BMW linije i oprema za BMW serije 2 Coupé

LINIJE KOJE GOVORE SAME ZA SEBE.

BMW linije i oprema za BMW serije 2 Coupé.

LINIJE KOJE GOVORE SAME ZA SEBE.

BMW linije i oprema za BMW serije 2 Coupé.

Pionir ili sportaš? Vi odlučite koju osobnost želite podariti svojem BMW-u serije 2 Coupé. Paketi opreme Sport i Luxury omogućuju vam da izaberete zaseban dizajn svojeg BMW-a serije 2 Coupé. Svatko tko želi dodatno istaknuti već dojmljiv sportski karakter kupea može izabrati paket M Sport koji oslobađa neukroćenu stranu BMW-a serije 2 Coupé. A originalni BMW pribor i dodaci nude brojne dodatne mogućnosti prilagodbe vozila.

LINIJE KOJE GOVORE SAME ZA SEBE.BMW linije i oprema za BMW serije 2 Coupé.

Pionir ili sportaš? Vi odlučite koju osobnost želite podariti svojem BMW-u serije 2 Coupé. Paketi opreme Sport i Luxury omogućuju vam da izaberete zaseban dizajn svojeg BMW-a serije 2 Coupé. Svatko tko želi dodatno istaknuti već dojmljiv sportski karakter kupea može izabrati paket M Sport koji oslobađa neukroćenu stranu BMW-a serije 2 Coupé. A originalni BMW pribor i dodaci nude brojne dodatne mogućnosti prilagodbe vozila.

PAKET M SPORT.

Izvedite sport na ulice: pokažite svima koliko je vaš BMW serije 2 Coupé doista neobuzdan pomoću paketa M Sport. Zajedno s opremom M Aerodynamics (uključenom u paket), paket predstavlja vizualni uskličnik koji jasno upućuje na sposobnosti kupea i prije nego što obznanite svoje namjere.

 • Vanjski dio

  Paket M Sport opremljen ovjesom M Sport i aerodinamičkim M paketom s posebnom prednjom maskom, bočnim spojlerima i stražnjim dijelom, dizajniran je imajući na umu baš sportske vozače. Veliki 17-inčni lakometalni dvokraki kotači 460M pomažu da se istakne sportski stil vozila. Paket opreme BMW Individual High-Gloss Shadow uključuje opremu poput okvira bočnih prozora u crnoj boji visokog sjaja, uključujući i bazu i okvir retrovizora. Osam širokih, uspravnih letvica na maski lakiranih u crnoj boji visokog sjaja, "M" logotip, kromirana ispušna cijev te ekskluzivan lak u plavoj boji Estoril zaokružuju posebnu estetiku paketa M Sport.
  U paketu M Sport dostupne su i druge boje, uključujući metalik sivu, crnu, srebrnu, bijelu i crvenu te standardnu bijelu (nije metalik).
  Dostupni su i 18-inčni lakometalni dvokraki kotači 461 te linija Chrome.

 • Unutrašnjost

  Paket M Sport u unutrašnjosti obuhvaća M gazišta na pragovima te sportska sjedala za vozača i suvozača presvučenima posebnom tkaninom Hexagon ili antracitnom alkantaraom s M linijom, plavim kontrastnim šavovima i ekskluzivnim M stilom. Prednja i stražnja svjetla dobrodošlice stvaraju dinamičan ugođaj zajedno s ambijentalnom rasvjetom sprijeda, straga, u prednjem osloncu za noge i prostoru za pohranu stvari u središnjoj konzoli koja može biti posebne narančaste ili bijele boje. Unutarnje aluminijske letvice Hexagon s linijama u plavoj boji Estoril ili crnoj unutrašnjosti podaruje vrlo dinamičan dojam. U gornjem dijelu automobila, stropna obloga antracitne boje iz palete BMW Individual jamči kabini sportski izgled. Dodatne istaknute značajke paketa su M oslonac za stopalo vozača, skraćena ručica mjenjača s M logotipom, M kožnati upravljač s višefunkcijskim tipkama te instrumentna ploča s jedinstvenim dizajnom brojčanika i prekrasno završno obrađenim linijama i obrubima brojčanika. Paket M Sport savršeno zaokružuje ključ vozila s detaljima u plavoj boji Estoril.
  Želite li, u paketu M Sport presvlake možete naručiti kao vrhunski obrađenu kožu Dakota crne boje, svijetlosivu kožu Oyster Dakota s tamnijim detaljima, kožu Terra Dakota ili crvenu kožu Coral Dakota s crnim detaljima. Usto, dojam raskošnosti u unutrašnjosti dodatno je istaknut unutarnjim letvicama od iznimno obrađenog aluminija s linijama u crnoj ili srebrnoj boji, odnosno letvicama od plemenitog drva Fineline Stream ili Fineline Pure (obje vrste sa srebrnim linijama).

