BMW serije 4 Coupé G22 2020 tročetvrtinski pogled sprijeda sa modelom
Potrošnja goriva, kombinirana4.6 - 8.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Potrošnja goriva, kombinirana4.6 - 8.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 4BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Potpuno novi BMW serije 4 Coupé zadivljuje jedinstvenom estetikom, sportskom dinamikom i visokokvalitetnim interijerom. Kombinacija jedinstvenog dizajna i impresivne agilnosti razvija iznimno visoku privlačnost.

Pročitajte više

DIZAJN VANJŠTINE BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Provokativan, neovisan, oštar: sa svojim nepogrešivim vanjskim dizajnom, BMW serije 4 Coupé očituje se kao buntovni individualist. Prepoznatljiv prednji dio s jedinstvenom BMW-ovom dvostrukom rešetkom naglašava maksimalnu neovisnost i simbolizira izražajan izgled BMW-a serije 4 Coupé.

Pročitajte više
BMW serije 4 Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metalik pogled s boka lakometalni kotači model u automobilu sa otvorenim vratima

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Kompleksnost u pravom obliku: dizajn interijera BMW-a serije 4 Coupé stavlja vozača u središte pozornosti. Uz funkcionalni stil interijera, precizan jezik dizajna i visokokvalitetni elementi dizajna stvaraju modernu i neovisnu auru.

Pročitajte više
BMW serije 4 Coupé G22 2020 suvozačeva strana u unutrašnjosti

VOZNA DINAMIKA.

Komponente pogona i šasije BMW-a serije 4 Coupé.

Sportsko držanje na cesti, optimalno upravljanje i velika agilnost: u smislu performansi i dinamike vožnje, BMW serije 4 Coupé pruža uzbudljive užitke u vožnji. Uz snažne TwinPower Turbo motore i savršeno usklađene komponente ovjesa, sportski coupé spreman je za svaki izazov.
BMW TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor BMW serije 4 Coupé G22 2020

TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2,0-litrenog 4-cilindričnog benzinskog motora jamči maksimalni užitak u vožnji. Poznat je po svojoj okretnoj isporuci snage kao i po izvanrednom odazivu čak i pri niskim brzinama, dok je istovremeno učinkovit i ima nisku emisiju ispušnih plinova.
BMW TwinPower Turbo 4-cilindrični dizelski motor BMW serije 4 Coupé G22 2020

TwinPower Turbo 4-cilindrični dizelski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2,0-litrenih 4-cilindričnih dizelskih motora pokazuje agilnu isporuku snage zajedno s izvrsnim odzivom, čak i pri malim okretajima motora. Tehnologija turbopunjača s varijabilnom geometrijom turbine i CommonRail izravnim ubrizgavanjem osigurava iznimnu učinkovitost i nisku emisiju ispušnih plinova ovih motora.
xDrive logo BMW serije 4 Coupé G22 2020

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
Ovjes BMW serije 4 Coupé G22 2020

Ovjes.

Standardni ovjes nudi visoku razinu preciznosti, okretnosti i udobnosti. To je moguće zahvaljujući dvostrukoj spojnici prednje osovine s oprugom izrađenom od aluminija i detaljno dizajniranoj stražnjoj osovini s pet krakova, zajedno s visokopreciznom koordinacijom svih dijelova.
Steptronic Sport mjenjač BMW serije 4 Coupé G22 2020

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. I automatski i ručno pomoću ručice za odabir stupnja prijenosa ili pomoću tipki – za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a serije 4 Coupé.

Driving Assistant Professional BMW serije 4 Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim usluga Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Parking Assistant Plus BMW serije 4 Coupé G22 2020

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
Smartphone Integration BMW serije 4 Coupé G22 2020

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay® i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vašeg vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
BMW serije 4 Coupé G22 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key (digitalni ključ) pretvara vaš kompatibilni pametni telefon* u ključ vozila. Za otključavanje jednostavno držite pametni telefon uz kvaku na vratima; prije pokretanja vašeg BMW-a stavite ga na ladicu za pametni telefon. Osim toga, možete poslati Digital Key do pet prijatelja, pa čak i ograničiti maksimalnu brzinu, na primjer – idealno za vozače početnike.

*BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim pametnim telefonima. Popis kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Za korištenje BMW Digital Key potrebna je Teleservices oprema.

Remote Software Upgrade BMW serije 4 Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Najnovija verzija softvera uvijek u vozilu. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.

MODELI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW SERIJE 4 COUPÉ

 • 17" lakometalni kotači V-spoke stil 778
 • Pragovi vrata sa aluminijskim umetcima, prednji sa BMW oznakom
 • Attention Assist
 • Sportski kožni upravljač sa multifunkcijama
 • Premaz za zaštitu od topline/sunca
BMW serije 4 Coupé G22 2020 Osnovna oprema Sunset Orange metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

M SPORT PAKET PRO

 • M Shadowline visokog sjaja sa proširenim funkcijama
 • M stražnji spojler u crnoj visokog sjaja
 • M Sport kočnica sa kočionim čeljustima u crvenoj visokog sjaja
 • Sportske postavke zvuka u interijeru za SPORT i SPORT + načine vožnje
 • M pojasevi
BMW serije 4 Coupé G22 2020 M Sport paket pro Brooklyn Grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
 • BMW SERIJE 4 COUPÉ
 • M SPORT PAKET PRO

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Dobar osjećaj, poznat osjećaj.

Uz sportski BMW serije 4 Coupé uživate u zadovoljstvu u vožnji kao standard. Originalni BMW dodaci postoje kako bi udovolji vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji savršeno odgovaraju vašem BMW u serije 4 Coupé u kvaliteti, dizajnu i izvedbama, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imate na umu. Visokokvalitetni dijelovi iz BMW M Performance dijelova naglašavaju dinamički karakter ovog upečatljivog sportskog kupea.
BMW držač skija i snowboarda, produljiv sa bočne strane BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW držač za skije i snowboard, produljiv sa strane.

BMW nosač skija i snowboarda koji se može zaključati i koji se može produžiti sa strane osigurava sigurno držanje do pet pari skija ili snowboarda i olakšava utovar na višim vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem.
BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

Stražnji nosač za bicikle Pro 2.0

Stražnji stalak za bicikl BMW Pro 2.0 lagan je, ali stabilan i može podnijeti opterećenja do 60 kg. Izuzetno je jednostavan za korištenje i može prevoziti dva bicikla/e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova funkcija preklapanja omogućuje jednostavan pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW stanica za punjenje univerzalna bežična BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW stanica za punjenje univerzalna bežična.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon može se udobno i učinkovito napuniti bez kabela u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: Integrirana eksterna baterija energije može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna.

Dodaje snažnu pojavu: prednji donji dio odbojnika M Performance izrađen od ugljičnih vlakana naglašava muški izgled vozila na vrlo ekskluzivan način. Jedinstveni moto sport izgled za svakoga tko odbije napraviti kompromis.
M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi BMW serije 4 Coupé G22 2020

M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi.

Visokokvalitetni detalji aerodinamike za prednji odbojnik su napravljeni specijalno za vozilo u zračnom tunelu i omogućuju još sportskije upravljanje. Izrađeni su od poliuretana visoke čvrstoće i daju vozilu upečatljiv trkaći automobil s crnim bojama visokog sjaja.
M Performance upravljač BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža odličan osjećaj i lakoću držanja – za sportski osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW 430i Coupé.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

180 (245)/4,500-6,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

5.9

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.4-6.6

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

167-149

BMW serije 4 Coupé (G22), tehnički podaci

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW serije 4 Coupé (G22), Artic Race Blue metalik, stražnji pogled sa osobom

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili pravoj ponudi leasinga za vaš novi BMW serije 4 Coupé.

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW Teleservices

BMW Teleservices.

S inovativnim Teleservices BMW ConnectedDrive vaš BMW pomaže vam da ostanete hladne glave: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Dakle, možete se osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate o svemu razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo putem interneta na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 4 Coupé, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2–7,5
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 186-170
 

Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.2-7.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 186-170

  Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na www.bmw.de/wltp