BMW serije 5 limuzina G30 Facelift 2020 muškarac stoji pokraj parkiranog BMW-a

THE 5

BMW SERIJE 5 LIMUZINA: PONUDE I USLUGE

Vaš BMW serije 5 limuzina u najboljim je rukama s nama. Naš opsežni asortiman originalnih BMW dodataka daje vašem BMW-u taj osobni dodir, dok BMW M Performance dijelovi pružaju autentičan osjećaj motosporta na bilo kojoj cesti. Atraktivni spektar BMW usluga jamči potpunu sveobuhvatnu zaštitu u hitnim slučajevima, zajedno s servisom i pokrivanjem održavanja koji osiguravaju da se možete u potpunosti usredotočiti na užitak u vožnji.

Read more
THE 5BMW SERIJE 5 LIMUZINA: PONUDE I USLUGE

ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW SERIJU 5 LIMUZINU.

Dodatna oprema i poboljšanja za dizajn za BMW serije 5 limuzina.

Svi BMW vozači standardno uživaju u vožnji. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji u kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno odgovaraju vašem BMW-u serije 5 limuzina vozilu i nude vam maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na to što imate na umu.

BMW serije 5 limuzina G30 sa BMW krovnom kutijom 520
BMW krovna kutija 520 BMW serije 5 limuzina G30

BMW krovna kutija 520.

Moderna krovna kutija u crnoj boji s bočnim pločama od titanija srebrne boje ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvarati s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladno je za utovar i zaključavanje radi zaštite od krađe.
20" lakometalni kotači Cross-spoke stil 636 dvobojni BMW serije 5 limuzina G30

20" lakometalni kotači Cross-spoke stil 636 dvobojni, samo kotač bez gume.

Vrhunski 20" lakometalni kotači su u dvobojnoj Orbit Grey, brušeni sa vidljive strane. Samo kotač, bez gume veličine 8 J x 20.
20" lakometalni kotači Cross-spoke stil 636 Liquid Black BMW serije 5 limuzina G30

20" lakometalni kotači Cross-spoke stil 636 Liquid Black.

Kvalitetni 20" naplatci od lagane legure u ekskluzivnoj Liquid Black boji. Kompletni set kotača s run-flat mješovitim gumama, veličina kotača 8 J x 20 s veličinom guma 245/35 R 20 95Y XL RSC sprijeda i 9 J x 20 s veličinom gume 275/30 R 20 97Y XL RSC straga.
BMW odjeljak za prtljagu mat BMW serije 5 limuzina G30

BMW odjeljak za prtljagu mat.

Izdržljiva protuklizna prostirka otporna na klizanje sa povišenim obrubima sa svih strana i skladnim dizajnom štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajniran u crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika, savršeno se podudara s unutrašnjošću.
Univerzalni nosač BMW-a za sigurnosno kućište, Travel & Comfort BMW serije 5 limuzina G30

Univerzalni nosač BMW-a za sigurnosno kućište, Travel & Comfort.

Univerzalni nosač podesiv je po veličini i pričvršćen je na odvojeno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu "Travel & Comfort". Pruža sigurno zadržavanje širokog spektra Apple-ovih ili Samsung-ovih tableta s BMW-ovom sigurnosnim kućištem od 7" do 11". Može se zakretati za 360° i zaključati u bilo kojem željenom nagibu.
BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete BMW serije 5 limuzina G30

BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Savršeno namještene, izdržljive podne prostirke s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite prednji dio stopala od vlage i prljavštine. Crne su boje i imaju umetke od nehrđajućeg čelika.

Otkrijte više BMW dodataka za BMW serije 5 limuzina po kategorijama.

BMW USLUGE.

Servisni paketi, prednosti i partneri za BMW serije 5 limuzina.

BMW postavlja standarde u usluzi i uvijek je tu za vas. Uz pomoć Breakdown i Accident Assistance, naši stručnjaci dostupni su vam svakodnevno u hitnim slučajevima - 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnim BMW-ovim uslugama, vaš BMW serije 5 limuzina automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebama i kvarovima u održavanju, tako da vas se može pravovremeno kontaktirati. Uz BMW Service Inclusive, ove i sve ostale usluge financijski su pokrivene za razdoblje po vašem izboru. Osigurajte više vremena za važne stvari u vašem životu: Uz širok spektar usluga koje nudi BMW, uvijek ste na sigurnoj strani.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Sportska oprema za BMW serije 5 limuzina.

BMW serije 5 limuzina kombinira eleganciju i sportski duh: visokokvalitetni dodaci BMW M Performance dijelova podvlače dinamični karakter ove superiorne limuzine.

BMW M Performance dijelovi BMW serije 5 limuzina G30
M Performance maska od karbona BMW serije 5 limuzina G30

M Performance bubrežna maska u karbonu.

Pokazuje karakter: okvir M Performance bubrežna maska sastoji se od visokokvalitetnog, savršeno ručno obrađen karbon, dok su letvice izrađene od vrlo čvrste plastike. Optički naglasak na prednjem dijelu vozila koji daje posebno elegantan, sportski i individualni izgled.
M Performance prednji donji dio branika od karbona BMW serije 5 limuzina G30

M Performance prednji donji dio branika od karbona.

Daje snažan izgled: M Performance prednji donji dio branika od karbona daje optimizirane aerodinamične vrijednosti i ističe muževan izgled vozila na posebno ekskluzivan način. Individualni motosport izgled za najviše zahtjeve.
20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M Bicolor BMW serije 5 limuzina G30

20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M Bicolor.

Visokokvalitetni 20” M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M dizajnirani su u dvobojnoj Night Gold boji, sjajno glodani i sjajno tokareni te imaju obojeni M logotip. TPMS ljetni komplet kotača sa run-flat gumama, veličina kotača 8J x 20 s veličinom guma 245/35 R20 95Y XL RSC sprijeda i 9J x 20 s veličinom guma 275/30 R20 97Y XL RSC straga.
20" BMW M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 669 M BMW serije 5 limuzina G30

20" BMW M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 669 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance lakometalni kotači su kovani i dvobojni Orbit Grey, koji imaju ekskluzivnu kombinaciju glodanja i lakiranja te na bočnoj strani i M logotip. Kompletni kotač s TPMS kompletom s run-flat mješovitim gumama. Prednji kotač veličine 8J x 20 s gumama 245/35 R20 95Y XL RSC, a stražnji kotač veličine 9J x 20 s gumama 275/30 R20 97Y XL RSC.
M Performance upravljač BMW serije 5 limuzina G30

M Performance upravljač.

Uvjerljivi argumenti: zahvaljujući svom području prianjanja alcantara, upravljač M Performance je posebno ugodan i čvrst za držanje - za izravniji osjećaj upravljanja. Njegove karakteristične konture i središnja oznaka od crvene kože dodatno pojačavaju individualni izgled.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Auto centar Tomić.


FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW 530e Sedan(1):
Fuel consumption in l/100 km (combined): 1.8–1.6
CO2 emissions in g/km (combined): 40–36


The values of the vehicles labelled with (1) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Read more