ZA INDIVIDUALISTE KOJI VOLE ZADOVOLJSTVA.

Dizajn BMW-a serije 2 Cabrio.

ZA INDIVIDUALISTE KOJI VOLE ZADOVOLJSTVA.

Dizajn BMW-a serije 2 Cabrio.

ZA INDIVIDUALISTE KOJI VOLE ZADOVOLJSTVA.Dizajn BMW-a serije 2 Cabrio.

Prvi dojam: sloboda i potisak prema naprijed. Jedinstveni jezik dizajna BMW-a serije 2 Cabrio odiše lakoćom i elegancijom, snagom i nadahnućem. S otvorenim krovom, izbrušenim, još sportskijim prednjim krajem i atletskom linijom ramena postavlja estetski uskličnik. Sa zatvorenim krovom, iskustvo vožnje nije ništa manje fascinantno - elegantna unutrašnjost nadahnjuje dinamičnim dizajnom, visokokvalitetnom opremom i značajno povećanom akustičkom udobnošću.

BMW 230i Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2–6.0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 143–138

Pročitajte više

NEZAVISNOST U SVOM NAJPOKRETLJIVIJEM OBLIKU.

Atletske konture.

Jezik dinamičkog dizajna BMW-ove serije 2 Cabrio s produljenom duboko spuštenom siluetom odiše ne samo estetikom i elegancijom već i snagom i dinamikom u jednakim mjerama. Fokusirani dizajn vanjštine nadahnjuje s prepoznatljivom linijom ramena, kao i velikim brojem neodoljivih očaravajućih značajki i osvaja svako srce poput oluje.
Pročitajte više

Sportski prednji kraj.

Prepoznatljivi prednji dio BMW.ove serije 2 Cabrio s dvostrukom maskom koja se naginje prema unutra i aerodinamički optimizirani veliki otvori za zrak utjelovljuju impresivnu dinamiku. Ovaj efekt dodatno naglašavaju ravna LED prednja svjetla koja stvaraju tipično BMW-ovo lice s četiri oka i jasna je izjava o sportskom karakteru.
Pročitajte više

Izražajni kotači.

Kada se BMW serije 2 Cabrio promatra s bočne strane, nije samo duboko spuštena silueta ta koja privlači poglede, već i dinamični lakometalni kotači. Čak su i kotači od 16 inča u standardnom modelu sportski i estetski. Ovdje prikazani lakometalni kotači od 17 inča Double-spoke stila 724 stvaraju malo dinamičniji učinak. Oni natravno svi dijele jedno: savršeno držanje na cesti.
Pročitajte više

Prepoznatljiv stražnji kraj.

Nadahnjuje čak i one koji slijede BMW serije 2 Cabrio: atletski stražnji dio karakterizira savršeno djelovanje jasnih kontura i dinamičkih svjetala u obliku slova L, kao i kromiranih ispušnim cijevima. Dodatni dio koji privlači poglede: slobodan pogled na vjetrobransko staklo s otvorenim krovom.
Pročitajte više

OTVORENOG UMA.

Vrhunski akustično električni krov BMW-a serije 2 Cabrio.

OTVORENOG UMA.

Vrhunski akustično električni krov BMW-a serije 2 Cabrio.

Kada se otvori krov BMW-a serije 2, estetika i elegancija kombiniraju s istinskim emocijama. Pri brzinama do 50 km/h, krov može raditi potpuno automatski, ostavljajući nebo kao jedinu granicu. Sa zatvorenim krovom, mekana tkanina sa značajno poboljšanom akustikom također pruža ekskluzivan doživljaj vožnje. Elegantan kontrast s bijelom bojom savršen je za nevjerojatno atraktivan izgled.

Pročitajte više

BMW ORIGINALNI DODACI.

BMW serije 2 Cabrio nudi vam fascinantne mogućnosti za uživanje u životu u pokretu - a također se strogo pridržava ovom zalogu kada se tiče dodataka. Od praktičnog držača bicikla/e-bicikla s prikolicom za vuču, preko univerzalne kuke sustava Travel & comfort za vješanje odjeće do savršeno prilagodljivih podnih prostirki - odabirete opremu koja odgovara vašem životnom stilu.

VOZNA DINAMIKA I UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA I UČINKOVITOST.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 220i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2–5.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 141–133

  BMW 225d Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.9–4.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 128–121

  BMW 230i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.2–6.0
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 143–138

  BMW M240i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.3
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 189

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.