BMW serije 3 limuzina

NEUSPOREDIVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW serije 3 limuzina.

NEUSPOREDIVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW serije 3 limuzina.

NEUSPOREDIVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.BMW serije 3 limuzina.

Emisije CO2 u g/km (kombinirano): (EfficientDynamics Edition 320d) *

113–102 [109–99]

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano):  (EfficientDynamics Edition 320d) *

4.3–3.9 [4.1–3.8]

Emisije CO2 u g/km (kombinirano): (340i) **

179–172 [159–152]

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): (340i) **

7.7–7.4 [6.8–6.5]

Legenda od predstavljanja 1975.: BMW serije 3 utjelovljenje je sportske limuzine. Sad u šestoj generaciji, neodoljiva kombinacija dinamičnog dizajna, neusporedive agilnosti i izvanredne svakidašnje praktičnosti i danas je dojmljiva kao i uvijek. Optimalna raspodjela težine, klasičan pogon na stražnje kotače i snažni, učinkoviti benzinski i dizelski motori s BMW-ovim tehnologijama EfficientDynamics jamče izvanrednu dinamiku i nisku potrošnju goriva. Inteligentan BMW-ov pogon na sve kotače xDrive u svakom trenutku omogućava najbolju trakciju. A opremom linija Sport, Luxury ili paketom M Sport svoj ćete BMW serije 3 limuzina prilagoditi svojim potrebama i željama.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Dizajn

Dizajn.

Prepoznatljivi dizajnerski elementi čine BMW serije 3 najsportskijim u svojem segmentu. Najsuvremenijom interpretacijom klasičnog trodijelnog dizajna vozilo zadržava dizajnersku tradiciju marke BMW: dug poklopac motora, kratke prevjese, velik međuosovinski razmak i prema straga pomaknut odjeljak za putnike. Na taj način najprodavaniji BMW svih vremena nastavlja ulogu predvodnika u svojem segmentu.
Read more
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

BMW serije 3 limuzina dinamiku iskazuje na mnogo različitih načina. Opcijski prilagodljivi M ovjes ili promjenjivo sportsko upravljanje jamče vrhunske reakcije i omogućuju najbolja vozna obilježja čak i tijekom sportskije vožnje. Motori BMW TwinPower Turbo i opcijski osmerostupanjski mjenjač Steptronic Sport nude izvanredno zadovoljstvo u vožnji. Te i druge tehnologije iz palete BMW EfficientDynamics jamac su vrhunskih performansi, ali istodobno pomažu smanjivanju potrošnje goriva.
Read more
Sigurnost i udobnost

Sigurnost i udobnost.

BMW serije 3 ima sve što je potrebno da se ugodno smjestite i opustite. Prostrana unutrašnjost s mnogo mogućnosti za pohranu svako putovanje pretvara u doživljaj vrhunske udobnosti. Prilagodivi prtljažnik izvanredno je praktičan, a domišljata zaštita putnika jamči spokoj na svakom mjestu u kabini vozila.
Read more