BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Poslovni sportaš.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.Poslovni sportaš.

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s (BMW 540i limuzina)

5,1

Kombinirana potrošnja u l/100 km (BMW 540i limuzina)

6,9 – 6,5

Emisije CO2 u g/km (BMW 540i limuzina)

159–149

Cilj njegove misije je postavljanje novih standarda. BMW serije 5 utjelovljenje je moderne poslovne limuzine. Zahvaljujući dinamičnom, ali istodobno i vrlo elegantnom izgledu, uvjerljivo ispunjava očekivanja koja se danas postavljaju na vozila te klase: sportska estetika i zadovoljstvo u vožnji uz vrhunsku tehnologiju.

20-inčni lakometalni naplatci s dvostrukim krakovima 668 M trebali bi biti raspoloživi od drugoga tromjesečja 2017. Oprema kolekcije BMW Individual trebala bi biti raspoloživa od srpnja 2017.

Pročitajte više
Dinamički vrhunac

DINAMIČKI VRHUNAC.

DINAMIČKI VRHUNAC.

Snažni motori BMW TwinPower Turbo, inteligentna laka konstrukcija, integralno aktivno upravljanje za prvorazrednu vožnju i agilnost te prilagodljiv režim rada: BMW serije 5 osmišljen je za vrhunski doživljaj sportske vožnje – uvijek odlučujuć korak ispred konkurencije.

Pročitajte više
" BMW serije 5 savršeno kombinira cestovnu dinamiku i eleganciju. Zato je riječ o idealnoj poslovnoj limuzini. "
Adrian van Hooydonk, viši potpredsjednik odjela za dizajn BMW Grupe.
" Pomno odabrani materijali, visoka razina udobnosti i intuitivan radni koncept jamče vrlo opušteno putovanje. "
Karim Habib, direktor dizajna BMW automobila.

GLAVNI POMOĆNIK.

GLAVNI POMOĆNIK.

Sustav pomoći u vožnji Plus bit će vam najbolji pomoćnik. Bez ikakve zadrške možete mu prepustiti obavljanje važnih, ali monotonih zadataka. Sustav omogućava autonomnu vožnju u situacijama poput zastoja i gužvi na cesti, odnosno na dugim putovanjima autocestom. U sigurnim ste rukama čak i pri promjeni trake.

Pročitajte više

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma. Podaci o potrošnji određeni su u skladu s voznim ciklusom ECE.

Vozni domet ovisi o različitim čimbenicima, posebice osobnome stilu vožnje, odabranoj ruti, vremenskim uvjetima, iporabi sustava za grijanje ili hlađenje te predkondicioniranju zraka.

Više informacija o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronaći ćete u brošuri “Smjernice potrošnje goriva i emisija CO2 za nova vozila”, koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.

Pročitajte više