LINIJA SPORT.

Zapanjujući dizajnerski elementi u crnoj boji visokog sjsja govore sami za sebe na vanjskom dijelu, a uz paket BMW Sport strast prema dinamičnosti uvijek je u prvom planu. Jedan pogled na brzinomjer i okretomjer oduševit će sve ljubitelje sporta jer crvene linije na brojčanicima jedva čekaju sljedeću vožnju.

 • Vanjština

  Model Sport uvijek je spreman na kretanje zahvaljujući svojim 17-inčnim lakometalnim kotačima s zvjezdastim krakovima stila 379. BMW-ova bubrežasta maska daje automobilu izričito sportski izgled i dojam ekskluzivnosti s osam dizajniranih letvica s prednjim strana u crnoj boji visokog sjaja. Usto, određena obilježja na prednjim i stražnjim maskama te vanjski okviri retrovizora također su crne boje visokog sjeja. Kromirana ispušna cijev također je crne boje visokog sjaja. Oznaka Sport s bočne strane jasno ukazuje sportsku narav ovog modela.
  Usto, sustav pomoći pri parkiranju straga olakšava vožnju unatrag i parkiranje u skučena mjesta, a maglenke u prednjoj maski jamče veću sigurnost u uvjetima loše vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Također, na zahtjev možete dobiti i 18-inčne lakometalne dvokračne kotače stila 384.

 • Unutrašnjost

  Nadahnuta klasičnom BMW-ovom voznom dinamikom, linija Sport obuhvaća oznaku “BMW Sport” na pragovima vrata. Ključ s prekrasnim crvenim pojedinostima simbolizira uzbuđenje vožnje BMW-a. Sportska sjedala s antracitnim presvlakama “Track” s pojedinostima u crvenoj ili sivoj boji jamče izvrsnu bočnu potporu. Dodatna istaknuta obilježja uključuju prilagodljivo svjetlo u narančasto-crvenoj ili bijeloj boji te instrumentnu ploču s obručima pokazivača u crvenoj boji i crvenim linijama na brzinomjeru i okretomjeru.
  Završna obrada unutarnjih letvica u crnoj boji visokog sjaja ili od kvalitetno brušenog aluminija s istaknutim pojedinostima srebrne boje daje unutrašnjosti linije Sport prikladan trkaći dojam.
  Uz opuštajući spoj izravnog i neizravnog osvjetljenja, paketi rasvjete s LED svjetlima pružaju unutrašnjosti lijep i srdačan ugođaj. Vozač također na raspolaganju ima tempomat s funkcijom kočenja i kožnati M upravljač s višefunkcijskim tipkama. Praktičan paket za pohranu prtljage s brojnim mogućnostima prostora za spremanje stvari savršeno zaokružuje unutrašnjost paketa Sport.

LINIJA LUXURY.

BMW-ova linija Luxury nudi ekskluzivnu opremu za vanjski i unutarnji dio BMW-a serije 2 Coupé što ovom vozilu jamči još suvremeniji i luksuzniji dojam neovisno odakle ga promatrate.

