BMW linije i oprema za BMW serije 2 Cabrio

OTVOREN ZA POSVE DRUKČIJI STIL.

BMW linije i oprema za BMW serije 2 Cabrio.

OTVOREN ZA POSVE DRUKČIJI STIL.

BMW linije i oprema za BMW serije 2 Cabrio.

Pomodan suputnik, otmjeni sportaš ili ekskluzivni trendseter? Na vama je da odlučite kakvu osobnost želite podariti svojem BMW-u serije 2 Cabrio. Naime, s BMW-ovim linijama i opremom osim osnovnog paketa opreme na raspolaganju su vam i tri različite dizajnerske inačice. Beskompromisni sportaši mogu izabrati i paket M Sport. Opcijski paketi te originalni BMW pribor i dodaci dodatno ističu vaš individualni stil.

OTVOREN ZA POSVE DRUKČIJI STIL.BMW linije i oprema za BMW serije 2 Cabrio.

Pomodan suputnik, otmjeni sportaš ili ekskluzivni trendseter? Na vama je da odlučite kakvu osobnost želite podariti svojem BMW-u serije 2 Cabrio. Naime, s BMW-ovim linijama i opremom osim osnovnog paketa opreme na raspolaganju su vam i tri različite dizajnerske inačice. Beskompromisni sportaši mogu izabrati i paket M Sport. Opcijski paketi te originalni BMW pribor i dodaci dodatno ističu vaš individualni stil.

PAKET M SPORT.

Ekstreman sportski duh pušten s lanca – paket M Sport omogućuje vam da istaknete divlju narav svog BMW-a serije 2 Cabrio. U kombinaciji s paketom M Aerodynamics vašem je BMW-u zajamčena dodatna žustrina – i to ne samo vizualno nego na svakom putovanju.

 • Vanjština

  Paket M Sport ponajprije je namijenjen dinamičnim vozačima, što je i vidljivo po njegovom M sportskom ovjesu i paketu M Aerodynamic s posebnom prednjom maskom, pragovima te stražnjom maskom. Osim dvokrakih 17-inčnih lakometalnih naplataka tipa 460 M, upečatljiv dojam ostavljaju i M sportske kočnice s plavim kočnim čeljustima. Dinamičan izgled savršeno zaokružuje osam širokih prečki na bubrežastoj maski i kromirani završetak dvostruke ispušne cijevi, zajedno s elementima dizajna linije Shadow visokog sjaja iz palete BMW Individual i ekskluzivnom metalik plavom bojom karoserije Estoril.
  Druge boje koje su dostupne zajedno s paketom M Sport uključuju metalik sivu, metalik crnu, metalik srebrnu, metalik bijelu, Alpine White (nije metalik) i metalik crvenu.
  Kao alternativna mogućnost dostupni su 18-inčni M dvokraki lakometalni naplatci tipa 461 M, srebrne boje ili metalik sive Ferric s miješanim gumama.

