The BMW 3 Series Gran Turismo

ČISTA INSPIRACIJA.

BMW serije 3 Gran Turismo.

ČISTA INSPIRACIJA.

BMW serije 3 Gran Turismo.

ČISTA INSPIRACIJA.BMW serije 3 Gran Turismo.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (340i)

Kombinirana potrošnja u l/100 km (340i)

Emisija CO2 u g/km

Međuosovinski razmak u cm

5.1

7.3–7.0

166–159

2,920

Svestran karakter pun ideja i destinacija: sa svojim sportskim dizajnom, uzbudljivom dinamikom i prostranošću, novi BMW serije 3 Gran Turismo čini jedinstveni koncept vozila. Kupeovska krovna linija naglašava neponovljiv i zadivljujući dizajn. Novi BMW serije 3 Gran Turismo: izražajan, svestran, očaravajuć.

 

The figures for fuel consumption, CO2 emissions and power consumption
depend on the wheel and tyre sizes selected. Fuel consumption is
determined in accordance with the ECE driving cycle. The models
illustrated may, in part, include optional equipment and accessories not
fitted as standard.

POKAZUJE SNAGU. DEMONSTRIRA VELIČINU.

Dizajn

DIZAJN.

Izgled vozila definira njegova muskulatura koja se skladno spaja s glatkom linijom krova klasičnih kupea. Posljedica tog spoja je prepoznatljiv i očaravajuć dizajn BMW-a serije 3 Gran Turismo. Precizne konture i ekspresivno oblikovane površine tvore fascinantnu igru svjetla i sjene, dok dizajn svjetala sprijeda i straga naglašava sportski i moćan izgled.
Pročitajte više
Sportski duh

SPORTSKI DUH.

Zadovoljstvo u vožnji BMW-a serije 3 Gran Turismo sistematično je osmišljeno kako bi se istaknuo sportski karakter. Visokorazvijeni BMW TwinPower Turbo motori iz svake kapi goriva izvlače maksimum energije kako bi ostvarili neusporedivu voznu dinamiku. Aktivni stražnji spojler nije samo ukras, već i služi kako bi se optimizirao protok zraka i kako bi se osigurale najbolje moguće vozne karakteristike prijanjanja uz cestu.
Pročitajte više
Prostranost

PROSTRANOST.

Doživite ispirativan osjećaj neovisnosti: dugi međuosovinski razmak te podignuta linija krova stvaraju obilje prostora za noge i glavu za sve putnike u BMW-u serije 3 Gran Turismo. Vrata bez okvira puštaju u unutrašnjost vozila obilje svijetlosti te stvaraju još istaknutiji osjećaj prostranosti. Povrh toga, sa svojim svestranim prtljažnim prostorom i djeljivom stražnjom klupom, BMW serije 3 Gran Turismo je idealan pratitelj za aktivan i sportski stil života.
Pročitajte više

Dizajn.

Praktične funkcije.

Vozna dinamika i učinkovitost.

Mobilna udobnost.

Fotografije i filmovi.

Motori.

Tehnički podaci.

LINIJE & OPREMA.

Više dinamičnosti? Još više ekskluzivnosti? Brojni i raznovrsni paketi linija i opreme, kao što je na primjer M sportski paket, ostavljaju malo prostora za neispunjene želje. Razmazite se!

MODELI & OPREMA.

Više dinamičnosti? Još više ekskluzivnosti? Brojni i raznovrsni paketi linija i opreme, kao što je na primjer M sportski paket, ostavljaju malo prostora za neispunjene želje. Razmazite se!

Potrošnja goriva i emisije CO₂.

Daljnje informacije o službenim vrijednostima potrošnje goriva te o službenim specifičnim vrijednostima emisija CO₂ za nove putničke automobile možete pronaći u vodiču naziva „Vodič za potrošnju goriva i emisije CO₂ kod novih putničkih vozila“, koji se može preuzeti bez naplate na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

 

Vrijednosti se ne odnose na pojedinačno vozilo te ne predstavljaju dio prodajne ponude; predstavljene su samo u svrhu usporedbe između različitih tiplova vozila. Kod određivanja razine emisija CO₂ nisu uzete u obzir vrijednosti koje su ispuštene tijekom proizvodnje ili u procesu dovoda goriva i drugih izvora energije u automobil, u skladu s direktivom 1999/94/EC.


Pročitajte više