STRASTNO ISPITIVANJE GRANICA.

BMW M240i Coupé.

STRASTNO ISPITIVANJE GRANICA.

BMW M240i Coupé.

STRASTNO ISPITIVANJE GRANICA.BMW M240i Coupé.

Nesputan, dinamičan, od nula do sto za 4,6 sekundi. BMW M240i Coupé je dizajniran za beskompromisne performanse. Posebno podešeni M sportski ovjes, optimizirane komponente visokih performansi i impresivan učinak M Performance TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog benzinskog motora s 340 KS čistog zadovoljstva u vožnji proizvodi poznate nuspojave: povišene vrijednosti adrenalina i obilje uzbuđenja. I optički, radikalne, sportske ambicije BMW-a M240i Coupé su trenutno vidljive - ekskluzivne značajke M Performance dizajna manifestiraju samopouzdani izgled.

BMW M240i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4 – 7,3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168 – 167

Pročitajte više
BMW M

IGRA SNAGOM SA ŠEST CILINDARA.

IGRA SNAGOM SA ŠEST CILINDARA.

Šest cilindara, zapremina 3,0 litre. Jedinstvena agilnost i visoka svakodnevna iskoristivost. Ujedinjeni u jedan pogonski sustav koji jasno pokazuje njegovu iznimno sportsku DNK. M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor inspirira spontanim odzivom i visokim okretnim momentom čak i pri malim brzinama motora. Rezultat je maksimalni okretni moment od 500 Nm i ubrzanje koje će vam oduzeti dah. Karakterističan zvuk BMW-a M240i Coupé također akustički naglašava izniman talent njegove pogonske jedinice.

Pročitajte više

PREDSTAVLJA IZUZETNO SPORTSKE PRIKAZE.

Osim prepoznatljive dvostruke rešetke maske i potpunih LED prednjih svjetala, prednji kraj BMW-a serije 2 također sadrži impresivne uvećane ulaze zraka standardnog M aerodynamics paketa s elementima dizajna u Ferric Grey boji. Izražajni M Double-spoke 719 M kotači od 18” u Jetblack boji koji pružaju uzbudljivo međudjelovanje radnji kočenja i ubrzanja zahvaljujući M Sport kočnicama koje se isporučuju kao standardna oprema. Aerodinamički oblikovana kućišta retrovizora u Ferric Grey boji i oznaka modela na stražnjem kraju podcrtavaju bliski odnos s BMW M automobilima. Taj dojam pojačavaju završeci ispušnih cijevi na obje strane u crnoj kromiranoj boji: prvenstveno su znak snažnih performansi a zatim naznaka modificiranog ispušnog sustava bez srednjeg prigušivača i kontrole zračnog otvora.

DEFINIRANO VRHUSNKIM PERFORMANSAMA. KAO I U UNUTRAŠNJOSTI.

Usmjereno prema performansama.

Ekskluzivni M Performance elementi dizajna u BMW-u M240i Coupé spajaju sportsku atmosferu i izniman stil. Iznimno moderna instrument ploča u digitalnom obliku nudi optimalan pregled svih relevantnih informacija o vožnji.

Pročitajte više

Sportska sjedala.

Sjednite i krenite: kao i svaki drugi detalj u unutrašnjosti, ergonomski oblikovana sportska sjedala s ušivenom oznakom M modela predstavljaju težnju za postizanjem vrhunskih performansi, dok vozaču pružaju maksimalnu udobnost sjedenja. M Performance tapecirani jastučići za koljena savršena su razina udobnosti - osobito na dugim putovanjima jer optimiziraju položaj vozačevih nogu.

Pročitajte više

Elegantan ulazak.

Nevjerojatan prvi dojam: dok ulazite, dojmljiva gazišta pragova vrata s oznakom modela pružaju fascinantne detalje i ne ostavljaju nikakvu sumnju u kojem razredu putujete.

Pročitajte više

UZBUDLJIVE PERFORMANSE. MAKISMALNA PRECIZNOST.

Snažna dinamika koja se pretvara u uzbudljivo zadovoljstvo u vožnji: M Performance specifične postavke podešavanja ovjesa čine BMW M240i vrhunskim sportašem u svojoj klasi. Navedeno uključuje pojedinačno konfigurirane sustave opruga i amortizera kao i specifične elastične kinematike za prednju osovinu. Daljnji doprinos dolazi od promjenjivog sportskog upravljanja, koji omogućuje vrlo precizno rukovanje moćnom snagom.

 • Promjenjivo sportsko upravljanje

  Promjenjivo sportsko upravljanje s opcijom Servotronic stvara izravan i okretan upravljački odziv i osigurava manji fizički napor potreban za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje pri dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za parkiranje i okretanje.

 • M Sport ovjes

  M Sport ovjes karakteriziraju sportske postavke ovjesa, a na automobilima s pogonom na stražnje kotače, šasija je spuštena za oko 10 milimetara. Ima kraće opruge ovjesa i tvrđe podešene amortizere, kao i tvrđe stabilizatore. To zajedno rezultira još izravnijim postavkama koje olakšavaju posebno dinamičan stil vožnje.

 • xDrive

  Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača distribuira pogonsku silu glatko i promjenjivo na prednje i stražnje kotače - za bonus u prianjanju podlozi, voznoj dinamici i sigurnosti u svim situacijama. Kako bi se dodatno poboljšala agilnost, elektronički upravljana raspodjela snage također sprečava bilo kakvo podupravljanje i preupravljanje pri ulasku i izlasku iz zavoja.

 • Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva

  Steptronic Sport prijenos s 8 brzina omogućuje vrlo sportsku promjenu stupnja prijenosa. Omogućuje udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje i na automatskoj verziji i na ručnoj verziji pomoću ručice prijenosa ili ručica na mjenjaču. U SPORT režimu rada i uz ručicu prijenosa na lijevoj poluzi prebacivanja stupnjeva prijenosa S/M, sekvence mjenjača su dizajnirane za maksimalne performanse.

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

M Performance automobili impresioniraju svojom snažnom izlaznom snagom. Osigurajte fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. Ipak, unatoč svojem sportskom duhu, još uvijek pokazuju izvanredan stil s usmjerenim dizajnom. M Performance automobili: intenzivirano zadovoljstvo vožnje.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M240i Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4 – 7,3
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168 – 167

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.