 • Unutrašnjost

  Paket M Sport u unutrašnjosti putnike dočekuje M letvicama na pragovima i sportskim sjedalima za vozača i suvozača u kombinaciji tkanine i alkantare, stila "Hexagon" i antracitno crne boje s kontrastnim prošivima plave boje Royal – sve to u ekskluzivnom M stilu. Pozdravno svjetlo sprijeda i straga stvara dinamičnu atmosferu kojoj pridonosi i ambijentalno osvjetljenje sprijeda, straga, u prednjem prostoru za noge te u pretincu za odlaganje u središnjoj konzoli koje se može namjestiti u ekskluzivnim bojama crveno-narančastoj i bijeloj. Aluminijske ukrasne letvice u unutrašnjosti u stilu Hexagon s rubnim detaljima plave boje Estoril ili crne jamče dinamičan i ležeran dojam. Ako pogledate gore, BMW Individual stropni oblog antracitno crne boje dodatno naglašava sportski izgled unutrašnjosti. Druge istaknutije značajke paketa M Sport uključuju naslon za ruke s kliznim podešavanjem, M oslonac za nogu vozača, štitnik za koljeno s desne strane u prostoru za noge vozača, skraćenu ručicu mjenjača s M logotipom, M kožni upravljač s višefunkcijskim tipkama, kao i instrumentnu ploču s jedinstvenim dizajnom brojčanika i vrhunski izrađenim linijama na brojčanicima. Upravljanje doživljajem vožnje uključuje i program rada Sport+. Paket M Sport zaokružuje ključ s detaljima u plavoj boji Estoril.
  U sklopu paketa M Sport po želji su dostupne premium presvlake od Dakota kože u sljedećim bojama: crna, Oyster s tamnim Oyster pojedinostima, Terra ili crvena Coral s crnim pojedinostima. Ozračje ekskluzivnosti unutrašnjost vozila duguje i ukrasnim letvicama te detaljima od fino brušenog aluminija s crnim ili Oxide Silver rubnim detaljima, odnosno letvicama i detaljima od plemenitog drveta linije "Fineline" Stream ili "Fineline" Pure, u oba slučaja s rubnim detaljima u srebrnoj boji Oxide.

LINIJA SPORT.

Upečatljivi vanjski elementi dizajna crne boje visokog sjaja odmah šalju jasnu poruku: s BMW-ovom linijom Sport strast za dinamikom nedvojbeno je na prvom mjestu.

 • Vanjština

  Linija Sport uvijek je spremna na pokret sa svojim 17-inčnim lakometalnim naplatcima sa zvjezdastim krakovima tipa 379. BMW-ova specifična bubrežasta maska zaslužna je za sportski i ekskluzivan izgled automobila s osam ekskluzivno dizajniranih letvica čije su prednje strane obojene visokosjajnom crnom bojom. Određeni dijelovi na prednjoj i stražnjoj masci te kućišta vanjskih retrovizora također su visokosjajne crne boje. Kromirane ispušne cijevi također su svjetlucave crne boje. Natpis "Sport" na bočnoj strani automobila jasno ukazuje na sportski duh ovog modela.
  Također, sustav pomoći pri parkiranju straga olakšava vožnju unatrag i parkiranje na skučena mjesta, a maglenke u prednjoj maski jamče veću sigurnost u uvjetima loše vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih prilika.
  Lakometalni dvokraki 18-inčni naplatci tipa 384 dostupni su na zahtjev.

 • Unutrašnjost

  Nadahnuta klasičnom BMW-ovom voznom dinamikom, oprema linije Sport uključuje natpis "BMW Sport" na pragovima vrata. Ključ s prekrasnim crvenim detaljima simbolizira uzbuđenje vožnje BMW-a. Sportska sjedala presvučena tkaninom "Track" antracitno crne boje i crvenim ili sivim pojedinostima jamče iznimnu bočnu potporu. Ostale pojedinosti uključuju promjenjivo ambijentalno osvjetljenje narančasto-crvene ili bijele boje te instrumentnu ploču s crvenim obručima i crvenim oznakama na brzinomjeru i okretomjeru.
  Unutarnje letvice u visokosjajnoj crnoj boji ili od brušenog aluminija s mat srebrnim Oxide detaljima zaslužni su za prikladno trkaći dojam unutrašnjosti linije Sport.
  Opuštajućom kombinacijom izravnog i neizravnog osvjetljenja, paket rasvjete s različitim LED izvorima svjetlosti stvara privlačno i ugodno ozračje. Vozaču je na raspolaganju i tempomat s funkcijom kočenja te kožnati Sport upravljač s višefunkcijskim tipkama i crvenim ili crnim kontrastnim prošivima. Praktičan paket za pohranu prtljage s brojnim mogućnostima prostora za spremanje stvari savršeno zaokružuje unutrašnjost modela linije Sport.

LINIJA LUXURY.

