UZBUĐENJA KAO NUSPOJAVA.

BMW M240i Cabrio.

UZBUĐENJA KAO NUSPOJAVA.

BMW M240i Cabrio.

UZBUĐENJA KAO NUSPOJAVA.BMW M240i Cabrio.

Inspiriran BMW-om M, optimiziran za svakodnevnu uporabu. BMW M240i Cabrio prelazi konvencionalne granice ubrzanja: turbopunjeni redni šesterocilindarski benzinski motor katapultira vozilo od 0 do 100 km/h u 4,9 sekundi, a M sportski ovjes prevodi vrhunsku izvedbu u uzbudljivo iskustvo vožnje. Okretan, oduzima dah i uzbudljiv za gledati. Ekskluzivne M Performance značajke dizajna zaokružuju sustavno profinjenu optiku ovog sportaša visokih performansi.

BMW M240i Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 189

Pročitajte više

TRKAĆI PULS KAO STANDARD.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

TRKAĆI PULS KAO STANDARD.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Dobrodošli u raj užitka u vožnji: sa protokom od 3,0 litara, M Performance Twin Power Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor modela BMW M240i je vrhunski sportaš u konvertibilnom segmentu. Kao nijedan drugi, ujedinjuje impresivno ubrzanje s čistom okretnošću i visokom svakodnevnim korisnošću. Impresivne demonstracije svojih izuzetnih performansi dolaze iz iznimno spontane reakcije, visokog okretnog momenta čak i pri malim brzinama motora i širokom rasponu upotrebljivih okretaja.

Pročitajte više

PRIZOR KOJI UBRZAVA PULSEVE.

Vanjština modela BMW M240i Cabrio proteže se izvan M Sport paketa s velikim brojem M Performance specifičnih značajki. Sportski prednji dio s punim LED prednjim svjetlima i povećanim ulazima za zrak prenosi čistu dinamiku. Ovaj dojam naglašavaju izražajni lakometalni kotači od 18 inča Double spoke 436 M u željezno sivoj kombinirani s M Sport kočnicama s plavim čeljustima. Završeci ispušnih cijevi u crnom kromu s obje strane i oznakom modela u crnom kromu definiraju atletski stražnji kraj modela BMW M240i Cabrio. Aerodinamički optimizirana kućišta retrovizora u željezno sivoj pružaju privlačan detalj u bočnom pogledu.

SENZACIJA MOTORSPORTA U OTVORENOM ZRAKU.

SENZACIJA MOTORSPORTA U OTVORENOM ZRAKU.

U unutrašnjosti modela BMW M240i Cabrio usmjerenoj prema vozaču, visokokvalitetni detalji postavljaju sportski naglasak. Primjeri uključuju digitalnu oznaku modela i precizno kronološko skaliranje u zaslonu s instrumenatima. Elementi specifični za M Performance, poput M sportskog kožnog upravljača, ergonomičnih M sportskih sjedala i podstavljenih jastučića za koljena pružaju savršeno upravljanje i udobnost vožnje. I ekskluzivni detalji poput gazišta pragova vrata s oznakom modela impresivno zaokružuju sportsku i elegantnu atmosferu.

UZBUDLJIVA IZVEDBA. MAKSIMALNA PRECIZNOST.

Koncept vozne dinamike modela BMW 240i Cabrio nudi pojačani užitak vožnje s neograničenom svakodnevnom korisnosću. Dobro uravnoteženo ugađanje svih komponenti osigurava visoku okretnost i preciznost pri upravljanju karakteristikama ovjesa i upravljanja, koje su optimizirane za čistu učinkovitost sve do najsitnijih detalja. Ukupni učinak je povećati osjećaj sportske avanture iza upravljača - u svakom trenutku.

 • Promjenjivo sportsko upravljanje

  Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i okretnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.

 • M Sport ovjes

  M Sport ovjes, koji je spušten za oko 10 milimetara u vozilima s pogonom na stražnje kotače karakteriziran je ugađanjem sportskog ovjesa. Sadrži kraće ovjesne opruge i čvršće postavke amortizera, kao i teže stabilizatore. Zajedno to rezultira još izravnijim postavkama koje omogućuju posebno sportski stil vožnje.

 • xDrive

  Inteligentni pogon na sve kotače BMW xDrive trajno dijeli pogonske sile na sva četiri kotača prema trenutačnim koeficijentima trenja kako bi se postigao optimalan učinak. Rezultat je značajan porast dinamike, vučne snage i agilnosti čak i u zahtjevnim voznim situacijama. Dizajniran s naglaskom na stražnje kotače, pogon na sve kotače osmišljen je da zadovolji posebne ambicije vozne dinamike modela BMW M240i Coupé.

 • Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva

  Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva omogućava vrlo sportsko mijenjanje brzina. I kao automatska inačica, kao i ručno pomoću ručica mjenjača ili ručica na upravljaču - za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan način vožnje. U SPORT režimu rada i ručicom mjenjača za ručni mijenjač za lijevoruke S/M, sekvence mjenjača su dizajnirane za maksimalne performanse.

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW MPerformance

INTENZIVIRANO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

M Performance automobili impresioniraju svojom snažnom izlaznom snagom. Osigurajte fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. Ipak, unatoč svojem sportskom duhu, još uvijek pokazuju izvanredan stil s usmjerenim dizajnom. BMW M Performance. Intenzivirano zadovoljstvo u vožnji.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M240i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.3
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 189

  BMW M550i xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9.1–8.9
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 294

  BMW X4 M40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 199

  BMW X6 M50d:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana) 6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 174

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.