IZVANREDAN OBLIK.

Dizajn BMW-a serije 5 limuzina.

Sportski i elegantan u svakoj prilici: BMW serije 5 limuzina zbog svojeg je sportskog izgleda uvijek korak ispred konkurencije. Ali uspjeh nije slučajan. Naposljetku, uspjeh nije pohranjen u genima nego je posljedica pomne posvećenosti detaljima.

BMW 540i limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,9 – 6,5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 159 – 149

IZVANREDAN OBLIK.Dizajn BMW-a serije 5 limuzina.

Sportski i elegantan u svakoj prilici: BMW serije 5 limuzina zbog svojeg je sportskog izgleda uvijek korak ispred konkurencije. Ali uspjeh nije slučajan. Naposljetku, uspjeh nije pohranjen u genima nego je posljedica pomne posvećenosti detaljima.

BMW 540i limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,9 – 6,5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 159 – 149

Pročitajte više

VANJŠTINA.

Čak i kad miruje, BMW serije 5 limuzina stvara snažan dojam. U sedmoj generaciji najsportskije poslovne limuzine maska i prednja svjetla prvi su put povezani. Niska krovna linija nagnuta prema stražnjem dijelu vozila ističe mišićavu karoseriju i kupeovske obrise. A širok stražnji kraj naglašava visoke performanse BMW-a serije 5 limuzina.

1
2
3
4

SURROUND AUDIOSUSTAV BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Surround audiosustav Bowers & Wilkins Diamond s dva dijamantna visokotonska zvučnika na svakom sjedalu u automobilu nudi izvanredan zvuk studijske kakvoće. Očaravajući zvučni doživljaj jamči 16 pomno pozicioniranih zvučnika. Zvučnici su osvijetljeni pa vizualno naglašavaju iznimnu kakvoću zvuka audiosustava.

UVIJEK SE MOŽE VIŠE.

UVIJEK SE MOŽE VIŠE.

Odlučite se za još više dinamike, još više ekskluzivnosti i još više karaktera. Privlačne linije i oprema pomažu vam da zauzmete mjesto među predvodnicima.

Pročitajte više

LINIJA SPORT.

Zahvaljujući sjajnim crnim detaljima i posebnim kotačima, BMW serije 5 limuzina u opremi Sport donosi mnogo dinamike. Detalji poput osvijetljenog natpisa "Sport Line" i posebna opcijska sportska sjedala unutrašnjosti podaruju posebno živu notu.

LINIJA LUXURY.

Oprema linije Luxury BMW-u serije 5 limuzina posebnim sjajno kromiranim detaljima i odgovarajućim kotačima podaruje posebnu eleganciju. U unutrašnjosti, detalji poput posebno luksuznih presvlaka sjedišta s kontrastnim šavovima i rubovima te dekorativne površine od plemenita drva kombinirane s biserasto kromiranim akcentima stvaraju osobito elegantno ozračje. Instrumentna ploča presvučena umjetnom kožom završni je profinjen detalj uređenja unutrašnjosti.

PAKET M SPORT.

U vozilu opremljenom paketom M Sport, u prvom je planu strast za performansama. Veliki usisnici, primjerice, iznimno su privlačan detalj prednjeg branika. Posebno sportski dojam u unutrašnjosti stvaraju ekskluzivne aluminijske obloge i ukrasne letvice 'Rhombicle' te antracitnocrna stropna obloga iz kolekcije BMW Individual.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Oprema iz kolekcije BMW Individual nudi mnoštvo opcija za svakoga tko traži nešto više: obloge i ukrasne letvice od plemenita drva odabranog sa svih strana svijeta. Prirodnu i pozivajuće meku kožu iz najboljih štavionica na svijetu. Boje karoserije koje očaravaju sjajem, blještavilom i efektima. Dostupne su u nizu boja koje određuju duh vremena umjesto da ga slijede. Svi ti elementi vaš će BMW pretvoriti u dio vlastite osobnosti.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Pripremite se za sve discipline u kojima želite sudjelovati. Originalnim BMW dodacima vaš ćete BMW serije 5 limuzina savršeno opremiti po svojoj želji. Upoznajte svijet originalnih BMW dodataka.

 • Transport

  Moderna krovna kutija s titanijskisrebrnim bočnim stranicama zapremnine je 520 litara, a može se upotrijebiti sa svim BMW-ovim sustavima krovnih nosača. Zahvaljujući inovativnom sustavu za dvostrano otvaranje i tri brave na svakoj strani, kutiju je iznimno lako napuniti, a usto je najbolje zaštićena od krađe.

  Protuklizna, vodonepropusna i otporna prostirka s uzdignutim rubom štiti prtljažnik. Crne je boje, savršeno pristaje u prtljažnik te je savršeno usklađena s BMW-ovom osnovnom opremom. Odlikuje se metalnim umetkom s brojkom "5" i omčom za lakše vađenje.

 • Dodaci za vanjštinu i unutrašnjost

  BMW-ovi 19 ili 20-inčni kotači savršeno su usklađeni s izgledom vozila, ali istodobno zadovoljavaju najstrože zahtjeve kvalitete. Osmišljeni su posebno za uporabu s runflat gumama i imaju podignute rubove kako prazna guma u vožnji zavojima ne bi skliznula s kotača.

  Učinkovito pomoćno grijanje stvara ugodnu temperaturu u kabini bez zaleđenih ili zamagljenih prozora. Može ga se programirati sustavom iDrive ili izravno. Ovisno o opremi vozila, dodatno ga se može programirati posebnim BMW-ovim ključem sa zaslonom, odnosno aplikacijom za iPhone.

 • Informacije i komunikacije

  Praktičan univerzalni držač može se namjestiti i umetnuti u opcijski osnovni nosač sustava Travel & Comfort. S sigurnosnim kućištem iz programa Travel & Comfort za tablete od 7 do 11 inča (18 do 28 centimetara) nudi sigurno uporište za velik broj Appleovih i Samsungovih tableta, a zahvaljujući okviru koji se može zakrenuti za 360 stupnjeva i nagnuti, u svakom se trenutku može učvrstiti u željeni položaj.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma. Podaci o potrošnji određeni su u skladu s voznim ciklusom ECE.
Vozni domet ovisi o različitim čimbenicima, posebice osobnome stilu vožnje, odabranoj ruti, vremenskim uvjetima, iporabi sustava za grijanje ili hlađenje te predkondicioniranju zraka.
Više informacija o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronaći ćete u brošuri “Smjernice potrošnje goriva i emisija CO2 za nova vozila”, koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.

Pročitajte više