Premium elementi dizajna od kroma visokog sjaja već na prvi pogled šalju jasnu poruku: BMW-ova linija Luxury usmjerena je na otmjenost i sofisticiranost. Usto, sustav pomoći pri parkiranju (Park Distance Control) omogućuje vam da vozilo parkirate i na najskučenijim parkirnim mjestima omogućujući vam tako, osim luksuza, i još više slobode.

 • Vanjština

  Linija Luxury dizajnirana je da ostavi dojam. Lakometalni 17-inčni naplatci s Y krakovima tipa 380, specifična BMW-ova bubrežasta maska s jedanaest letvica kromiranih prednjih strana, dizajnerski elementi iz BMW-ove linije Chrome, prednji i stražnji odbojnici s posebnim obilježjima te kromirane ispušne cijevi visokog sjaja savršeno pristaju modernom izgledu automobila. Natpis "Luxury" na bočnoj strani vozila jasno ukazuje na namjere ovog modela.
  Sustav pomoći pri parkiranju straga olakšava vožnju unatrag i parkiranje na skučena mjesta, a maglenke u prednjoj maski jamče veću sigurnost u uvjetima loše vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih prilika.
  Lakometalni 18-inčni naplatci s V krakovima tipa 387 i miješanim gumama u liniji Luxury su dostupni kao opcija.

 • Unutrašnjost

  Aluminijski pragovi s natpisom "BMW Luxury" čine unutrašnjost još privlačnijom. Presvlake od Dakota kože u boji Oyster s tamnim Oyster detaljima i svijetlom bojom unutrašnjosti jamče savršenu udobnost i estetsku privlačnost. Gornji dio instrumentne ploče crne je boje. Unutarnje letvice i obloge od plemenitog drva linije Fineline Stream s pojedinostima u mat crebrnoj Oxide boji savršeno nadopunjuju izgled središnje konzole.
  Promjenjiva unutarnja rasvjeta u narančasto-crvenoj ili bijeloj boji s dodatnim osvjetljenjem na B-nosačima olakšava snalaženje u unutrašnjosti po mraku, a rasvjetom upravljate iDrive kontrolerom. Crni ključ ukrašen je kromiranim detaljima.
  Opuštajućom kombinacijom izravnog i neizravnog osvjetljenja, paket rasvjete s različitim LED izvorima svjetlosti stvara privlačno i ugodno ozračje. Vozaču je na raspolaganju i tempomat s funkcijom kočenja te kožnati Sport upravljač s višefunkcijskim tipkama.
  Praktičan paket za pohranu prtljage s brojnim mogućnostima prostora za spremanje stvari savršeno zaokružuje unutrašnjost modela linije Luxury.

PAKETI OPREME.

Paketi opreme

PAKETI OPREME.

Dodatna oprema za vaš BMW.

BMW-ovi paketi opreme prvi su izbor kad je riječ o dodatnoj opremi za vaš BMW serije 2 Cabrio. Višegodišnje iskustvo jamči da su svi dijelovi izabrani, usklađeni te potom savršeno ugrađeni u vozilo. Raspitajte se kod svojeg BMW zastupnika o dostupnosti paketa u vašoj zemlji ili to istražite konfiguratorom na BMW-ovoj nacionalnoj internetskoj stranici.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Originalni BMW dodaci naglašavaju sportsku pokretljivost BMW serije 2 Cabrio i povećavaju njegovu raznovrsnost i iskoristivost. Ovdje ćete pronaći izbor praktičnih proizvoda visoke kvalitete.

