Udobnost i praktičnost BMW-a serije 2 Gran Tourer

MJESTO ZA SVE – UZ FLEKSIBILAN RASPORED SJEDENJA.

Udobnost i praktičnost BMW-a serije 2 Gran Tourer.

MJESTO ZA SVE – UZ FLEKSIBILAN RASPORED SJEDENJA.

Udobnost i praktičnost BMW-a serije 2 Gran Tourer.

Bez obzira na to prevozite li prijatelje, obitelj ili prtljagu, BMW serije 2 Gran Tourer nudi vam izvanrednu fleksibilnost u svakom smislu. Od prilagodljivog kokpita do podesivih stražnjih sjedala te prostranog prtljažnika kojem se opcijski može dodati treći red sjedala za dva dodatna putnika – uvijek ima dovoljno prostora za sve i svašta.

MJESTO ZA SVE – UZ FLEKSIBILAN RASPORED SJEDENJA. Udobnost i praktičnost BMW-a serije 2 Gran Tourer.

Bez obzira na to prevozite li prijatelje, obitelj ili prtljagu, BMW serije 2 Gran Tourer nudi vam izvanrednu fleksibilnost u svakom smislu. Od prilagodljivog kokpita do podesivih stražnjih sjedala te prostranog prtljažnika kojem se opcijski može dodati treći red sjedala za dva dodatna putnika – uvijek ima dovoljno prostora za sve i svašta.

PRAKTIČAN KOKPIT.

U prednjem dijelu kabine BMW-a serije 2 Gran Tourer funkcionalnost vozila na najbolji način ističe prostranost vozila. Ali nije riječ samo o vizualnom dojmu: podesiva sjedala i brojne mogućnosti pohrane jamče i izvanrednu prilagodljivost kokpita.

 • Dizajn koji stvara prostor

  Horizontalna razdvojenost površina BMW-a serije 2 Gran Tourer stvara izvanredan dojam raskošno velikog prostora. Širok vjetrobran, veliki prozori i opcijski panoramski stakleni krov u kabinu propuštaju mnogo svjetlosti te tako pridonose dojmu prozračnog i prostranog prostora.

 • Držači čaša

  U kokpitu BMW-a serije 2 Gran Tourer nema opasnosti od prolijevanja napitaka koje nosite sa sobom jer su iza ručice mjenjača dva velika držača za čaše. Veliki pretinci u prednjim i stražnjim vratima dovoljno su veliki za boce do 1,5 litre.

 • Mogućnosti pohranjivanja

  Mogućnosti pohrane u BMW-u serije 2 Gran Tourer nude i otvoreni odjeljak iznad središnje konzole u koji se mogu odložiti mobiteli, naočale i ključevi, a pod prednjim sjedalima i sjedalima u drugom redu praktični su pretinci za pohranu manjih predmeta.

PODESIVA STRAŽNJA SJEDALA.

Kad je riječ o prostoru za prijevoz tereta, stražnji dio kabine BMW-a serije 2 Gran Tourer zadovoljit će sve vaše potrebe. Ovisno o tome što želite prevesti, sve što se od vas traži malo je jednostavnog povlačenja, guranja i sklapanja kako biste tri sjedala pune širine brzo pretvorili u dodatni prtljažni prostor. Zahvaljujući naslonima stražnjih sjedala djeljivima u omjeru 40:20:40 – kojima se može namjestiti i nagib – ta klupa uz nevjerojatnu prilagodljivost nudi dodatnu mogućnost prijevoza tereta i prtljage.

 • Električno preklapanje naslona stražnjih sjedala

  Kad u BMW serije 2 Gran Tourer nešto utovarujete kroz vrata prtljažnika, problem ne predstavljaju ni vrlo dugi predmeti (do 2,60 metara): daljinsko električno spuštanje naslona stražnjih sjedala olakšano je komandom iz prtljažnika.

 • Podesivo stražnje sjedalo

  Podesiva stražnja klupa omogućuje još svestraniju upotrebu prtljažnog prostora. Sjedala se mogu podesiti kako biste stražnjim putnicima omogućili više prostora za noge ili kako biste stvorili još više prostora za utovar u prtljažniku, ovisno o potrebama. Obje su mogućnosti iznimno praktične za svakodnevnu upotrebu. Sjedala se mehanički mogu prilagoditi do 130 milimetara s pomoću ručice ispod sjedala. Sjedalo se može podijeliti u omjeru 60:40.

 • Praktični stolići

  Putnici mogu odložiti različite predmete na sklopive stoliće u stražnjem dijelu vozila – od igračaka I bojanki za djecu do igraćih konzola, knjiga, laptopa I grickalica.
  Stolići koji su vodilicama učvršćeni za stražnju stranu naslona prednjih sjedala mogu se pomicati gore I dolje, a kad nisu u uporabi jednostavno se sklapaju. Sigurno se učvršćuju te ni na koji način ne ometaju pristup stražnjim sjedalima.

TREĆI RED SJEDALA.

Opcijski rasklopivi treći red sjedala nudi prostor za još dva putnika u BMW-u serije 2 Gran Tourer. Taj red sjedala, koji nestaje u podu kad nisu u uporabi te stvara ravnu utovarnu površinu, pridonosi fleksibilnosti kabine.

 • Dovoljno prostora za sedam putnika

  Bez obzira na to je li riječ o djeci ili odraslima, u trećem redu sjedala oba dodatna putnika mogu računati na iznimnu udobnost. Krov je vrlo visok pa odrasli imaju dovoljno prostora za glavu i noge, a mlađim je putnicima zajamčena najveća moguća sigurnost – u treći se red sjedala zakonski smiju postaviti dva dječja sjedala. Prostora je dovoljno i za prtljagu: čak i kad je iskorišten treći red sjedala, prtljažnik vam još uvijek nudi 145 litara zapremnine.

 • Udobnost

  Trećim redom sjedala BMW-a serije 2 Gran Tourer vladaju mir, tišina i opuštenost. Posebna središnja konzola s dva držača za čaše i pretincem za pohranu jamči visoku razinu udobnosti. Pretinci s mrežicama sa strane nude dodatni prostor za odlaganje sitnica. Putnici u trećem redu sjedala na stropu imaju vlastite svjetiljke (dio su opcijskog paketa rasvjete).

 • Funkcija olakšanog ulaska

  Drugi red sjedala omogućuje olakšan pristup trećem redu jer mu se nasloni jednostavno preklapaju mehanizmom za olakšavanje ulaska. Na veći prag stražnjih vrata može se zakoračiti, pa i to pridonosi lakšem ulasku u vozilo.

PRTLJAŽNIK.

Široki prag prtljažnika BMW-a serije 2 Gran Tourer, koja opcijski mogu biti opremljena beskontaktnim otvaranjem i zatvaranjem, omogućuju lak i jednostavan utovar čak i najvećih predmeta na posve ravan pod prtljažnika.

Flexible features for family use.

 • Obujam prtljažnika

  Zahvaljujući podesivim stražnjim sjedalima djeljivima u omjeru 40:20:40 te suvozačevu sjedalu s preklopivim naslonom (opcijska oprema), prtljažnik se prostire duboko u putničku kabinu. Ovisno o položaju sjedala, zapremnina prtljažnika iznosi između 645 i 1905 litara.

 • Preklopna podnica prtljažnika

  Ispod podnica prtljažnika dodatni je prostor za pohranu zapremnine 80 litara. Za pristup tom pretincu dovoljno je samo nekoliko pokreta rukom i sklopivi pod prtljažnika jednostavno se otvara.