SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

Pouzdani pomoćnici u autu: BMW ConnectedDrive nudi razne inteligentne usluge i proizvode koji čine putovanja u BMW-u serije 6 Gran Turismo još sigurnijim i udobnijim. BMW Osobni KoPilot omogućuje osobito opušteni stil vožnje. On prati prometnu situaciju i podržava vozača s inovativnim sustavima udobnosti i pomoći.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-8,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 187-184

Pročitajte više

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

Sve u vidu: s asistentom u vožnji Plus BMW-ovog osobnog KoPilota, uvijek imate svojeg osobnog pomoćnika u autu. Paket inteligentnih sustava pomoći vozaču podupire vas u monotonim i složenim situacijama u prometu, povećavajući razinu sigurnosti i udobnosti u BMW-u serije 6 Gran Turismo.

Pročitajte više

UŽITAK PARKIRANJA.

Parkiranje ima sasvim novu kvalitetu s inteligentnim sustavima pomoći vozaču BMW-ovog Osobnog KoPilota. Oprostite se s vremenski zahtjevnim traganjem za parkirnim mjestima, preprekama koje su previše zbijene i lukavim manevrima u kompaktnim garažama. Opustite se i ubuduće ostavite ove zadatke vašem BMW-u.

Olakšan pronalazak parkirnog mjesta.

 • Asistent za parkiranje plus uz 3D Surround pogled

  Paket opreme Asistent za parkiranje Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozilom. Sadrži Surround pogled s vrhunskim pogledom, Remote 3D View, Kontrolu udaljenosti prilikom parkiranja - Park Distance Control (PDC) kao i podršku za bočno parkiranje, funkcijom aktivnog PDC sustava za pomoć pri naglom kočenju i Asistenta za parkiranje s linearnim vodilicama koji pruža potpuno automatsko parkiranje i paralelno i okomito u odnosu na cestu.

 • Usluga On-Street Parking Information

  Usluga On-Street Parking Information pojednostavljuje traženje parkirališnog mjesta u potrazi za besplatnim parkiralištem u odabranim velikim gradovima. Ulice na navigacijskoj karti označene su bojama kako bi odražavale vjerojatnost slobodnog prostora. Tamno plava označava veliku vjerojatnost, a svijetla plava malu vjerojatnost pronalaženja slobodnog parkinga na ulici.

 • Parkiranje preko daljinskog upravljača

  Funkcija parkiranja preko daljinskog upravljača omogućuje vozaču da jednostavno izađe iz vozila prije nego što ga parkira daljinskim upravljačem pomicanjem naprijed i natrag ili zaokretanjem iz usko parkirnog mjesta ili garaže. Funkciju parkiranja preko daljinskog upravljača aktivira vozač jednom kad izađe iz automobila, s BMW-ovim daljinskim ključem.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.