BMW serije 1 F40 Misano Blue metalik, prednji prikaz u vožnji
Potrošnja goriva, kombinirana4.5 - 7.9 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 1

BMW SERIJE 1

Potrošnja goriva, kombinirana4.5 - 7.9 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
 • THE 1BMW SERIJE 1

  BMW serije 1 stigao je kako bi privukao sve zadivljene poglede. To je zato što ga njegov izvanredan dizajn i progresivni dizajnerski jezik izdvajaju iz mase već na prvi pogled. Isto vrijedi i za unutrašnjost s modernom atmosferom koja inspirira vrhunskom kvalitetom i otvorenošću. Učinkoviti motori, pogon na prednje kotače premijerno predstavljen u BMW-u serije 1 i suvremene tehnologije podvozja jamče iskustvo vožnje puno dinamike i okretnosti, dok inovativne tehnologije i sustavi za pomoć vozaču osiguravaju da uvijek dođete do svog odredišta sigurno i udobno.

  Pročitajte više

  SPORTSKA VANJŠTINA I DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI BMW-a SERIJE 1.

  Autoritet koji je odmah prepoznatljiv - dizajn BMW-a serije 1 ostavlja snažan dojam, kako iznutra, tako i izvana. Počevši od dinamičnog prednjeg dijela s velikom rešetkom bubrega i širokim donjim dijelom prednjeg odbojnika. Jasno definirane konture protežu se paralelno s linijom krova do prepoznatljivog stražnjeg dijela. Premium karakter BMW-a serije 1 nastavlja se i u unutrašnjosti. Ovdje putnici mogu uživati u velikodušno proporcionalnoj i otvorenoj te ugodnoj atmosferi. Kokpit impresionira ergonomski optimiziranim značajkama opreme i sustavno implementiranom orijentiranošću prema vozaču.

  Pročitajte više

  DIZAJN.

  Visokokvalitetna oprema za vanjštinu i unutrašnjost BMW-a serije 1.

  Istražite opcije sportskog dizajna modela BMW serije 1 Sport Line. S visokokvalitetnim opcijama opreme za vanjštinu i unutrašnjost, možete dizajnirati svoje vozilo tako da u potpunosti odgovara vašem ukusu i osobnim željama.
  BMW serije 1 F40 Model Sport Line u Mineral White metalik, tročetvrtinski pogled s boka, u vožnji
  BMW serije 1 F40 dvostruka rešetka bubrega

  Dvostruka rešetka bubrega.

  Karakteristična dvostruka rešetka bubrega dizajnirana je kao spojeni element s kromiranim okvirom visokog sjaja i okomitim letvicama u crnoj boji visokog sjaja. Kao središnji vizualni detalj, naglašava prisutnost i estetiku vozila u pogledu sprijeda.
  BMW serije 1 F40 poklopci retrovizora u crnoj boji

  Poklopci retrovizora u crnoj boji.

  Poklopci retrovizora su u crnoj boji visokog sjaja umjesto u boji vozila. Oni vizualno naglašavaju atletski karakter vozila i stvaraju upečatljiv individualni dojam.
  BMW serije 1 F40 Model Sport Line s M Shadow Line visokog sjaja

  M Shadow Line visokog sjaja.

  M Shadow Line visokog sjaja uključuje brojne detalje opreme u crnoj boji visokog sjaja. To su brtve prozorskih otvora, vodilice prozora, B stupove kao i okvire retrovizora te njegove dijelove.
  Obloga ispušne cijevi BMW serije 1 F40 Model Sport Line

  Obloga ispušne cijevi.

  Obloga ispušne cijevi od 90 mm (s lijeve strane kod 3-cilindričnih motora, s lijeve i desne strane kod 4-cilindričnih motora) daje optički naglasak i naglašava sportski karakter vozila.
  Kokpit BMW serije 1 F40 Model Sport Line sa Sportskim kožnim upravljačem

  Sportski kožni upravljač.

  Crni sportski kožni upravljač s tri kraka ima pocinčanu ukrasnu oblogu. Debeli rub i oblikovani oslonci za palac pružaju iznimno ugodan osjećaj visokog prianjanja.
  BMW serije 1 F40 Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Berlin'

  Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Berlin'.

  Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Berlin' sa 'High Matt' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
  BMW serije 1 F40 Model Sport Line sa Panoramskim staklenim krovom

  Panoramski stakleni krov.

