PREDAH OD SVAKODNEVNE RUTINE.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a serije 2 Cabrio.

PREDAH OD SVAKODNEVNE RUTINE.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a serije 2 Cabrio.

PREDAH OD SVAKODNEVNE RUTINE.Vozna dinamika i učinkovitost BMW-a serije 2 Cabrio.

Osjetno sportski, vrlo dinamičan. U najsportskijim kabrioletima svoje klase, moćni motori i sofisticiran ovjes čine jedinstveno iskustvo vožnje na otvorenom - uglađeno, buntovno i precizno. Posebne nuspojave: uzbudljivo ubrzanje, preciznost rukovanja i bonus u učinkovitosti zahvaljujući brojnim BMW EfficientDynamics tehnologijama. To označava slobodu.

BMW 230i Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2–6.0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 143–138

Pročitajte više

OSVAJA OD SAMOG POČETKA.

Ispod svoje atraktivne ljuske, BMW serije 2 Cabrio inspirira s dinamičnom jezgrom. Vozno iskustvo uočljivo je definirano nepogrešivim BMW genima: pogon na stražnje kotače, savršenom raspodjelom opterećenja osovine i izravnim, sportskim karakteristikama upravljanja. Rezultat je optimalno rukovanje, uzbudljiva okretnost i naglo ubrzanje. Sve spojeno u beskompromisnoj kombinaciji.

 • Rukovanje

  Posebno okretna dinamika i rukovanje bez muke su obilježja BMW-ove serije 2 Cabrio koje proizvodi tipičan BMW pogon na stražnje kotače, kontrola iskustva vožnje, opcijsko sportski upravljanje i osovinska distribucija opterećenja 50:50 jedinstvena u ovoj klasi. A oni su posebno vidljivi kada se usvoji vrlo sportski stil.

 • Prilagodljiv M ovjes

  Sportska okretnost, mjerljiva do najsitnijih detalja: zahvaljujući elektronički upravljanim amortizerima, prilagodljivi M ovjes idealno se prilagođava stilu vožnje i uvjetima na cesti. Spuštanje od deset milimetara dodatno povećava sportsku agilnost i aktivacija režima rada putem kontrole doživljaja vožnje odabire znatno tvrđe podešavaje amortizera. U Sport + režimu rada, umjesto dinamičkog nadzora stabilnosti (DSC - Dynamic Stability Control) aktivan je dinamički nadzor prianjanja (DTC - Dynamic Traction Control), što omogućuje još sportskiji stil zbog kasnije intervencije DSC-a.

 • Prilagodljivo sportsko upravljanje

  Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i okretnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.

NEOMETANO KRETANJE U NAJČIŠĆEM OBLIKU.

BMW TwinPower Turbo motori.

NEOMETANO KRETANJE U NAJČIŠĆEM OBLIKU.

BMW TwinPower Turbo motori.

Moćni BMW TwinPower Turbo motori BMW-ove serije 2 Cabrio nude nadahnjujuću mješavinu impresivnih performansi, snažnog ubrzavanja i učinkovitosti koja oduzima dah. Neupitljivi zaštitni znakovi bezgraničnog zadovoljstva u vožnji su spontana reakcija i odlučno nakupljanje snage čak i u rasponu niskog broja okretaja. Na svom vrhuncu, BMW 230i isporučuje 185 kW (252 KS). S TwinScroll turbopunjačom koji sadrži Valvetronic, dvostruki VANOS i izravno ubrizgavanje benzina, ovaj motor nudi maksimalni okretni moment od 350 Nm s brzinom motora od samo 1.450 o/min. Niz mjera BMW EfficientDynamics dodatno osigurava nisku potrošnju goriva i manje emisije CO2.

Pročitajte više

STEPRONIC PRIJENOS SA 8 BRZINA.

STEPRONIC PRIJENOS SA 8 BRZINA.

Steptronic prijenos sa 8 brzina omogućava posebno visoku razinu promjena brzina i udobnosti vožnje zahvaljujući uskom rasporedu omjera prijenosa i minimiziranim intervalima okretaja. Time se kombinira maksimalna udobnost s osjećajem impresivne dinamike i malom potrošnjom goriva.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manje potrošnje goriva. Više zadovoljstva u vožnji. To je BMW Efficient Dynamics. Pokriva inovativni tehnološki paket koji utječe na pogonski sustav, upravljanje energijom i koncept vozila. Rezultat je manja potrošnja goriva i manje emisija CO2 s više dinamike i zadovoljstva u vožnji u isto vrijeme. Standardna značajka u svakom BMW-u - i naravno u BMW-u serije 2.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.