BMW serije 3 limuzina, bmw serije 3 ponude najma

THE 3

BMW SERIJE 3 LIMUZINA: PONUDE I USLUGE

Vaš BMW serije 3 limuzina je u najboljim rukama s nama. Naš široki asortiman originalnih BMW-ovih dodataka daje vašem BMW-u osobni dodir, dok BMW M Performance dijelovi isporučuju autentičan trkaći doživljaj na bilo kojoj cesti. BMW-ova atraktivna paleta usluga jamči potpunu zaštitu u hitnim slučajevima, uz pokrivenost servisiranja i održavanja koja osigurava da se možete potpuno usredotočiti na zadovoljstvo u vožnji. BMW Financial Services također nudi fleksibilne i atraktivne leasing i financijske pakete koji uvijek stavljaju vaše potrebe na prvo mjesto.

Read more
THE 3BMW SERIJE 3 LIMUZINA: PONUDE I USLUGE

ORIGINALNI BMW DODACI.

Osjećajte se dobro, osjećajte se kao kod kuće.

Svi vozači BMW-a uživaju u zadovoljstvu u vožnji kao standardu. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor individualnih dodataka i opcija koji su savršeno prilagođeni vašem vozilu u kvaliteti, dizajnu i performansama, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - sve što imate na umu.
BMW serije 3 limuzina, BMW krovna kutija
BMW 3 Series Sedan, BMW Roof box

BMW krovna kutija.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji sa titanijum srebrnim bočnim stranicama ima kapacitet 420 litara i kompatibilan je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Činjenica da se isti može otvoriti sa bočnih strana i ima trostruku zaštitu protiv otvaranja čini ga jednostavnim za korištenje i sigurnim od pokušaja krađe.
BMW serije 3 limuzina, 20" M Performance Y-Spoke 795 M Bicolor

20" M Performance Y-Spoke 795 M Bicolor.

Visokokvalitetni kovani kotači od 20'' M Y-Spoke 795 M dizajnirani su u Bicolor Ferric Grey mat boji, sjajni i imaju M logotip u boji i brušena M Performance slova. TPMS set ljetnih kotača s run-flat gumama, veličina kotača 8J x 20 s veličinom gume 225/35 R20 90Y XL RSC prednjih guma i 8.5J x 20 s veličinom gume 255/30 R20 92Y XL RSC stražnjih guma.
BMW serije 3 limuzina, 20" M Performance Cross-spoke 794 M Bicolor

20" M Performance Cross-spoke 794 M Bicolor (Jet Black).

Visokokvalitetni kovani kotači od 20'' M Performance Cross-spoke 794 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black boji, sjajni i imaju M logotip u boji. TPMS set ljetnih kotača s run-flat gumama, veličina kotača 8J x 20 s veličinom gume 225/35 R20 90Y XL RSC prednjih guma i 8.5J x 20 s veličinom gume 255/30 R20 92Y XL RSC stražnjih guma.
BMW serije 3 limuzina, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je vrlo osjetljiva full-HD kamera koja snima događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkirana. U slučaju smetnji i izvanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentirala moguće nezgode ili (pokušaj) provale.
BMW serije 3 limuzina, BMW univerzalna bežična stanica za napajanje

BMW univerzalna bežična stanica za napajanje.

Bežično napajanje, bilo kada i bilo gdje: Zahvaljujući univerzalnoj BMW bežičnoj stanici za napajanje, pametni se telefon može olakšano i učinkovito napajati bez kabela u vozilu. Mobilni telefon se sprema na stabilan i siguran način. Osobito pametno: integrirana vanjska baterija može se ukloniti i omogućuje bežično napajanje izvan vozila.
BMW serje 3 limuzina, svevremenske prednje podne prostirke

Prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Savršenih mjera, izdržljive BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete s podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. One su crne boje i imaju visokokvalitetnu inox ploču od nehrđajućeg čelika.

BMW USLUGE.

Ostavite brige iza sebe.

BMW postavlja standarde u uslugama i uvijek je tu za vas. Pomoću usluga Breakdown and Accident Assistance naši stručnjaci su na raspolaganju 24 sata dnevno za hitne slučajeve - 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnoj usluzi BMW Teleservices, vaš BMW automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebama održavanja i kvarovima, kako bi vas mogli kontaktirati samostalno. Uz BMW Service Inclusive, ove i sve ostale usluge su financijski pokrivene u vremenskom periodu koji ste odabrali. Osigurajte više vremena za važne stvari u vašem životu: uz široku paletu usluga koje nudi BMW, uvijek ste sigurni.
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Samo se prepustite i usredotočite se na ono što je doista važno - zadovoljstvo u vožnji. Uz BMW Service Inclusive to možete i učiniti. Jednim jednokratnim plaćanjem dobivate sve usluge održavanja za vremensko razdoblje po vašem izboru.
Saznajte više
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Pomoću inovativnih usluga Teleservices BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam da budete bez briga: kada je to potrebno ili u slučaju kvara, on će Vašem BMW-ovom servisnom partneru pružiti sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas potom kontaktirati kako biste dogovorili sastanak. Tako se možete osloniti na brzu i izravnu uslugu i ne morate o tome razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može donijeti više udobnosti vašem životu.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna BMW pomoć na cesti dostupna je svim vozačima BMW-a 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv - naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na mjestu događaja, ako je potrebno.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI.

Pokazuje karakter.

