SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

SVIJET PREPUN MOGUĆNOSTI.Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 6 Gran Turismo.

Pouzdani pomoćnici u autu: BMW ConnectedDrive nudi razne inteligentne usluge i proizvode koji čine putovanja u BMW-u serije 6 Gran Turismo još sigurnijim i udobnijim. BMW Osobni KoPilot omogućuje osobito opušteni stil vožnje. On prati prometnu situaciju i podržava vozača s inovativnim sustavima udobnosti i pomoći.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 8.2–7.7
Kombinirane emisije CO2 u g/km:187–177

 

Pročitajte više

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

BMW OSOBNI KOPILOT.

Inteligentni sustavi pomoći vozaču iz BMW-a.

Sve u vidu: s asistentom u vožnji Plus BMW-ovog osobnog KoPilota, uvijek imate svojeg osobnog pomoćnika u autu. Paket inteligentnih sustava pomoći vozaču podupire vas u monotonim i složenim situacijama u prometu, povećavajući razinu sigurnosti i udobnosti u BMW-u serije 6 Gran Turismo.

Pročitajte više

UŽITAK PARKIRANJA.

Parkiranje ima sasvim novu kvalitetu s inteligentnim sustavima pomoći vozaču BMW-ovog Osobnog KoPilota. Oprostite se s vremenski zahtjevnim traganjem za parkirnim mjestima, preprekama koje su previše zbijene i lukavim manevrima u kompaktnim garažama. Opustite se i ubuduće ostavite ove zadatke vašem BMW-u.

Olakšan pronalazak parkirnog mjesta.

 • Asistent za parkiranje plus uz 3D Surround pogled

  Paket opreme Asistent za parkiranje Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozilom. Sadrži Surround pogled s vrhunskim pogledom, Remote 3D View, Kontrolu udaljenosti prilikom parkiranja - Park Distance Control (PDC) kao i podršku za bočno parkiranje, funkcijom aktivnog PDC sustava za pomoć pri naglom kočenju i Asistenta za parkiranje s linearnim vodilicama koji pruža potpuno automatsko parkiranje i paralelno i okomito u odnosu na cestu.

 • Usluga On-Street Parking Information

  Usluga On-Street Parking Information pojednostavljuje traženje parkirališnog mjesta u potrazi za besplatnim parkiralištem u odabranim velikim gradovima. Ulice na navigacijskoj karti označene su bojama kako bi odražavale vjerojatnost slobodnog prostora. Tamno plava označava veliku vjerojatnost, a svijetla plava malu vjerojatnost pronalaženja slobodnog parkinga na ulici.

 • Parkiranje preko daljinskog upravljača

  Funkcija parkiranja preko daljinskog upravljača omogućuje vozaču da jednostavno izađe iz vozila prije nego što ga parkira daljinskim upravljačem pomicanjem naprijed i natrag ili zaokretanjem iz usko parkirnog mjesta ili garaže. Funkciju parkiranja preko daljinskog upravljača aktivira vozač jednom kad izađe iz automobila, s BMW-ovim daljinskim ključem.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.