 • Vanjština

  Linija Luxury osmišljena je da dojmi. Lakometalni 17-inčni kotači s Y krakovima 380, BMW-ova bubrežasta maska s 11 letvica kromirane prednje strane, dizajnerski elementi preuzeti iz linije BMW Chrome, prednji i stražnji odbojnici sa specifičnim obilježjima i sjajno kromirana ispušna cijev savršeno su usklađeni sa suvremenim izgledom automobila. Natpis Luxury sa strane jasno ukazuje na namjere automobila.
  Usto, sustav pomoći pri parkiranju straga olakšava vožnju unatrag i parkiranje u skučena mjesta, a maglenke u prednjoj maski jamče veću sigurnost u uvjetima loše vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih prilika.
  Paket Luxury također obuhvaća i alternativne opcijske 18-inčne lakometalne kotače s V krakovima 387 i miješanim gumama.

 • Unutrašnjost

  Aluminijska gazišta pragova s natpisom “BMW Luxury” paketu Luxury daju unutrašnjosti dozu privlačnosti. Presvlake od Dakota kože u boji Oyster s tamnijim detaljima i svijetle boje unutrašnjosti osiguravaju iznimnu udobnost i estetsku privlačnost. Vrh instrumentne ploče crne je boje.
  Unutarnje letvice i obloge od plemenitog drva linije Fineline Stream s rubnim pojedinostima istaknutim mat srebrnom bojom Oxide savršeno dopunjuju detalje na središnjoj konzoli. Promjenjiva ambijentalna rasvjeta u narančasto-crvenoj ili bijelo boji s dodatnim osvjetljenjem na B-nosačima olakšava snalaženje u unutrašnjosti po mraku, a može se namještati putem iDrive kontrolera. Crni ključ ukrašen je kromiranim detaljima.
  Uz opuštajuću kombinaciju izravne i neizravne svjetlosti, svjetlosni paket s LED svjetlima jamči lijep i ugodan ugođaj. Vozač također na raspolaganju ima tempomat s funkcijom kočenja i kožnati M upravljač s višefunkcijskim tipkama.
  Praktičan paket za pohranu prtljage s brojnim mogućnostima prostora za spremanje stvari savršeno zaokružuje unutrašnjost paketa Luxury.

ORIGINALNI BMW DODACI I PRIBOR.

Originalni BMW pribor i dodaci ističu sportsku agilnost BMW-a serije 2 Coupé i poboljšavaju mu praktičnost i iskoristivost. Ovdje ćete pronaći praktične proizvode visoke kakvoće izrade.

 • Stražnji nosač bicikala

  Nosač bicikala novog, atraktivnog dizajna BMW grupe priključuje se isključivo na kuglični završetak kuke za vuču prikolice te je prikladan za prijevoz dva bicikla ili dva električna bicikla. Nosač se može vrlo jednostavno nagnuti kako bi Vam omogućio lakši pristup prtljažniku, a kad ga se ne koristi, moguće ga je sklopiti tako da ne zauzima puno prostora. Dostupan je i produžetak za treći bicikl.

 • Tepisi za sve vremenske uvjete, linija Sport

  BMW-ovi tepisi za sve vremenske uvjete u liniji Sport vodootporni su i odbijaju prljavštinu. Njihove linije dizajna naglašavaju dinamiku vozila. Tepisi za sve vremenske uvjete izrađeni su od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati te su također dostupni i u drugim bojama kako bi odgovarali drugim linijama.

 • Mobitelski adapter

  Snap-in adapter je siguran i stabilan sustav za držanje i punjenje s integriranom funkcijom brzog punjenja za mobilne telefone proizvođača kao što su Apple, Nokia, Motorola, Samsung i Sony Ericsson, kao i RIM/BlackBerry. Beskontaktna veza s antenom smanjuje elektromagnetsko zračenje u kabini i poboljšava signal. Ovisno o opremi vozila, mobilnom telefonu koji koristite i tipu snap-in adaptera, moguće je putem BMW-a integrirati i aplikacije za 'pametne telefone'.

