Dizajn BMW-a serije 2 Gran Tourer

MNOGO PROSTORA ZA ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Dizajn BMW-a serije 2 Gran Tourer.

MNOGO PROSTORA ZA ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Dizajn BMW-a serije 2 Gran Tourer.

Novi dodatak obitelji BMW serije 2, BMW serije 2 Gran Tourer funkcionalno je vozilo koje se odlikuje prostranošću, praktičnošću i fleksibilnošću. Vanjskom dijelu vozila kratki prevjesi daju dinamični izgled, dok visoka linija krova pridonosi prostranosti u unutrašnjosti. Uz velik prtljažnik, unutrašnjost visoke kvalitete nudi vam različite mogućnosti sjedenja, pohranjivanja i prijevoza.

MNOGO PROSTORA ZA ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. Dizajn BMW-a serije 2 Gran Tourer.

Novi dodatak obitelji BMW serije 2, BMW serije 2 Gran Tourer funkcionalno je vozilo koje se odlikuje prostranošću, praktičnošću i fleksibilnošću. Vanjskom dijelu vozila kratki prevjesi daju dinamični izgled, dok visoka linija krova pridonosi prostranosti u unutrašnjosti. Uz velik prtljažnik, unutrašnjost visoke kvalitete nudi vam različite mogućnosti sjedenja, pohranjivanja i prijevoza.

VANJSKI DIZAJN.

Dimenzije BMW-a serije 2 Gran Tourer već na prvi pogled dočaravaju svestranost i praktičnost vozila. Pogledate li ga sprijeda, vidjet ćete da je spušten kao da je riječ o sportskom modelu. Poglede privlači široka maska niža od prednjih svjetala što stvara dinamičan dojam jedinstven u tom segmentu vozila.

Gledani iz profila, visoka linija krova, velika vrata i uspravan Hofmeisterov pregib naznake su vrlo prostrane unutrašnjosti. Istodobno je vozilo vizualno izduljeno precizno vođenim obrisima i dugim prozorima.

I stražnji dio ukazuje na prostranu unutrašnjost. Vodoravni obrisi i površine te široko razmaknuta izduljena svjetla dodatno ističu robusnost vozila.

Otkrijte BMW serije 2 Gran Tourer u akciji

VRHUNSKI UŽITAK U VOŽNJI.

Otkrijte BMW serije 2 Gran Tourer u akciji.

VRHUNSKI UŽITAK U VOŽNJI.

Otkrijte BMW serije 2 Gran Tourer u akciji.

DIZAJN LED SVJETALA.

LED svjetla sa svjetlima za zavoje optimalno osvjetljavaju cestu i čine noćnu vožnju opuštenom uz visok stupanj sigurnosti. Svjetla se odlikuju svijetlom i učinkovitom bi-LED tehnologijom za niski i visoki snop svjetala.
Svjetla za slijeđenje zavoja, baš kao i stražnja svjetla, izvedena su u LED tehnici. Uključite li svjetla za zavoje niskog osvijetljenja, bolje ćete, primjerice, vidjeti pješake i bicikliste u urbanim područjima. Pri brzinama između 40 i 70 km/h svjetla za slijeđenje zavoja služe i za statično osvjetljenje zavoja.
Dvostruki koronski prstenovi oko glavnih svjetala i LED dnevna svjetla te parkirna svjetla smještena u svjetlosne vodiče glavnih svjetala pridonose prepoznatljivom i iznimno upečatljivom izgledu prednjeg dijela vozila.

PANORAMSKI STAKLENI KROV.

Panoramski stakleni krov omogućuje prekrasan pogled iz automobila i u unutrašnjost propušta obilje svjetlosti te tako u njoj stvara dojam raskošne prostranosti i prozračnosti. Ako je sunce previše jako, sjenilo na izvlačenje se glatko i jednostavno zatvara. Uz kliznu funkciju i funkciju dizanja, panoramski stakleni krov pruža mnoge opcije odlične ventilacije. Ukoliko se stakleni krov stavi u poziciju za ventilaciju, sjenilo se automatski vraća kako bi se omogućilo optimalno strujanje zraka. Ugrađeni štitnik od vjetra automatski se uključuje kako bi se minimizirala turbulencija vožnje s otvorenim krovom.

UNUTARNJI DIZAJN.

Želite li otkriti raskošan svijet unutrašnjosti BMW-a serije 2 Gran Tourer, dovoljno je ući u vozilo. Prostranost je glavna značajka unutrašnjosti tog modela. Veliki vjetrobran i opcijski panoramski stakleni krov pridonose dojmu otvorenog, svijetlog prostora koji se može dodatno istaknuti opcijskim rasvjetnim paketom.
Opcijske presvlake od perforirane kože s upečatljivim šavovima na sjedalima, instrumentna ploča i središnja konzola jamče prvorazredan izgled i osjećaj. Vozač i suvozač sjede na povišenom položaju što s dodatnim prozorom sprijeda omogućuje bolji pogled na sve strane. Jedna od ponuđenih opcija je i BMW Head-Up Display koji sve informacije važne za vožnju projicira izravno u vozačevo vidno polje.
Prostor straga obilježen je praktičnošću. Stražnja se klupa može podijeliti u omjeru 60:40, a usto se nasloni stražnjih sjedala mogu spustiti u omjeru 40:20:40. Ovdje je i opcijski treći red sjedala s dovoljno prostora za još dva putnika.

  • Ambijentalna rasvjeta

    Ambijentalna rasvjeta s dojmljivim svjetlom dobrodošlice kombinacijom izravnih i neizravnih izvora svjetlosti ugodno i elegantno osvjetljava unutrašnjost te stvara profinjeno salonsko ozračje. Rasvjetna su tijela postavljena na središnju konzolu i u prostore za noge, a ugrađena su i svjetla za čitanje u prednjem i stražnjem dijelu kabine.

MATERIJALI.

Odabir materijala u BMW-u serije 2 Gran Tourer usmjeren je na postizanje svježeg i modernog izgleda vozila. Osim tkaninom, sjedala mogu biti presvučena kožnatim presvlakama s perforacijama i kontrastnim šavovima kojima su, ovisno o odabranoj inačici vozila, obložene i instrumentna ploča te središnja konzola.

Velike galvanizirane ukrasne letvice na instrumentnoj ploči razdvajaju otvore za zrak i tako ističu prozračno ozračje unutrašnjosti. Za ekskluzivnost te prvorazredan izgled i osjećaj zaslužni su kromirani detalji raspoloživi u opcijskim inačicama opreme. Ukrasne letvice na instrumentnoj ploči i vratima srebrne su, u boji aluminija, elegantne crne boje ili izrađene od plemenita drva.  

SAMOSTOJEĆI ZASLON.

Samostojeći zaslon

SAMOSTOJEĆI ZASLON.

Svi su važni radni elementi kokpita BMW-a serije 2 Gran Tourer na tipično BMW-ov način orijentirani prema vozaču. Među njima se ističe samostojeći kontrolni zaslon dijagonale 8,8 inča (22 centimetra) koji uz „plutajuću” središnju konzolu odražava premium kakvoću i prozračan, moderan izgled unutrašnjosti. Savršeno postavljen na visinu koja jamči najbolju vidljivost, u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom vozaču čak i u nepovoljnim svjetlosnim uvjetima nudi najvažnije informacije izvanredne kvalitete.