Tri modela BMW M2 Competition na trkaćoj stazi ispred noćnog pejzaža grada.

ISTA CESTA. DRUKČIJA IGRA.

M87C

Posve novi BMW M2 Competition.

ISTA CESTA. DRUKČIJA IGRA.

ISTA CESTA. DRUKČIJA IGRA.Posve novi BMW M2 Competition.

Sportski automobil koji mijenja svaku cestu. BMW M2 Competition osvaja s izvanrednom kombinacijom performansa, agilnosti i preciznosti. Uvećani otvori za ulaz zraka na prednjem donjem dijelu branika signaliziraju koncentriranu snagu novog Bi-turbo rednog šesterocilindarskog benzinskog motora s 410 KS. BMW M2 Competition je stalno jamstvo visokih performansi i težnje za postavljanjem novih rekorda. Pravi M automobil, izgrađen za pobjednike.

BMW M2 Competition (2)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana):10.0–9.9 [9.2–9.2]
Emisije CO2 u g/km (kombinirane):228–225 [210–209]
 Pročitajte više

5 VRHUNSKIH ČINJENICA.

 • 01 Bi-turbo optimizirane mase za maksimalnu isporuku snage
 • 02 Maksimalna snaga 302 kW (410 KS)*
 • 03 Maksimalni zakretni moment 550 Nm*
 • 04 Od 0 do 100 km/h u 4,2 s s opcijom M DCT*
 • 05 Maksimalna brzina motora 7.600 1/min*

* Ovi podaci su preliminarne vrijednosti i još nisu potvrđeni. Podložni promjeni.

Pročitajte više
Dva modela BMW M2 Competition na trkaćoj stazi ispred noćnog pejzaža grada.
Bijeli model BMW M2 Competition na trkaćoj stazi ispred noćnog horizonta.

DVA TURBA. JEDAN CILJ.

BMW M2 Competition ne treba ciljnu liniju da bi bio prvi. Sa svojim golemim potencijalom performansama i izvanrednom agilnošću, ostavlja konkurenciju daleko iza sebe. Dva turbopunjača optimizirane mase osiguravaju ekstremno izravnu reakciju i neobuzdanu sposobnost visokog broja okretaja - savršeno za velika ubrzanja i sportske ulaske u zavoj. Zvuk M sportskog ispušnog sustava može se prilagoditi specifičnom načinu rada na dodir tipke - snažan je i dominantan u svakom trenutku. Ispitan na trkaćoj stazi, koncept hlađenja osigurava optimalnu radnu temperaturu dok M ovjes jamči precizno upravljanje. Vozilo za svakoga tko želi diktirati tempo utrke s prvog mjesta.

Dva modela BMW M2 Competition u trkaćoj situaciji noću, pogled iz kokpita.
Kokpit i M Sport sjedala modela BMW M2 Competition, noćni horizont u pozadini

NAJBOLJI SPOJ. JOŠ BOLJI.

Kokpit koji je mogao biti konstruiran za trkaću stazu: sustavno orijentirana na vozača, M specifična instrument ploča se prikazuje s crvenim brojčanikom, centralno smještenim mjeračem količine ulja i M2 Competition natpisom. M kožni upravljač također je optimiziran za vrhunske performanse. Individualni profili vožnje mogu se konfigurirati pomoću tipki M1/M2, dok ručice za prijenos u interakciji s M dvostrukom spojkom dopuštaju prijenos stupnjeva brzine u nekoliko sekundi. Opcijska M Sport sjedala zaokružuju cjelokupne postavke. Dizajnirana u crnoj Dakoti koži s osvijetljenim M2 logotipom, ona ne samo da nude posebno snažan izgled nego i savršenu podršku - M dizajn na ciljnoj ravnini, inspiriran motorsportom.

TO JE ZVUK POBJEDNIKA.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Ilustracije prikazuju opcijsku opremu.

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir i opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, CO2 vrijednosti mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, CO2 vrijednostima i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj CO2 emisiji novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, CO2 emisiji i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.