Tek je kratko na cesti, a BMW serije 3 limuzina ostavlja sve iza sebe - konvencije i natjecanja. U kombinaciji s BMW M Performance dijelovima, vrhunska sportska limuzina još jednom pokazuje kako se neprekidno ponovno otkriti.
BMW serije 3 limuzina, M Performance dijelovi
BMW serije 3 limuzina, M Performance rešetka maske crne boje visokog sjaja

M Performance rešetka maske crne boje visokog sjaja.

Snažni karakter: letvice maske i okruženja u crnoj boji visokog sjaja odišu snagom i dinamičnošću. Za jedinstven izgled koji ostavlja jasan dojam.
BMW serije 3 limuzina, M Performance stražnji spojler, karbonska vlakna

M Performance stražnji spojler, karbonska vlakna.

Još impresivniji: M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava vrhunsku kvalitetu i dinamičan izgled automobila. Visokotehnološki materijal od karbonskih vlakana čini ga iznimno laganim i čvrstim u isto vrijeme. Stražnji spojler optimizira aerodinamičnost i omogućava još više sportskih voznih karakteristika.
BMW serije 3 limuzina, M Performance prednji razdjelnik Pro, karbonska vlakna

M Performance prednji razdjelnik Pro, karbonska vlakna.

Ostavite upečatljiv dojam: M Performance prednji razdjelnik od 100%-tnih karbonskih vlakana pruža optimalnu aerodinamiku i ističe muški izgled vozila na veoma ekskluzivan način. Jedinstveni trkaći izgled koji traži svakoga tko odbija kompromise.
BMW serije 3 limuzina, M Performance upravljač

M Performance upravljač.

Činjenice koje fasciniraju: Zahvaljujući području prianjanja s Alcantara kožom, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje - za sportskiji osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnji pojas od crvene kože naglašavaju njegov trkaći stil. Dodatno: M Performance obloge upravljača, karbonska vlakna/Alcantara i M Performance mjenjač s ručkama od karbonskih vlakana.
BMW serije 3 limuzina, M Performance podne prostirke

M Performance podne prostirke.

Vrhunski izgled, izvanredno prianjanje: M Performance podne prostirke pridonose individualnom sportskom dojmu područja kod nogu. S M logotipom i M Performance natpisom. Vrhunski dizajn zaokružen je kožnim okvirima s ukrasnim prošivima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.
BMW serije 3 limuzina, M Performance ukrasne letvice od karbonskih vlakana

M Performance ukrasne letvice od karbonskih vlakana.

Vidljivo uzbuđenje: M Performance ukrasne letvice izrađene su od karbonskih vlakana s otvorenim porama. Posebna obrada presvlaka ne samo da im daje jedinstven upečatljiv izgled već i jedinstven osjećaj. Za individualni trkaći izgled u unutrašnjosti vozila.

BMW USLUGE POVEZANOSTI.

Uvijek jedan korak ispred.

Zajedno s pametnim BMW ConnectedDrive uslugama kao što su Real Time Traffic Information (informacije o prometu u stvarnom vremenu), Connected Music ili Remote Services, uvijek ste povezani s BMW-om i sa svijetom.
BMW serije 3 limuzina, Remote Services

Remote Services.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services omogućuju vam pristup vozilu s udaljenosti pomoću aplikacije BMW Connected. Bljeskajte prednjim svjetlima, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja u vašem vozilu ili zaključajte svoj BMW s bilo kojeg mjesta pomoću pametnog telefona.
BMW serije 3 limuzina, Real Time Traffic Information

Real Time Traffic Information.

Zašto trošiti vrijeme na prometne gužve? Real Time Traffic Information omogućuju vam da brže i učinkovitije dosegnete svoje odredište. Prati trenutnu prometnu situaciju u realnom vremenu i računa alternativne rute. Lokalni sustav upozorenja na opasnost dodatna je značajka koja vas upozorava na nepovoljne uvjete na cesti ili nesreće.
BMW serije 3 limuzina, Connected Music

Connected Music.

Slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasična na autocesti, jazz tijekom gužve i pop u krstarenju. S opcijom Connected Music možete izravno emitirati čak 30 milijuna pjesama bez ikakvih ograničenja, zahvaljujući BMW-ovim glazbenim partnerima Deezeru i Napsteru, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.
BMW serije 3 limuzina, Connected paket Professional

Connected paket Professional.

Concierge Service, Remote Services, Connected Music, Real Time Traffic Information ili priprema za Apple CarPlay®, In-Car Experiences? Zašto odabrati pojedinačne opcije kada sve možete imati zajedno? Uz Connected Package Professional možete uživati u ovim uslugama iz opcije BMW ConnectedDrive i BMW Music, kao i besplatnim dodatnim uslugama za testiranje.
BMW serije 3 limuzina, Priprema za Apple CarPlay®

Priprema za Apple CarPlay®.

Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniji, kao i aplikacijama kao što su iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Glasovna tipka na upravljaču se može koristiti i za pristup Siri, Appleovom glasovnom asistentu.
BMW serije 3 limuzina, Map Update

Map Update.

Uz opciju Map Update, netočne informacije o rutama stvar su prošlosti jer postoje dva načina za ažuriranje informacija karata u vašem navigacijskom sustavu. Automatsko ažuriranje karata u vašoj trenutnoj zemlji. S druge strane, ažuriranja karata putem USB-a omogućuju ručno preuzimanje za cijelu regiju. To znači da uvijek možete imati najnovije informacije na karti kada putujete u inozemstvo.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima  Auto centar Tomić

    Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.