ELEKTRIZIRAJUĆI.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIZIRAJUĆI.BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Maks. snaga u kW (hp) (225xe)

165 (224)

Ubrzanje 0-100 km/h u s (225xe)

6.7

Kombinirana potrošnja u l/100 km (225x)

2.7–2.3(3)

Kombinirane emisije CO2 u g/km (225xe)

61–52(3)

Baš kao i život u gradu. BMW 225xe iPerformance Active Tourer je prepun energije. Ubrzava vaš svakodnevni život i vaše ideje od 0 do 100 za 6,7 sekundi. Iskreno zadovoljstvo u vožnji u kojem ćete uživati i na duljim putovanjima. Upravo ono što očekujete od BMW-a.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,7–2,3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 61–52

Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.2–13.4

ELEKTRIFICIRA CESTU.

ELEKTRIFICIRA CESTU.

Napunjen energijom: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinira provjerenu fleksibilnost i izvanrednu potrošnju goriva s tipičnom BMW voznom dinamikom. Zahvaljujući tehnologiji BMW eDrive tvrtke BMW EfficientDynamics moguće je postići raspon do 41 kilometra u čistom električnom načinu rada - bez ikakvih lokalnih emisija i gotovo u tišini. Savršeno za putovanja po gradu!

Pročitajte više

POSTAVLJA LETVICU VIŠE OD BILO KOJEG NEBODERA.

POSTAVLJA LETVICU VIŠE OD BILO KOJEG NEBODERA.

Dosezanje novih visina s velikom učinkovitošću: Izuzetno učinkovit Drive koncept je oznaka hibridnog plug-in-a. To se u osnovi sastoji od motora s unutarnjim izgaranjem na prednjoj strani vozila i električnog motora na stražnjoj osovini. Ovisno o situaciji i razini napunjenosti visokonaponske baterije, oba su sposobna napajati hibridni plug-in pojedinačno ili zajedno. Kada je samo motor s unutarnjim izgaranjem aktivan, pogonska snaga se isporučuje preko prednjih kotača. Dok električni motor, sa svoje strane, osigurava snagu stražnjim kotačima. Prema situaciji, BMW 225xe iPerformance Active Tourer postaje BMW s xDrive opcijom.

Pročitajte više

OBLIKUJE LICE GRADA. ODRŽIVO.

Njegovo se podrijetlo može odmah osjetiti. Izvor ovog pogona također je vidljiv na prvi pogled. Karakteristične plave letvice maske i čeličnih kotača BMW-a 225xe iPerformance Active Tourer predstavljaju inovativan i snažan potisak. Zahvaljujući velikoj maski i velikom ulazu za neprekinuto zračenje, BMW 225xe iPerformance Active Tourer također stvara još više sportski i dinamičniji učinak. Tipičan BMW, ali jedinstveno drugačiji.

CENTAR GRADA.

Pun energije, također i u unutrašnjosti. BMW 225xe iPerformance Active Tourer stavlja vozača u jedinstveno raspoloženje. I položaj, jer zahvaljujući povišenim sjedalima, svi putnici uživaju u posebnom pogledu. Sjednite i doživite nove horizonte.

"Osim izuzetne učinkovitosti i savršenog svakodnevnog korištenja, BMW eDrive također zadovoljava maksimalni standard vozne dinamike i kvalitete tipične za BMW".
Stefan Juraschek, voditelj električnih pogonskih sustava u BMW Grupi.

NJEGOVA ENERGIJA IGNORIRA GRANICE GRADA.

NJEGOVA ENERGIJA IGNORIRA GRANICE GRADA.

Sve elektrificirano: Inteligentno upravljanje energijom jedan je od glavnih stupova koncepta BMW iPerformance. Ovaj sustav koordinira interakciju svih BMW pogonskih komponenti s električnim motorom kako bi se kombinirao najbolju moguću učinkovitost s velikom voznom dinamikom i povećao električni raspon.

Tipka eDrive omogućuje vozaču da odabere između tri načina rada električnog pogona: moda AUTO eDRIVE, čistog električnog MAX eDRIVE moda i SAVE BATTERY moda koji održava status punjenja na stalnoj razini.

Pročitajte više

ŽIVOT CESTE. PONOVNO POKRENUT.

ŽIVOT CESTE. PONOVNO POKRENUT.

Napetost raste: BMW eDrive obuhvaća širok raspon inovativnih proizvoda i usluga za prikladnu i najsuvremeniju električnu mobilnost svaki dan: od punjenja kod kuće i jednostavnosti korištenja sve širih mreža javnih punjača do umrežene navigacije.

Pročitajte više

ELEKTRIČNI KLUB.

BMW iPerformance: Hibridni Plug-in modeli.

ELEKTRIČNI KLUB.

BMW iPerformance: Hibridni Plug-in modeli.

Potrošnja goriva, potrošnja energije i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.