 • Sustav BMW Click & Drive

  Sustav BMW Click & Drive novi je modularni držač koji se sastoji od osnovnog nosača i zamjenjivih okvira držača.
  Ovaj vam sustav omogućuje da Samsungov Galaxy osigurate jednostavno baš kao i Appleov iPhone ili BMW-ov prijenosni navigacijski uređaj zahvaljujući izmjenjivom okviru koji postavite na osnovni nosač.
  BMW Click & Drive sustav vam omogućuje jednostavne i sigurno postavljanje i punjenje pametnog telefona ili prijenosnog navigacijskog uređaja u vozilu. Osnovni nosač učvršćuje se za vjetrobransko staklo pomoću samoljepljive plohe i dizajniran je da se uklopi u unutrašnjost vašeg BMW-a. Ugrađeno USB sučelje omogućuje vam punjenje mobitela ili prijenosnog navigacijskog sustava u vozilu. S modularnim konceptom držača koji se sastoji od osnovnog nosača i zamjenjivih okvira bit će jednostavno prilagoditi nosač pametnim telefonima budućnosti što ovaj koncept čini svestranim i dugoročnim rješenjem.

 • USB adapter za multimedijsku povezivost

  Ovaj vam adapter omogućuje da spojite svoj Apple iPodTM / iPhoneTM ili MP3 reproduktor ili neki drugi oblik pametnog telefona na audiosustav putem ugrađenog USB sučelja te obuhvaća funkciju punjenja i prikaza naslova i liste izvođenja. Adapterom se lako upravlja putem višefunkcijskih tipki na upravljaču, iDrive kontrolerom ili radio uređajem.

 • BMW dječja sjedalica skupine 1

  Dječja sjedalica Group 1 Junior Seat idealna je za djecu od 10 mjeseci do 3,5 godina starosti (oko 9 – 18 kg). Sastoji se od školjke sjedala sa sustavom pojasa koji se učvršćuje u pet točaka i bazom za ISOFIX sustav koja se također može koristiti za modele sjedalica Baby Seat 0+ te Junior Seat 1. Školjka sjedalice može se zajedno s ISOFIX bazom pričvrstiti na vozilo. Djeca su najsigurnija kad je sjedalica okrenuta prema natrag, iako ju možete namjestiti i da gleda prema naprijed. Ugrađeni zračni jastučići pružaju zaštitu od bočnih udaraca, ali su također i ugodno mekani i udobni za svakodnevnu upotrebu. Magnetizirano zaključavanje i udoban pojas koji se učvršćuje u pet točaka olakšavaju zakopčavanje, a jednoruko namještanje visine jamči maksimum praktičnosti. Sjedalica je dostupna u antracitno crnoj i plavo-crnoj boji.

 • Sustav Travel & Comfort, vješalica za odjeću

  Vješalica za odjeću omogućuje vam prijevoz odjeće bez gužvanja. Vješalicu je moguće odvojiti od nosača i koristiti za nošenje odjeće izvan vozila. Modularni sustav na sastavljanje Travel & Comfort osmišljen je oko zasebno dostupnog osnovnog nosača koji se može jednostavno učvrstiti između šipki naslona za glavu. Tada se mogu u produžetku pričvrstiti vješalica za odjeću, sklopivi stol, univerzalna kuka ili držač za Apple iPad™.

 • Futrola za ključ M Sport

  Futrola za ključ M Sport izrađena je od visokokvalitetne kože te ima metalni okvir koji vam omogućuje da lako izvadite ključ. Futrola štiti vaš BMW ključ od ogrebotina, prljavštine i prskanja vodom, tako da možete biti sigurni da će ključ ostati u potpunosti funkcionalan. Futrola za ključ je dostupna u više boja ovisno o liniji opreme, primjerice futrola Sport u kombinaciji crne i crvene boje.