SNAGA+

Vozna dinamika i učinkovitost novog BMW-a serije 4 Gran Coupé.

SNAGA+

Vozna dinamika i učinkovitost novog BMW-a serije 4 Gran Coupé.

SNAGA+ Vozna dinamika i učinkovitost novog BMW-a serije 4 Gran Coupé.

Možete vidjeti eleganciju novog BMW-a serije 4 Gran Coupé - i osjetiti njegovu dinamiku. Opipljivo jedinstvo motora, šasije i aerodinamičnog dizajna. Divan način na koji se snaga prevodi u okretnost. Pogonjen izborom visokih performansi motora, bilo s pogonom na stražnje kotače ili s pogonom na sve kotače, te sa savršenom raspodjelom osovinskog opterećenja. Za užitak u vožnji najvišeg ranga.


BMW 440i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7.7–7.4
Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 179–172

Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

Pročitajte više

IMPRESIVNA DINAMIKA.

Od samog početka, BMW serija 4 Gran Coupé omogućava jasno izražavanje njegovih ambicija: uzbudljiv sportski karakter, rukovanje visoke preciznosti i optimalna udobnost vožnje se spajaju kako bi proizveli iskustvo uzbudljivih performansi za vozača - sa savršenim ponašanjem na cesti i zavojima. U kombinaciji s inteligentnom tehnikom lagane konstrukcije, konačni rezultat je maksimalni stupanj dinamike i agilnosti u sportskom elegantnom vozilu s četiri vrata.

MOĆNI MOTORI.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Dominantna snaga, neometan rad i uzbudljiv zvuk su obilježja BMW TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog benzinskog motora s najnovijom generacijom modela motora BMW EfficientDynamics. S dva VANOS-a, Valvetronicom, visokopreciznim ubrizgavanjem i TwinScroll turbopunjačem, on generira 240 kW (326 KS) i ima prosječnu kombiniranu stopu potrošnje goriva od 7.4 do 6.6 litara na 100 km.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo četverocilindarski benzinski motor.

Najnovija generacija BMW TwinPower Turbo 2,0-litrenog četverocilindarskog benzinskog motora jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji. Poznat je po svojoj agilnoj isporuci snage, kao i po izuzetnim reakcijama čak i pri niskim okretajima, a također je iznimno štedljiv uz niske emisije.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski dizelski motor.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog diesel motora nudi impresivnu isporuku snage u kombinaciji s izvrsnim podacima o potrošnji, kao rezultat visoko inovativne tehnologije poput turbopunjača s promjenjivom geometrijom turbine i izravnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) od Motor isporučuje 190 kW (258 KS) do 230 kW (313 KS) i impresivan maksimalan okretni moment od 560 do 630 Nm.
Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo četverocilindarski dizelski motor.

BMW TwinPower Turbo 2,0-litreni četverocilindarski dizel motori najnovije generacije pokazuju agilnu isporuku snage, kao i odličan odaziv, čak i pri niskim okretajima. Tehnologija turbo punjača s promjenjivom geometrijom turbine i izravnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) osiguravaju izuzetnu štedljivost i niske emisije ovih motora.
Pročitajte više

8-STUPANJSKI MJENJAČ STEPTRONIC.

Opcijski 8-stupanjski sportski automatski mjenjač osigurava maksimalnu razinu dinamike, učinkovitosti i udobnosti vožnje. Kratko vrijeme prijenosa poboljšava vrijednost ubrzanja, dok fino stupnjevanje zupčanika omogućava jedva primjetno mijenjanje stupnjeva prijenosa. Istovremeno, motor se održava na idealnoj razini okretaja za optimalan razvoj snage dok je razina buke smanjena. Osmi stupanj prijenosa smanjuje okretaje motora pri visokim brzinama i time potrošnju goriva i emisije CO2.

SPORTSKE VOZNE KARAKTERISTIKE.

Postoji samo jedna riječ za vozna svojstva BMW-a serije 4 Gran Coupé: Oduzimaju dah. Uostalom, tipični stražnji pogon BMW-a, nisko težište i savršena raspodjela opterećenja osovine su apsolutna garancija čistog užitka u vožnji. Podrška za ovaj osjećaj dolazi iz standardne ponude promjenjivog sportskog upravljača s Servotronicom i opcijskim prilagodljivim M ovjesom. On pokazuje odlično ponašanje na cesti osobito kada je usvojen sportski stil vožnje i na zavojitim cestama.

 • Raspodjela opterećenja osovine 50:50

  Idealna raspodjela osovinskog opterećenja od 50:50 osigurava izvrsno održavanje smjera vožnje, agilno upravljanje i precizan odaziv upravljača. Dok u isto vrijeme, niži centar gravitacije i kraći prevjesi dodatno poboljšavaju vozne karakteristike.

 • Prilagodljiv M ovjes

  Prilagodljiv M ovjes može se elektronički prilagoditi u bilo koje vrijeme u skladu s uvjetima na cesti i vožnje. Vozač može podesiti karakteristike ovjesa putem kontrole doživljaja vožnje kako bi omogućio željeni stil vožnje u to vrijeme - od ugodnog do iznimno sportskog s izrazito agilnim upravljanjem.

 • Promjenjivi sportski upravljač

  Promjenjivi sportski upravljač sa Servotronicom stvara izravan i okretan odaziv upravljača i osigurava manje fizičkog napora potrebnog za okrenuti upravljač. On reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje prilikom dinamičnije vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje pri parkiranju i skretanju. Opcijski SPORT+ način je dodatna osobina ovog paketa.

DINAMIKA MODELA OBITELJI BMW-A SERIJE 4.

DINAMIKA MODELA OBITELJI BMW-A SERIJE 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manja potrošnja goriva, više zadovoljstva u vožnji: To je BMW-ov sustav Efficient Dynamics. On obuhvaća niz različitih tehnologija koje utječu na pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila. Rezultat je manja potrošnja goriva i manje emisije CO2 uz više dinamike i zabave u vožnji u isto vrijeme. Standardna značajka u svakom BMW-u i, naravno, u BMW-u serije 4 Gran Coupé također.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.