  Kada je otvoren, panoramski stakleni krov pruža savršenu dozu svježeg zraka. Zatvoren, kreira svijetlu atmosferu u unutrašnjosti. Otvara se i zatvara potpuno automatski pritiskom na tipku ili s ključem automobila, te je opremljen s funkcijama klizanja i podizanja, zaštitom od sunca i zaštitom od vjetra.
  BMW serije 1 Series 128ti F40 M kožni upravljač sa kontrastnim prošivima

  M kožni upravljač sa kontrastnim prošivima.

  M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crvenim kontrastnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.

  VOZNA DINAMIKA.

  Pogon, šasija i M Sport upravljanje BMW-a serije 1.

  Bez obzira radi li se o snažnom ubrzanju, agilnom rukovanju ili sigurnom držanju ceste – BMW serije 1 pretvara svako putovanje u vrhunac zahvaljujući svom učinkovitom motoru i skupu dinamičkih komponenti pogona i šasije. Istražite odabrane značajke dinamike vožnje i konfigurirajte svoj BMW serije 1 po mjeri.
  BMW serije 1 F40 sa M Sportskim upravljačem

  M Sportski upravljač.

  M Sportski upravljač sa Servotronic stvara izravan i okretan odziv upravljanja i smanjuje napor upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmjeriti, nudeći izrazito atletske karakteristike upravljanja, osobito na zavojitim cestama.
  BMW serije 1 F40, 8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač

  Steptronic Sport mjenjač.

  8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
  Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sve kotače u BMW-u serije 1 F40

  BMW xDrive.

  Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
  BMW serije 1 F40 sa adaptivnim ovjesom

  Adaptivni ovjes.

  Prilagodljivi ovjes omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom u vožnji te kombinira udobnost u vožnji i dinamiku vožnje s najboljom mogućom sigurnošću. Putem kontrole doživljaja vožnje možete odabrati standardni način rada COMFORT ili SPORT.
  BMW serije 1 F40 u Misano Blue metalik, pogled s boka na parkirno mjesto

  POMOĆ VOZAČU I POVEZIVOST.

  Inteligentne tehnologije i sustavi pomoći vozaču u BMW-u serije 1.

  Upravljajte putnim računalom upravljanjem pokretima, neka se vaše vozilo samostalno preseli na svoje parkirno mjesto ili pitajte inteligentnog glasovnog asistenta za sljedeću punionicu. BMW serije 1 nudi vam veliki broj korisnih funkcija, digitalnih usluga i sustava pomoći vozaču – za maksimalnu udobnost i sigurnost.
  BMW serije 1 F40 Kontrolni zaslon sa sustavom pomoći vozaču Driving Assistant

  Driving Assistant.

  Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sustave za upozorenje na prednji sudar koji se temelji na kameri s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine uklj. Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane pretjecanja s pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema temeljena na radaru uključuje stražnje upozorenje na križanje prometa, upozorenje na promjenu trake i upozorenje na sudar straga.
  BMW serije 1 F40 uz praktičnu pomoć pri parkiranju Parking Assistant

  Parking Assistant.

  Parking Assistant čini parkiranje vozila lakšim. Kamera za vožnju unatrag pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control nudi povećanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili okomito na ulicu, te napušta paralelna parkirna mjesta. Pomoćnik za vožnju unatrag podržava vas pri vožnji unatrag, npr. u uskim trakama.
  BMW serije 1 F40 sa BMW Gesture Control

  BMW Gesture Control.

  Pomoću BMW Gesture Control-a određenim se funkcijama može upravljati definiranim pokretima ruku. Za odabrane operacije sustav će na primjer prepoznati geste kao što su 'swipe' ili 'pokazivanje' za prihvaćanje ili odbijanje dolaznog poziva. Glasnoća se može podesiti kružnim pokretima kažiprsta.
  BMW serije 1 F40, BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up zaslon.

  Veliki, BMW Head-Up zaslon u boji projicira informacije relevantne za putovanje izravno u vaše vidno polje, čime vam omogućuje potpunu koncentraciju na vožnju. Ovisno o opremi, prikazuju se informacije kao što su trenutna brzina, navigacijski smjerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući indikator bez pretjecanja, zajedno s popisima telefona i zabavnim sadržajima.
  BMW Live Cockpit Professional kombinacija zaslona u BMW serije 1 F40

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 10,25". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
  BMW serije 1 sa integracijom pametnog telefona

  Integracija pametnog telefona.

  Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.

  MODELI I OPCIJE OPREME.

  Snažne individualne verzije modela BMW-a serije 1.

