzina s opcijom Drivelogic.

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.