REDEFINIRANA SLOBODA.

Novi BMW serije 2 Cabrio.

REDEFINIRANA SLOBODA.

Novi BMW serije 2 Cabrio.

REDEFINIRANA SLOBODA.Novi BMW serije 2 Cabrio.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW 230i Cabrio)

6.1

Maksimalna brzina u km/h (BMW 230i Cabrio)

250  

Potrošnja u l/100 km, kombinirana (BMW 230i Cabrio)

6.2–6.0

Emisija CO2 u g/km, kombinirana (BMW 230i Cabrio)

143–138

Izgled: prekrasno lijep. Karakter: bezgranično slobodan. Novi BMW serije 2 Cabrio predstavlja demonstraciju sportske slobode i elegancije. Kombinacija dinamičnog dizajna, snažnih motora i ekskluzivne opreme u redizajniranoj unutrašnjosti otvara nove horizonte neograničenog zadovoljstva u vožnji. Najsportskiji Cabrio svoje klase ne ostavlja nikakve sumnje o tome koliko neovisnost može biti privlačna.

BESKOMPROMISAN ESTETA.

Novi BMW serije 2 Cabrio.

BESKOMPROMISAN ESTETA.

Novi BMW serije 2 Cabrio.

Prvi dojam? Neodoljiva simbioza moći i privlačnosti. Sportske proporcije kompakta, izbrušen prednji dio s preoblikovanom dvostrukom maskom i elegantni krov daju novom BMW-u serije 2 Cabrio svoju izražajnu snagu i savršenu formu. Stražnji dio s naglašenom širinom ima nadahnjujući novi dizajn LED svjetla, a istodobno nagovještava koliko snage pruža na cesti.

Pročitajte više
"Sportska obilježja BMW-ove serije 2 Cabrio stvaraju upečatljiviji, sadašnji izgled."
Oliver Heilmer, voditelj dizajna unutrašnjosti BMW Automobila

BESKONAČNO DINAMIČAN.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-ove serije 2 Cabrio.

BESKONAČNO DINAMIČAN.

Vozna dinamika i učinkovitost BMW-ove serije 2 Cabrio.

Dinamika u svom najboljem obliku: fasciniranost vožnje otvorenog krova postiže nove dimenzije u novom BMW-u serije 2 Cabrio. Snažne tehnologije pogona, savršena distribucija opterećenja osovine i impresivna učinkovitost stvaraju beskompromisni sportski doživljaj vožnje na otvorenom.

Pročitajte više

POVEZANI SA SVIJETOM.

Sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

POVEZANI SA SVIJETOM.

Sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

U novom BMW-u serije 2 Cabrio uživate u slobodi povezanosti s prijateljima i svijetom gdje god bili i koje god vrijeme bilo. I slobodu dolaska na odredište na siguran i opušten način. BMW ConnectedDrive nudi pristup digitalnim uslugama, pametnim aplikacijama i sustavima pomoći - za znatno veću udobnost, zabavu i sigurnost.

Pročitajte više

RADIKALNO OTVOREN.

BMW M240i Cabrio.

RADIKALNO OTVOREN.

BMW M240i Cabrio.

Jedino ograničenje je nebo. Osjećaj je prirodna naježena koža. BMW M240i Cabrio s M Performance TwinPower Turbo rednim šesterocilindarskim benzinskim motorom, prilagodljivim M ovjesom, opcijskim Steptronic prijenosom s 8 brzina, kao i promjenjivim sportskim upravljačem i M Sport kočnicama definiraju granice na otvorenom i pružaju vam nezaboravna intenzivna iskustva vožnje.

BMW M240i Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 189

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.