INOVATIVNO+

BMW M

Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

INOVATIVNO+Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

U BMW-u M3 Limuzina, dobit ćete podršku i na cesti i na trkaćoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tijekom postavljanja novih standard. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u djeliću sekunde i uživati umrežene komunikacije, informacije i zabavu na najvišoj mogućoj razini. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirski.

Pročitajte više

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M3 Limuzina je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M Laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najljepše uspomene iz prošlog iskustvo vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija

  Korištenjem BMW M Laptimer aplikacije, podaci vožnje sa trkaće staze se mogu točno snimiti, a zatim analizirati. Snimljeni podaci mogu se dijeliti kao snimka na društvenim medijima, dok se podaci, uključujući položaj papučice, kut upravljača, G-sila i najbolje prolazno vrijeme, mogu biti poslani putem e-maila. GoPro sučelje je također ugrađeno.

 • GoPro aplikacija

  Korištenje gratis GoPro aplikacije omogućuje GoPro kameru priključen na ili u vozilu kojom se može upravljati putem kontrolnog prikaza BMW-a M3 Limuzina. Na taj način, imate prikladan način za kontrolu slika i video snimki s iDrive kontrolera. To također omogućuje uključiti ili isključiti fotoaparat pomoću WiFi-ja, kao i konfigurirati ga i provjeriti razinu napunjenosti.

PRIPREME ZA APPLE CARPLAY®.

Priprema za Apple CarPlay®* podržava praktičnu i bežičnu primjenu odabranih iPhone® funkcija u vozilu. To omogućuje sadržaje pametnog telefona, zajedno s funkcijama kao što su glazba, iMessages/SMS poruke, telefoniju, Siri®, navigaciju i odabrane aplikacije treće strane koji će biti prikazani i upravljani preko korisničkog sučelja vozila i putem glasovne kontrole.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP ZASLON S M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* s M specifičnim funkcijama projicira informacije relevantne za putovanja izravno u vozačevo vidno polje. S pritiskom na tipku, vozač se može prebaciti na M-specifični zaslon koji uključuje indikator stupnja prijenosa, okretaja kao dinamičanu krivulju raspona, kao i svjetla prijenosa koja označavaju optimalan trenutak za promjenu.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni zračni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Uključeni su: Bluetooth Office i tehničku sposobnost za WiFi Hotspot.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je aplikacija za osobnu mobilnost koja olakšava svakodnevnu mobilnost i pomaže vozačima u dolasku na njihova odredišta opušteno i na vrijeme. Informacije relevantne za mobilnost kao što su preporuka za optimalno vrijeme polaska su dostupne na daljinu putem uređaja iPhone® ili Apple Watch® i može se jednostavno prenijeti u automobil.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M3 Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8.8 (8.3)
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 204 (194)

  Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.