STRASTVENO ISPITUJE OGRANIČENJA.

BMW M240i Coupé.

STRASTVENO ISPITUJE OGRANIČENJA.

BMW M240i Coupé.

STRASTVENO ISPITUJE OGRANIČENJA.BMW M240i Coupé.

Neukroćen, dinamičan, od nula do stotinu u 4.8 sekundi. BMW M240i Coupé dizajniran je za beskompromisne performanse. Posebno prilagođena M sportska suspenzija, optimizirane komponente visokih performansi i impresivna izlazna snaga M Performance TwinPower Turbo šesterocilindarskog benzinskog motora sa 340 KS čistog zadovoljstva u vožnji proizvodi poznate nuspojave: povišene vrijednosti adrenalina i puno uzbuđenja. Optički je također radikalna, sportska ambicija BMW-a M240i Coupé odmah vidljiva - ekskluzivne značajke dizajna M Performance pokazuju samosvjesan izgled.

BMW M240i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 179

Pročitajte više

IGRA SNAGOM OD 6 CILINDARA.

IGRA SNAGOM OD 6 CILINDARA.

Šest cilindara, kapacitet 3,0 litara. Jedinstvena okretnost i visoka svakodnevna korisnost. Ujedinjeni u jednom pogonskom sustavu koji jasno pokazuje svoj iznimno sportski DNK. M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor inspirira sa spontanom reakcijom i visokim okretnim momentom čak i pri niskim brzinama motora. Rezultat je maksimalni okretni moment od 500 Nm i ubrzanje koje će vam oduzeti dah. Značajan zvuk modela BMW M240i Coupé također akustički naglašava izuzetan talent svoje jedinice snage.

Pročitajte više

PREDSTAVLJA IZUZETNO SPORTSKE POGLEDE.

Osim prepoznatljive dvostruke maske i potpunih LED prednjih svjetala, prednja strana BMW-a serije 2 također ima impresivne povećane otvore za zrak standardnog M aerodynamics paketa s elementima dizajna u željezno sivoj boji. M kotači s dvostrukim krakovima od 18 inča u željezno sivoj boji 436 M dizajna idealno nadopunjuju ovu shemu boja i pružaju uzbudljivu suradnju radnja kočenja i ubrzavanja zahvaljujući standardnim M Sport kočnicama. Aerodinamički oblikovana kućišta retrovizora u željezno sivoj boji i oznaka modela na stražnjoj strani naglašavaju blisku vezu s BMW M automobilima. Crno kromirani završeci ispušne cijevi nadopunjavaju taj efekt: oni su kao prvo znak snažne izvedbe i kao drugo pokazatelj modificiranog ispušnog sustava bez srednjeg prigušivača i s kontrolom odzračivanja zraka.

DEFINIRAN VRHUNSKIM PERFORMANSAMA. KAO I UNUTRAŠNJOST.

Usmjeren prema performansama.

Ekskluzivni M Performance elementi dizajna u modelu BMW M240i Coupé zaokružuju sportsku atmosferu i izvanredan stil. Ultramoderan zaslon s instrumentima nosi oznaku digitalnog modela i pruža optimalni pregled svih relevantnih informacija o vožnji.
Pročitajte više

Sportska sjedala.

Sjednite i krenite: kao i svaki drugi detalj unutrašnjosti, ergonomski oblikovana sportska sjedala s M model šavoivima označavaju težnjom za postignućem vrhunskim performansi dok u isto vrijeme nude vozaču maksimalnu udobnost sjedenja. M Performance jastučići za koljena usavršavaju razinu udobnosti - tijekom dugih putovanja oni posebno optimiziraju položaj vozačkih nogu.
Pročitajte više

Elegantan ulaz.

Nepobjediv prvi dojam: kako ulazite, privlačni pragovi vrata s oznakom modela postavljaju fascinantne detalje i ne ostavljaju dvojbe o tome u kojem razredu putujete.
Pročitajte više

UZBUDLJIVE PERFOMANSE. MAKSIMALNA PRECIZNOST.

Snažna dinamika prevedena u uzbudljivo zadovoljstvo u vožnji: M Performance postavke za podešavanje ovjesa čine model BMW M240i vrhunskim sportašem u svojoj klasi. To uključuje individualno konfigurirane sustave opruga i amortizera, kao i specifičnu elasto-kinematiku za prednju osovinu. Daljnji doprinos dolazi iz varijabilnog sportskog upravljanja, što omogućuje vrlo precizno rukovanje moćne izlazne snage.

 • Promjenjivo sportsko upravljanje

  Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i okretnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.

 • M Sport ovjes

  M Sport ovjes je karakteriziran postavkama sportskih ovjesa, a na vozilima s pogonom na stražnjim kotačima uključuje šasiju spuštenu za oko 10 milimetara. Sadrži kraće ovjesne opruge i čvršće amortizere, kao i teže stabilizatore. Zajedno to rezultira još izravnijim postavkama koje omogućuju posebno dinamičan stil vožnje.

 • xDrive

  Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive distribuira propulzivnu silu uglađeno i varijabilno na prednje i stražnje kotače - za bonus u vučnoj snazi, voznoj dinamici i sigurnosti u svim situacijama. Da bi se dodatno poboljšala agilnost, ova elektronički kontrolirana distribucija električne energije također sprječava podupravljanje i preupravljanje prilikom skretanja.

 • Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva

  Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva omogućava vrlo sportsko mijenjanje brzina. I kao automatska inačica, kao i ručno pomoću ručica mjenjača ili ručica na upravljaču - za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan način vožnje. U SPORT režimu rada i ručicom mjenjača za ručni mijenjač za lijevoruke S/M, sekvence mjenjača su dizajnirane za maksimalne performanse.

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

M Performance automobili impresioniraju svojom snažnom izlaznom snagom. Osigurajte fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. Ipak, unatoč svojem sportskom duhu, još uvijek pokazuju izvanredan stil s usmjerenim dizajnom. M Performance automobili: intenzivirano zadovoljstvo vožnje.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M550i xDrive limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9.1–8.9
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 294

  BMW X4 M40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 199

  BMW X6 M50d:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 174

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.