Tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja BMW-a Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen grey metalik boje

THE Z4

Tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja BMW-a Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen grey metalik boje

BMW Z4 M40i: OPREMA

BMW Z4 M40i Roadster osvaja u svakom pogledu. Neka vam sve potrebne činjenice o raznim značajkama sportskog dizajna, tehnologijama usmjerenim na performanse i inovativnim sustavima pomoći vozaču budu odmah dostupne.

Read more
THE Z4BMW Z4 M40i: OPREMA

VOZNA DINAMIKA I DIZAJN BMW-a Z4 M40i.

Uzbudljive performanse i estetika.

BMW Z4 M40i predstavlja estetiku nadahnutu utrkama iz svake perspektive. BMW maska u mrežastom dizajnu, elegantan poklopac motora i BMW Individual Shadow Line elementi su jake karakteristike dinamičnog izgleda. Karizma koju on pretvara u očaravajuće performanse na cesti. Pomoću najsuvremenije tehnologije i inovativnih komponenti pogona i šasije postiže impresivne vrijednosti performansi - i voznu dinamiku vlastite klase.

Tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja BMW-a Z4 M40i Roadster G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metalik boje u vožnji
M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor BMW-a Z4 M40i G29 2019

M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor.

Vrhunska snaga, svilenkasto glatka vožnja i nadahnjujući zvuk karakteriziraju M TwinPower Turbo 3,0-litreni redni šesterocilindarski benzinski motor s novom generacijom BMW EfficientDynamics obitelji motora. S dvostrukim VANOS-om, Valvetronic, High-Precision Injection i TwinScroll turbopunjačem, stvara 250 kW (340 KS) i pruža impresivni maksimalni okretni moment od 500 Nm.
Prilagodljivi M ovjes BMW-a Z4 M40i Roadster G29 2019

Prilagodljivi M ovjes.

Prilagodljivi M ovjes spušten 10 milimetara može se podesiti električno u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i uvjetima vožnje. Vozači također mogu prilagoditi karakteristike ovjesa pomoću opcije Driving Experience Control kako bi omogućili svoj odabrani stil vožnje u to doba - od udobne do iznimno sportske, s izrazito agilnom rukovanjem.
Detaljan prikaz M Sport diferencijala BMW-a Z4 M40i G29 2019

M sport diferencijal.

M sport diferencijal olakšava prianjanje i stabilnost vožnje prilikom mijenjanja traka ili ubrzavanja iz zavoja, pri kretanju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vozila su optimizirana pomoću elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini vrtnje između stražnjih kotača.
Detaljan prikaz unutrašnjosti ručice prijenosa Steptronic Sport prijenosa BMW-a Z4 M40i G29 2019

Steptronic Sport prijenos.

8-stupanjski Steptronic Sport prijenos s opcijom Launch Control omogućava sportsko mjenjanje brzina i automatski i ručno pomoću ručice prijenosa ili ručica na upravljaču - za udobno klizanje ili dinamički stil vožnje. U SPORT ili SPORT+ režimu rada i ručkom prijenosa u S/M lijevorukom položaju, stupanj prijenosa je konfiguriran za maksimalnu učinkovitost.
Upravljač u kokpitu s promjenjivim sportskim upravljanjem BMW-a Z4 M40i Roadster G29 2019

Promjenjivo sportsko upravljanje.

Promjenjivo sportsko upravljanje s opcijom Servotronic stvara izravne i agilne reakcije upravljača i osigurava manje tjelesne napore za okretanje kotača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.
Bočni prikaz naplatka s M Sport kočnicom BMW-a Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik boje

M Sport kočnica.

M Sport kočnica ima četveroklipne fiksne čeljusti na prednjem kraju i jednoklipne lebdeće čeljusti na stražnjem kraju u plavoj boji s M oznakom i ima velike kočne diskove kako bi se osigurale izvanredne performanse kočenja.
Detaljan prikaz dvostruke rešetke maske s detaljem mrežice BMW-a Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik boje

BMW maska s detaljem mrežice.

Dizajn mrežice BMW maske, koji varira ovisno o motoru, pridonosi dinamičnom izgledu. Osnovni model ima mrežastu masku visokog sjaja, Sport Line i M Sport paket su izrađeni od mat aluminija, svaki s krom maskom. BMW maska vrhunskog modela M40i potpuno je u Cerium Grey boji.
Detaljan prikaz stavke Air Breather BMW-a Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik boje

Air Breather.

