IGRA SNAGOM.

BMW M140i: 340 KS, 250 kW.

IGRA SNAGOM.

BMW M140i: 340 KS, 250 kW.

IGRA SNAGOM.BMW M140i: 340 KS, 250 kW.

Dinamički sportski duh u kompaktnom razredu ima svoje ime: BMW M140i. Ili da to kažemo na drugi način: pojačani užitak vožnje. Iskusite tu neopisivo senzaciju kada vaše ruke zahvate volan i stopalom pritisnete papučicu gasa. I po mogućnosti na zavojitoj cesti, kada brojne komponente specifične za M Performance i savršeno usklađene jedna s drugom - od motora do ovjesa do dizajna - isporučuju adrenalinski nabijene trenutke vožnje. Zajamčeno ćete se naježiti.

BMW M140i 5-vrata:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirana): 179

Pročitajte više

PAKET OD ŠEST.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

PAKET OD ŠEST.

M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Izuzetno učinkovit, osobito moćan: M Performance TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor ističe se zbog svoje vrhunske snage i uglađenim karakteristikama u kombinaciji s sportskim zvukom. Zahvaljujući dvostrukom VANOS-u, Valvetronicu, ubrizgavanja visoke preciznost i TwinScroll turbopunjaču, isporučuje 250 kW (340 KS) i ima kombiniranu potrošnju od samo 7,8 litara na 100 km.

Pročitajte više

ODREĐUJE TEMPO.

Zahvaljujući svojoj voznoj dinamici, BMW M140i utjelovljuje čisti M Performance. Uz brojne komponente visokih performansi, pruža intenzivnu zabavu u vožnji koja je neusporediva. U kombinaciji s promjenjivim sportskim upravljačem, spuštenim M Sport ovjesom pruža fascinantno okretno rukovanje - i prenosi impresivnu snagu upravo na cestu. Ne mora se ni govoriti da su M Sport kočnice dizajnirane za izvrsne performanse kočenja. I Steptronic Sport prijenos s 8 brzina omogućava brzo sprintanje zahvaljujući posebno brzim mijenjanjem - kao što će vaš puls bez sumnje potvrditi.

 • Prilagodljivo sportsko upravljanje

  Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i okretnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.

 • M Sport ovjes

  M Sport ovjes je karakteriziran postavkama sportskih ovjesa, a na vozilima s pogonom na stražnjim kotačima uključuje šasiju spuštenu za oko 10 milimetara. Sadrži kraće ovjesne opruge i čvršće zaklopke, kao i teže stabilizatore. Zajedno to rezultira još izravnijim postavkama koje omogućuju posebno dinamičan stil vožnje.

 • xDrive

  Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive distribuira propulzivnu silu uglađeno i varijabilno na prednje i stražnje kotače - za bonus u vučnoj snazi, voznoj dinamici i sigurnosti u svim situacijama. Da bi se dodatno poboljšala agilnost, ova elektronički kontrolirana distribucija električne energije također sprječava podupravljanje i preupravljanje prilikom skretanja.

 • Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva

  Steptronic Sport prijenos s 8 stupnjeva omogućava vrlo sportsko mijenjanje brzina. I kao automatska inačica, kao i ručno pomoću ručica mjenjača ili ručica na upravljaču - za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan način vožnje. U SPORT režimu rada i ručicom mjenjača za ručni mijenjač za lijevoruke S/M, sekvence mjenjača su dizajnirane za maksimalne performanse.

ODIJELO ZA UTRKU.

Prednji dizajn BMW-a M140i inspirira s povećanim ulazima za zrak iz standardnog M Aerodynamics paketa s dizajnerskim naglaskom u željezno sivoj. Aerodinamična kućišta rerovizora su također u željezno sivoj. Prepoznatljivi lakometalni kotači od 18 inča M 719 M u Jet Black boji i ispušne cijevi u crnoj krom boji zaokružuju elegantan izgled. Impresivne značajke unutrašnjosti uključuju M Sport sjedalice, M kožni upravljač koji se isporučuje kao standard, kao i M oslonci za stopala i M unutarnje ukrasne letvice. Ekskluzivni detalji kao što su M Performance Aluminijska gazišta pragova vrata i M Performance specifični instrumenti dodatno poboljšavaju sportsku atmosferu.

OBITELJSKA SNAGA.

OBITELJSKA SNAGA.

M Performance automobili impresioniraju svojom snažnom izlaznom snagom. Osigurajte fascinantnu voznu dinamiku bez žrtvovanja udobnosti. Ipak, unatoč svojem sportskom duhu, još uvijek pokazuju izvanredan stil s usmjerenim dizajnom. M Performance automobili: intenzivirano zadovoljstvo vožnje.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO₂.

 • BMW M140i 5-vrata:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 179

  BMW M550i xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9.1–8.9
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 294

  BMW X4 M40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 199

  BMW X6 M50d:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 174

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.