Prvi BMW serije 2 Gran Tourer

ZADOVOLJSTVO ZA CIJELU OBITELJ.

Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

ZADOVOLJSTVO ZA CIJELU OBITELJ.

Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

       

ZADOVOLJSTVO ZA CIJELU OBITELJ.Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

       

Kombinirana vožnja u l/100 km (218d)

4.5–4.3 [4.5–4.3]

Obujam prtljažnika

645 i 1905 litara

Preklopivo suvozačevo sjedalo 

Da

BMW serije 2 Gran Tourer dokazuje da se kompaktne dimenzije, funkcionalnost i raznolikost mogu savršeno uklopiti u dinamičan dizajn. Bez obzira na to je li riječ o sportskim aktivnostima, godišnjem odmoru ili svakodnevnoj vožnji, ovaj je automobil uvijek spreman – uz sve dinamične karakteristike koje očekujete od BMW-a.

OTKRIJTE BMW SERIJE 2 GRAN TOURER.

Udobnost I prlagodljivost

Udobnost I prlagodljivost.

Bez obzira na to prevozite li prijatelje, obitelj ili prtljagu, BMW serije 2 Gran Tourer nudi vam izvanrednu fleksibilnost u svakom smislu. Od prilagodljivog kokpita do podesivih stražnjih sjedala te prostranog prtljažnika kojem se opcijski može dodati treći red sjedala za dva dodatna putnika – uvijek ima dovoljno prostora za sve i svašta.

Dizajn.

Dimenzije BMW-a serije 2 Gran Tourer već na prvi pogled dočaravaju svestranost i praktičnost vozila. Pogledate li ga sprijeda, vidjet ćete da je spušten kao da je riječ o sportskom modelu. Poglede privlači široka maska niža od prednjih svjetala što stvara dinamičan dojam jedinstven u tom segmentu vozila. Želite li otkriti raskošan svijet unutrašnjosti BMW-a serije 2 Gran Tourer, dovoljno je ući u vozilo. Prostranost je glavna značajka unutrašnjosti tog modela. Veliki vjetrobran i opcijski panoramski stakleni krov pridonose dojmu otvorenog, svijetlog prostora koji se može dodatno istaknuti opcijskim rasvjetnim paketom.

Praktični kokpit.

U prednjem dijelu kabine BMW-a serije 2 Gran Tourer funkcionalnost vozila na najbolji način ističe prostranost vozila. Ali nije riječ samo o vizualnom dojmu: podesiva sjedala i brojne mogućnosti pohrane jamče i izvanrednu prilagodljivost kokpita.