Prvi BMW serije 2 Active Tourer

ŠTO GOD ZAMISLITE.

Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

ŠTO GOD ZAMISLITE.

Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

ŠTO GOD ZAMISLITE. Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

Potrošnja u kombiniranoj vožnji u l/100 km (218d)

4.3–4.1 [4.3–4.1]

Obujam prtljažnika

468–1,510

Sklopivo suvozačevo sjedalo

Da

BMW serije 2 Active Tourer dokazuje da se kompaktne dimenzije, funkcionalnost i raznolikost mogu savršeno uklopiti u dinamičan dizajn. Bez obzira na to je li riječ o sportskim aktivnostima, godišnjem odmoru ili svakodnevnoj vožnji, ovaj je automobil uvijek spreman za pokret – uz sve dinamične karakteristike koje očekujete od BMW-a. 

KOMPAKTAN IZVANA, PROSTRAN IZNUTRA.

Dizajn BMW-a serije 2 Active Tourer.

Obavljajte svakodnevne obveze s užitkom i uvijek ćete biti u vrhunskoj formi. Baš poput BMW-a serije 2 Active Tourer. Novi koncept vozila nudi vam savršenu kombinaciju svestranosti, funkcionalnosti i užitka u vožnji tipičnog za BMW. Dug međuosovinski razmak, kratki prevjesi i visok krov zaslužni su za njegove kompaktne i mišićave proporcije, a pridonose i iznimno prostranoj unutrašnjosti.

Udobnost i svestranost.

Bez obzira na to trebate li prevesti cijelu obitelj ili glomaznu prtljagu: u BMW-u serije 2 Active Tourer ima mjesta za sve i svašta. Podesiva sjedala, prtljažnik sa sklopivom podnicom i bezbrojne mogućnosti odlaganja tereta omogućuju vam da prostor prilagodite svojim potrebama. Velika vrata olakšavaju ulazak u vozilo i izlazak iz njega, a zahvaljujući beskontaktnom otvaranju i zatvaranju vrata prtljažnika (raspoloživo opcijski) osigurana je iznimna lakoća utovara.

Linije i oprema.

Paketima opreme koje vam nudi BMW prilagodite svoj BMW serije 2 Active Tourer tako da odgovara vašim potrebama i željama. BMW serije 2 Active Tourer možete opremiti BMW-ovim linijama Luxury i Sport, a dostupan je i M Sport paket, kao i drugi paketi te originalni BMW dodaci.

Panoramski stakleni krov.

Panoramski stakleni krov otvara zadivljujuće nove perspektive. Atmosfera ispunjena svjetlom naglašava poseban ambijent unutrašnjosti vozila. Ako je sunce previše jako, sjenilo na izvlačenje glatko se i jednostavno zatvara. Uz kliznu funkciju i funkciju dizanja, panoramski stakleni krov pruža brojne opcije odlične ventilacije. Ukoliko se stakleni krov stavi u poziciju za ventilaciju, sjenilo se automatski vraća kako bi se omogućilo optimalno strujanje zraka. Ugrađeni štitnik od vjetra automatski se uključuje kako bi se minimizirala turbulencija kad vozite s otvorenim krovom.