 • Prijevoz i prtljaga

  Putni komplet uključuje kovčeg s kotačićima odgovarajuće veličine za nošenje u zrakoplovu te torbu za prtljagu, što vam pomaže da stvorite više prostora na stražnjem sjedalu. Prtljaga se može prevoziti zasebno ili staviti jedna na drugu i pričvrstiti sigurnosnim pojasevima. Torba i kovčeg opremljeni su protuprovalnom bravom.
  Univerzalna kuka za odjeću u sklopu sustava Travel & Comfort omogućava lako vješanje odjeće ili laganih torbi i vrećica sa stražnje strane naslona, čime ih se štiti od prljavštine u prostoru za noge. Zahvaljujući utičnoj spojki, kuku je lako spojiti na osnovni nosač koji je potrebno imati. Između nosača naslona za glavu prednjih sjedala postavlja se baza koja nudi siguran oslonac za sve dijelove modularnog sustava Travel & Comfort. Praktičnim se priključkom vješalica za odjeću, preklopni stolić, kukice za vješanje ili držač Appleova iPada™ ili Samsungova Galaxy Taba lako postavljaju na bazu.
  Kompaktan sklopivi stražnji nosač za bicikle lak je ali čvrst i može podnijeti težinu do 60 kilograma. Brzo se i jednostavno postavlja i služi za prijevoz dvaju običnih ili električnih bicikala (može ga se produljiti za prijevoz triju bicikala). Zahvaljujući funkciji naginjanja u svakom trenutku možete jednostavno pristupiti prtljažniku.

 • Dodaci za vanjštinu i unutrašnjost

  Krojeni podni tepisi pružaju pouzdanu zaštitu od vlage i prljavštine. Imaju dizajn linije Sport i diskretan BMW logotip te vodootpornu donju stranu od gume i pojačanu zaštitu od trošenja.
  Izdržljivi, protuklizni, vodootporan tepih za prtljažnik s uzdignutim rubovima sa svih strana štiti prtljažnik od vlage i prljavštine. Crna boja s crvenim detaljima savršeno pristaje unutrašnjosti automobila linije Sport.
  Crno/crvena sklopiva kutija nosivosti do 20 kg dizajnirana je za odlaganje manjih predmeta ili kao košara za odlazak u kupnju. Zahvaljujući trakama na čičak, kutija se može lako rasklopiti i sklopiti, ne kliže se, a kad je ne upotrebljavate, možete je lako pospremiti i tako uštedjeti na prostoru.
  Lakometalni dvokraki 19-inčni naplatci premium kvalitete tipa 361 dolaze u sivoj boji Ferric, sjajno su istokareni s vidljive strane i automobile daju notu sportskoga duha. Komplet kotača s gumama, veličina prednjih kotača 7.5J x 19 s gumama 225/35 R19 88Y XL RSC, veličina stražnjih kotača 8J x 19 s gumama 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Paket za aerodinamiku BMW M Aerodynamics odlikuje se branicima i istaknutim, aerodinamički optimiranim pojedinostima oko luka kotača u boji karoserije, modificiranim protokom zraka oko kočnica te pokrovom podvozja i umetkom stražnjeg difuzora u kontrastnoj boji. Izgled naglašava izvanrednu dinamičnost vozila.
  Lakometalni dvokraki 19-inčni naplatci BMW M Performance kotači tipa 624 M kovani su i polirani. Komplet kotača s run-flat miješanim gumama, veličina prednjih kotača 7.5J x 19 s gumama 225/35 R19 88Y RSC i veličina stražnjih kotača 8J x 19 s gumama 245/30 R19 89Y RSC.

 • Proizvodi za poslovne ljude

  Connect snap-in adapter omogućuje sigurno spremanje i brzo punjenje Samsunga Galaxy S4. Glazbu koja je pohranjena na telefonu možete slušati i preko sustava zvučnika u automobilu, dok se grafika s omota (cover art) prikazuje na zaslonu putnog računala.
  Za individualiziran užitak slušanja, u operativni sustav automobila moguće je integrirati kompatibilan Apple iPod™ ili iPhone™ koji se istodobno puni preko izdržljivog USB adaptera. Uređajem se može upravljati iDrive kontrolerom, višefunkcijskim tipkama na upravljaču ili tipkama na radiju.
  Futrola za ključ izrađena je od visokokvalitetne kože i za ključ je pričvršćena otmjenom metalnom kopčom. Štiti ključ od ogrebotina, prljavštine i vlage, sprečava da vozač slučajno pritisne tipke, a dolazi u crnoj i crvenoj boji koje savršeno pristaju liniji Sport.