  Model Luxury Line

  BMW serije 1 F40 Model Luxury Line u Storm Bay metalik, tročetvrtinski pogled s boka

  Model Sport Line

  BMW serije 1 F40 Model Sport Line u Mineral White metalik, studijska fotografija tročetvrtinski pogled sprijeda

  Model M Sport

  BMW serije 1 F40 Model M Sport u Melbourne Red metalik, tročetvrtinski pogled s boka
  • Model Luxury Line
  • Model Sport Line
  • Model M Sport

  BMW SERIJE 1 128ti.

  Dizajn i vozna dinamika BMW serije 1 128ti.

  Njegov upečatljiv izgled i tehnički detalji čine BMW 128ti posebno sportskim predstavnikom modela. Usklađivanje s njegovim upečatljivim dizajnerskim elementima specifičnim za model, njegov benzinski motor s BMW TwinPower Turbo tehnologijom i blokada diferencijala na prednjoj osovini osiguravaju dinamiku vožnje najvišeg standarda.
  BMW serije 1 128ti F40 Bočni prag sa it naljepnicom

  Bočni prag sa it naljepnicom.

  Bočni prag s crvenim naglaskom i ti naljepnica umjetnički naglašavaju sportski izgled vozila.
  BMW serije 1 128ti F40 18" M lakometalni kotači Y-spoke stil 553 M Bicolour sa performance gumama

  18" M lakometalni kotači Y-spoke stil 553 M Bicolour sa performance gumama.

  18" M lakometalni kotači Y-spoke stil 553 M Bicolour Orbit Grey metalik sa performance gumama, sjajno tokareni, veličina kotača 8J x 18 sa 225/40 R18 gumama.
  BMW serije 1 128ti F40 Značajke dizajna unutrašnjosti

  Značajke dizajna unutrašnjosti.

  Interijer ima izrazito sportski i elegantan ugođaj zahvaljujući specifičnim dizajnerskim značajkama 128ti. To jamče detalji poput M kožnog upravljača s crvenim kontrastnim šavovima, ekskluzivnih sportskih sjedala s crvenim detaljima, odgovarajućih ekskluzivnih podnih prostirki s crvenim rubovima i izvezenog ti logotipa na središnjem naslonu za ruke.
  BMW serije 1 128ti F40 100% sDrive & Diferencijal

  100% sDrive & Diferencijal.

  Standardno ugrađen u BMW serije 1 128ti, diferencijal poboljšava vuču i stabilnost u vožnji vozila pri ubrzanju iz zavoja, pri velikim brzinama u zavojima i na različitim cestama raspodjeljujući pogonsku snagu između prednjih kotača kako bi odgovarala situaciji. Rezultat su samouvjerene i dinamične vozne karakteristike.
  BMW serije 1 128ti F40 BMW 128ti motor

  BMW 128ti motor.

  Kompaktni sportaš koji pruža čisti užitak vožnje: TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW-u 128ti snažan je jer je opremljen novim klipovima, većim turbo punjačem, optimiziranim usmjeravanjem usisnog zraka i ispušnim sustavom kontroliranim klapnom.
  BMW serije 1 128ti F40 M Sport ovjes

  M Sport ovjes.

  M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće, 128ti specifične postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. Kombinirani zajedno, rezultiraju izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
  BMW serije 1 128ti F40 Upravljanje

  Upravljanje.

  Upravljanje sa specifičnim postavkama za 128ti osigurava izravan i agilan odgovor upravljanja. Vozilo se može preciznije usmjeriti, nudeći izrazito atletske karakteristike upravljanja, osobito na zavojitim cestama.

  TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 1.

  BMW 128ti.

  Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

  195 (265)/4,750–6,500

  Ubrzanje od 0 do 100 km/h u s:

  6.1

  Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

  7.5–6.8

  Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

  170–156

  BMW serije1 F40 u Misano Blue metalik, tročetvrtinski pogled straga u vožnji

  BMW SERVICES.

  USLUGE I PODRŠKA ZA BMW SERIJE 1.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
  • Servis provjere vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis kočne tekućine
  Saznajte više o BMW Service Inclusive
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
  BMW zaposlenik savjetuje kupca

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 1, kontaktirajte najbližeg BMW-ovog partnera. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  BMW M135i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.9–7.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 178–167

   

  BMW 128ti:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.5–6.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 178–168

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • BMW M135i xDrive:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7.9-7.4
   Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 178-168

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na www.bmw.de/wltp