OLAKŠANO UMREŽAVANJE.

Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

OLAKŠANO UMREŽAVANJE.

Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

OLAKŠANO UMREŽAVANJE.Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

Doživite neodoljivu slobodu nesmetanog povezivanja kada ste u pokretu - u BMW-u serije 2 Cabrio. Novi operativni koncept inspirira s jasno postavljenim funkcijama, intuitivnom kontrolom i digitalnim uslugama koje pretvaraju unutrašnjost u impresivnu zonu udobnosti. Bez obzira na to prebirete li po elektroničkoj pošti, organizirate sastanke, planirate rute ili želite uživati u omiljenoj glazbi, BMW ConnectedDrive vam to omogućava. BMW Connected u svakom trenutku kontrolira vaše osobno planiranje mobilnosti, tako da stigne na odredište točno i u opuštenom stanju.

Pročitajte više

IZUZETNA POZORNOST U SVAKOM TRENUTKU.

BMW serije 2 Cabrio poduzima sve napore kako bi vam vožnja bila što ugodnija. Inteligentni sustavi pomoći vozaču pružaju novu razinu sigurnosti i udobnosti. Asistent za vožnju s upozorenjem na pješake s gradskom aktivacijom kočnica vas na vrijeme upozorava na druga vozila ili pješake. Upozorenje pri napuštanju voznog traka reagira kada nehotice mijenjate traku i Asistent za oprez preporučuje da se odmorite ako pokazujete znakove umora. A s aktivnim tempomatom i informacijama o ograničenju brzine, uvijek imate potpunu kontrolu nad svojom brzinom. Kada stignete na odredište, Asistent za parkiranje omogućava vam da jednostavno krenete u svoj prostor.

 • Aktivni tempomat

  Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go uključujući upozorenje kontrole pristupa i funkcije kočenja održava brzinu koju je vozač izabrao, kao i udaljenost do vozača ispred. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje i drži predodređenu udaljenost do automobila ispred, čak i u usporenom prometu i do zastoja u prometnim gužvama.

 • Informacije o ograničenju brzine

  Informacije o ograničenju brzine uključujući indikatora bez pretjecanja bilježe ograničenja brzine i informacije o zabranama pretjecanja i prikazuju ih na info zaslonu s instrumentima i na Head-Up zaslonu.

 • Asistent za parkiranje

  Asistent za parkiranje olakšava paralelno i okomito parkiranje. Da biste to učinili, sustav također mjeri uske parkirne prostore dok ih prolazite pri maloj brzini. Kad se pronađe odgovarajući prostor, asistent za parkiranje preuzima upravljač dok je vozač odgovoran za odabir odgovarajuće brzine, kao i s radom akceleratora i kočnica.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 230i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2–6.0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 143–138

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.