Zajedno sa zračnim zavjesama u donjem dijelu prednjeg branika, air breather (otvori za zrak) postavljeni iza kućišta prednjih kotača znatno smanjuju turbulencije zraka u kućištima kotača i ciljano usmjeravanje protoka zraka - čime se smanjuje otpor zraka. Istodobno, ističu atletski karakter vozila kao ukrasni element.
Bočni prikaz M Aerodynamics paketa BMW-a Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik boje

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamic paket s M-specifičnim donjim dijelom prednjeg i zadnjeg branika i bočnim otvorima u boji karoserije i difuzorskim umetkom u Dark Shadow metalik boji predstavlja čistu dinamiku i sportski duh. Komponente ne samo da pojačavaju dojam, već optimiziraju i aerodinamička svojstva vozila.
Detaljan prikaz stražnjeg kraja i ispušnih cijevi BMW-a Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik boje

Završeci cijevi ispušnog sustava slobodnog oblika.

Kružne cijevi ispušnog sustava visokog sjaja desno i lijevo sa stražnjeg kraja poboljšavaju sportski izgled vozila.
Unutrašnjost s M Sport sjedalima BMW-a Z4 M40i G29 2019

M Sport sjedala.

M sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, dubokim i plitkim sjedalima i naslonima za leđa nude vozaču i suvozaču bolju podršku čak i u brzim skretanjima. Osim toga, sjedalo se može prilagoditi individualnim dimenzijama tijela zahvaljujući integriranom podešavanju širine naslona sjedala.
Kokpit s M kožnim upravljačem BMW-a Z4 M40i G29 2019

M kožni upravljač.

M kožni upravljač koji uključuje višenamjensku funkciju i M oznaku odlikuje se sportskim dizajnom s tri kraka. Rub upravljača u 'Walknappa' koži crne boje s naslonom za palac prenosi sportski, izravni osjećaj upravljanja i na taj način osigurava dinamično iskustvo vožnje.

SUSTAVI POMOĆI VOZAČU BMW-a Z4 M40i.

Digitalne usluge i inteligentni sustavi pomoći vozaču.

BMW Z4 M40i svojem vozaču nudi veliki broj inteligentnih sustava pomoći. Od pomoći za parkiranje do osobnog glasovnog pomoćnika, inovativne tehnologije povećavaju udobnost i sigurnost tijekom putovanja. Istodobno omogućuju i djelomično autonomnu vožnju, ovisno o situaciji.

Detaljan prikaz kamere i opcije Driving Assistant BMW-a Z4 M40i G29 2019

Driving Assistant.

Paket sigurnosti Driving Assistant uključuje sustave upozorenja o pristupu baziranima na kameri i upozorenje na osobe s punom funkcijom kočenja u gradu, Speed Limit Assist, uklj. Speed Limit Info s indikatorom za zabranu preticanja i Lane Departure Warning. Osim toga, oprema koja se temelji na radaru obuhvaća Crossing traffic warning za stražnji kraj i Lane Change Warning i Rear collision warning.
Kontrolni zaslon s prikazom opcije Parking Assistant BMW-a Z4 M40i G29 2019

Parking assistant.

Opcija Parking assistant parkira vozilo neovisno o poprečnim i uzdužnim parkirnim mjestima kao i van uzdužnih parkirnih mjesta. Pristupa joj se pomoću tipke za parkiranje ili uključivanjem brzine za vožnju unazad. Sve procese upravljanja, upravljanja i kočenja preuzima sustav, morate samo nadzirati proces parkiranja.
Detaljan prikaz upravljača s aktivnim tempomatom BMW-a Z4 M40i G29 2019

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop & Go održava unaprijed definiranu udaljenost od automobila ispred vas, uključujući i zaustavljanje i ponovno kretanje u kreni-stani prometu. Speed Limit Assist omogućuje prekoračenje ograničenja brzine u tempomatu. Upozorenje o kontroli pristupa s funkcijom kočenja reagira na stacionarna vozila, pješake i bicikliste.
BMW Head-Up zaslon BMW-a Z4 M40i G29 2019

BMW Head-Up Zaslon.

BMW Head-Up Zaslon u boji projicira podatke relevantne za putovanje izravno u vidno polje vozača, čime se omogućuje potpuno koncentriranje na vožnju. Informacije poput trenutne brzine i, ovisno o opremi, navigacijskim uputama, Speed Limit Info uključujući upozorenje na zabranu preticanja, zajedno s popisima telefona i zabave.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW Z4 M40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4-7,1
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168-162

  Ilustracije prikazuju opcijsku opremu.

  Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različitu veličinu kotača i guma na odabranom modelu.

  Vrijednosti se već temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Auto centar Tomić.